FACEBOOK

BL-nyolcaddöntők: Crvena Zvezda-Eger, Montpellier-Szeged

BL-nyolcaddöntők: Crvena Zvezda-Eger, Montpellier-Szeged
hozzászólás, 2013.02.28.

Szerb és francia ellenfelet kapott a legjobb nyolc közé jutásért a két magyar kupacsapat. Mindkét párbaj első meccse idegenben lesz. Jászberényi és Heinrich "hivatalból" hazalátogat.

Rómában csütörtök este elkészítették a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását.

Vouliagmeni (görög)-Marseille (francia)
Olympiakosz Pireusz (görög)-Szpartak Volgográd (orosz)
CN Barceloneta (spanyol)-Nagyvárad (román)
Schuurman (holland)-Jug Dubrovnik (horvát)
Partizan Belgrád (szerb)-Brescia (olasz)
Galatasaray Isztambul (török)-Sintez Kazany (orosz)
Crvena Zvezda (szerb)-ZF-Eger
Montpellier (francia)-A-HID Szeged Beton

Játéknapok: március 9. és 20.


A szerb Crvena Zvezda némi meglepetésre idén megnyerte a Szerb Kupát. A csapat vezetőedzője a szerb szövetségi kapitány, Dejan Szavics.

Az idei csapatuk:

Denis Sefik, Strahinja Rasovics, Nikola Radjen, Petar Ivosevics, Mihajlo Milicsevics, Dusko Pijetlovics, Marko Avramovics, Viktor Rasovics, Sava Randjelovics, Borisz Vapenski, Andrija Prlainovics, Nikola Eskert, Marko Draksimovics, Nenad Stojcsics, Dragoslav Savics, Dusan Balacs. Vezetőedző: Dejan Szavics

A Zvezda a Jug Dubrovnik mögött a második helyen végzett a csoportkörben, a B csoportban


A Montpellier története során először nyert bajnokságot tavaly - kapusuk, Jászberényi Gábor vezérletével. A klub azóta még egy magyart igazolt, a balkezes Heinrich Dávidot. Jelenleg a Marseille-jel azonos pontszámmal a bajnoki tabella második helyén állnak.

A franciák ugyanabban a B csoportban voltak, mint az Eger ellenfele, a Crvena Zvezda. Egyedül a Kreuzlingen ellen tudtak pontot szerezni (két győzelmet), így a Jug, a Crvena és az Olympiakosz mögött a negyedik helyen zártak.

Legutóbbi BL-meccsükön ezzel a csapattal álltak fel:

Jászberényi, Aguilar, Pastry, Kovacsics, Saudadier, Mustur, Peisson, Heinrich, Ladouce, Pirat, Laux, Clay, Chipotel. Vezetőedző: Fabien Vasseur

 








Címkék:
sorsolás BL