FACEBOOK

Bajnokok Ligája - a szombati program

Bajnokok Ligája - a szombati program
hozzászólás, 2014.03.14.

Teljes fordulót rendeznek szombaton a Bajnokok Ligája főtáblájának két csoportjában. Bátori Bence az egriek athéni kirándulásáról, Madaras Norbert és Varga Dániel a Primorje-Rijeka-Pro Recco csúcsrangadóról:

Bajnokok Ligája, főtábla, 7. forduló (időpontok helyi idő szerint)

Március 15., szombat

A csoport

1. Primorje Rijeka 13,
2. Pro Recco 10,
3. CNA Barceloneta 10,
4. Jug Dubrovnik 10,
5. Olympiakosz 6,
6. Eger 3 pont


16.00 Jug Dubrovnik-CNA Barceloneta

17.00 (magyar idő szerint 16.00!!) Olympiakosz-Eger - DIGIsport2, vlv


Az egriek szombat reggel utaztak el Athénba. Nem tartott a csapattal Gór-Nagy Miklós, akire - mint csütörtök este megírtuk - néhány hetes kényszerpihenő vár, mert vállsérülést szenvedett a Honvéd elleni keddi mérkőzésen. A vlv információi szerint az egri klubvezetés a nemzetközi szereplés eddigi gyenge mérlegének javítását várja el a csapattól és ha ez nem sikerülne, akkor ezt anyagilag is megéreznék a játékosok.

BÁTORI BENCE (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Lépésről lépésre haladunk, Kaposvár-Honvéd-Olympiakosz - ebben a sorrendben készültünk az ellenfelekre, egyik meccsünket se "vettük előre". Szerdára pihenőt kaptunk, csütörtökön viszont már két hosszú edzésünk volt, videóztunk, taktikáztunk, nagy erővel készültünk. Ismerjük a görögöket, nagyon jól zónáznak, a fórokat a végletekig kijátsszák, arra is külön készültünk, mindenféleképpen nagyon kemény mérkőzésre számítunk és nagy elszántsággal szállunk vízbe.


19.00 Primorje Rijeka-Pro Recco

MADARAS NORBERT (Pro Recco) a vlv-nek:

- Talán az egyetlen meccs, amelyen nem mi vagyunk az esélyesebbek. Persze ez semmit nem jelent, mindent megteszünk hogy pontot, pontokat szerezzünk. Sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben. Szerintem többet nem is nagyon lehetne. Remélem, ki is jön a sok munka.


VARGA DÁNIEL (Primorje Rijeka) a vlv-nek:

- Négy forduló van hátra ebből a csoportkörből, rossz kezdésünk ellenére most jól állunk, de vagy a Recco elleni itthoni vagy a Jug Dubrovnik elleni idegenbeli meccsünket meg kell nyernünk ahhoz, hogy továbbjussunk - amellett persze, hogy a két, papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzést is hoznunk kell, gondolok itt az Olympiakoszra és a Barcelonetára, velük itthon játszunk.

Ami a Reccót illeti, bár csak egy új ember van a csapatukban, de ez a legfontosabb és a legnagyobb változást jelentheti. És bár lejátszottak már pár meccset Porzio vezetőedző irányításával ebben a szezonban, mégis úgy gondolom, hogy tudnak meglepetést okozni nekünk - ezért is nehéz rájuk felkészülni. Elégedett lennék három ponttal - annál kevesebbel meg többel semmiképp...

- Többet nem is lehet szerezni...

- Hát akkor legyen három...!


B csoport

1. Radnicski Kragujevác 18,
2. Brescia 12,
3. Partizan Belgrád 9,
4. Spandau Berlin 7,
5. Galatasaray 5,
6. Nagyvárad 1 pont


18.30 Partizan Belgrád-Galatasaray (Az egyik játékvezető Kun György)

20.00 Nagyvárad-Radnicski Kragujevác

20.30 Brescia-Spandau Berlin