FACEBOOK

Honvéd-Szeged - most a bajnokságban

Honvéd-Szeged - most a bajnokságban
hozzászólás, 2011.11.16.

Valamennyi mérkőzés szombaton lesz a Vodafone OB-1 alapszakaszának 7. fordulójában. A programból kiemelkedik a Honvéd-Szeged összecsapás - a viharosra sikerült MK-döntő után hat nappal. Szivósék jótékony célra fordítják a bevétel jelentős részét, így aki kimegy a Kőérbe, nem csak jól szórakozik, hanem adakozik is.

Vodafone OB-1 alapszakasz, 7. forduló

12.00 Eger-Kaposvár

16.00 Szolnok-Pécs

17.00 Debrecen-Szentes

18.00 Vasas-BVSC

19.30 FTC-OSC

18.00 Honvéd-Szeged (SportKlub Televízió, vlv) - a jegyár egységesen 1.000.- forint



4 régi hozzászólás

baba hozzászólása
baba34483
2011.11.17. 13:43

Nem szoktam ,nagyon fórumokon hozzászólni,de most úgyéreztem muszáj egy két dolgot helyére rakni.Először is minden tiszteletem a Honvédé,ahogy és amilyen körülmények között kiejtették a Vasas-t és az Egert.A döntőben is kitettek magukért,de a végén ,már az utolsó előtti támadásnál ki kellett volna állítani Szívós Marcit ugyan azért amiért a végén Jansikot,mégpedig azért ,mert nem engedték elvégezni a szabaddobást a szabályoknak megfelelően.Vitathatatlanul jogos volt a kiállítás,végig így tettek a honvédosok örüljenek ,hogy csak egy kiállítást ítéltek ebből meg.Ezt a Szeged kihasználta.Ha nem hisztiztek volna Marciék ,még ki is védekezhették volna azt,vagy belőhették volna a kettős emberlőnyüket,de tudom akkor már elfogyott türelem meg az időkérési lehetőségük is.Ha a Szegedből csinálta volna valaki ezt Szívóssal és nem kap rá ítéletet akkor gondolom állát előre ugrasztva reklamált volna.,ahogy azt sok más szituációban láthattuk a közvetítés során/amiért nem értem miért nem jár neki kiállítás,ahogy mindenki másnak is a vízilabda társadalomban-ja mert Szívos.Amugy az RTL közvetítése is elég egysíkú volt Léderer nagyon vicces srác?de erősen Honvéd Szurkolóként viselkedett,nem egy pártatlan szpíkerként.Mivel nem szakértő az utolsó esetnél is nem értette ,hogy nem lehet a szabaddobást 10cmről blokkolni,nem értem Szabó Zoli miért nem volt mellette és segített neki.A végét követően is nem a Szegedet méltatta ,hanem a Honvédot siratta ,ez nevettséges. További sok sikert a Szegednek és kitrtást a Honvédnak.Azért nem jár a kupa ,mert fizetés nélkül edzenek vagy játszanak/azért gondolom egyik sem éhezik/,ahogy egy ob 1/b -ből frissen feljutott Szegednek sem járt 2001 ben a Vasas ellen,pedig ott is volrt gondolom némi fizubeli különbség.

Gábor hozzászólása
Gábor34482
2011.11.16. 21:35

Pedro! Én semlegesként néztem a Honvéd-Szeged döntőt, és az a véleményem, hogy Gergely Pistának igaza van, a bírók a végén csúnyán, \"illetlelen módon\" belenyúltak a meccsbe.(az utolsó, Honvéd-terhére megítélt teljesen jogtalannak tűnő kiállításra gondolok) Ráadásul a z Eger elleni \"végjátékuk\" tekintetében is van igazság a honvédosok panaszában. Ami a Vasas-Honvéd párharcot illeti, elfogultság miatt ( Vasas-szurkoló vagyok) nyilván nem lehetek igazán tárgyilagos, ott úgy éreztem, hogy a Kőérben inkább a Honvéd, a Komjádiban viszont inkább a mi javunkra fújtak, de összességében sajnos \"jogos\" volt a Honvéd továbbjutása. Száz szónak is egy a vége, a Honvéd a körülményei, akarása miatt - szerintem - megérdemelte volna a kupát.

Pedró hozzászólása
Pedró34481
2011.11.16. 19:11

Visszatérve egy gondolat erejéig a kupadöntőt követő honvédos megnyilatkozásokra: nagyon rossz, hogy általánossá vált a bírók hibáztatása a vereségért, az, hogy a vesztes nem tud belenyugodni abba, hogy veszített. (Lásd a tegnapi origós cikket is. http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20111115-reakciok-a-szegedbeton-groupamahonved-magyar-kupadonto-utan.html) A bíráskodás objektivitásának állandó megkérdőjelezése árt a sportág népszerűségének és fel kellene ismerni, hogy az ilyen magatartás a későbbi saját győzelem értékét is csökkenti, a szponzorokat és a nézőket pedig taszítja. Sajnos az ilyen mentalitás már általános a magyar társadalomban, azonban a kétszeres olimpiai bajnok Gergely Pistától akár többet is várhatnánk, különösen, hogy ezzel egyidejűleg éppen a sportág népszerűségének növeléséért - több néző és szponzor vonzásáért - indított mozgalmat.

bogyo hozzászólása
bogyo34480
2011.11.16. 16:57

Hatalmas szívetek van Honvédosok! Respect érte!!!! Remélem a meccset azért a Szeged nyeri, viszont remélem a Sors hálás Nektek ezért a kitartásért. A legszimpatikusabb pesti klub vagytok!