FACEBOOK

Diapolo felszerelésben a vízilabda-válogatottak

Diapolo felszerelésben a vízilabda-válogatottak
hozzászólás, 2013.02.13.

Partneri megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség és a Diapolo sportszergyár. A megegyezés értelmében a magyar női- és férfi vízilabda-válogatottak, valamint az utánpótlás csapatok a következő négy évben a száz százalékban magyar tulajdonban lévő gyártó termékeit viselik a mérkőzéseken és a felkészülés során.

Az MVLSZ szerdai közleménye szerint a Diapolo premierje a kecskeméti Volvo Kupa lesz 2013. február 15-17. között, ahol a férficsapat már az új felszereléseket viselve száll vízbe Románia, Kanada, valamint a junior-válogatott ellen.

A sportszergyár eddig is számos OB I-es klubot látott el felszerelésekkel, a magyar válogatottak felruházásával azonban a vízilabda legszűkebb elitjének válik tagjává és nemzetközi porondon mutathatja be egyedi tervezésű termékeit.

Az 1997-ben alapított cég termékeinek többségét Magyarországon állítja elő, ezzel teremtve hazai munkahelyeket. A vízilabda-, úszó- és búvárfelszereléseket gyártó Diapolo saját designjával exkluzív megjelenést biztosít a válogatottak számára.

A Diapolo márka alapítója, Megyesi Zoltán büszke arra, hogy a magyar vízilabda-válogatottak felszerelésére nyílt lehetősége: „A magyar OB I-es élklubok után most a magyar vízilabdasport zászlóshajóit, a magyar-vízilabda válogatottakat szerelhetjük fel termékeinkkel. Nagy lehetőség cégünk számára, hogy a világbajnoki szereplés és a nemzetközi mérkőzések révén az egész világ megismerheti a Diapolot.”

Kemény Dénes is örömmel számol be a megállapodásról: „A Diapolo nagyon jó feltételeket kínált és a szolgáltatásai is nagyon vonzóak voltak számunkra, nagy előny, hogy a budapesti üzem napi problémák azonnali megoldására is képes. Külön öröm, hogy olyan magyar sportszergyártóval sikerült megállapodnunk, amely így a nemzetközi ismertség irányába halad!”

Címkék:
MVLSZ Diapolo sportszer