FACEBOOK

Itt az olasz EB-keret - tíz reccós

Itt az olasz EB-keret - tíz reccós
hozzászólás, 2011.12.19.

Hétfőn Sandro Campagna is 18 tagú EB-keretet hirdetett. A világbajnok olasz válogatott a két ünnep között a horvátokkal készül, majd január 3-án Budapestre érkezik, ahol előbb a magyar válogatottal kétkapuzik, majd részt vesz a székesfehérvári Volvo Kupán.

Az olasz EB-keret:

Christian Presciutti (Brescia), Valentino Gallo, Tommaso Negri, Amaurys Perez (Posillipo), Matteo Aicardi e Valerio Rizzo (Savona), Maurizio Felugo, Massimo Giacoppo, Niccolò Figari, Pietro Figlioli, Deni Fiorentini, Alex Giorgetti, Niccolò Gitto, Federico Lapenna, Giacomo Pastorino, Stefano Tempesti (Pro Recco), Stefano Luongo (Camogli), Arnaldo Deserti (Bogliasco).

A "settebello" december 26. és 30. között Horvátország válogatottjával közösen készül, Padovában. Január 3-án utaznak Magyarországra, s a Komjádiban edzenek, kétkapuznak a Volvo Kupa január 6-i kezdetéig.

A magyar és az olasz válogatott az eindhoveni Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában találkozik egymással, 2012. január 16-án, hétfőn, 21.15 órakor.

Campagna keretében nincs meglepetés, ha csak azt nem nevezzük kicsit váratlannak, hogy máris visszatér a játékhoz Európa idei legjobb vízilabdázója, a kapus Stefano Tempesti, aki szeptember 27-én esett át vállműtéten. Természetesen a legtöbb játékost a bajnok Pro Recco adja - tízet.


Az olaszok a sanghaji dobogó tetején