FACEBOOK

Szeged-Eger 7:5

Szeged-Eger 7:5
hozzászólás, 2011.10.16.

Elvesztette veretlenségét a bajnoki címvédő: az Eger Szegeden kapott ki vasárnap este, a bajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában.

Vodafone OB1 alapszakasz, negyedik forduló

Szeged-Eger 7:5 (2:2, 1:1, 3:1, 1:1)
Szeged, v.: Juhász, Vojvoda
Szeged: Baksa - Török, Lehmann 1, Turzai, Kayes, Kiss Cs. 1, Hegedüs, Kunac, Molnár T. 1, Juhász Zs. 1, Younger 2, Somogyi 1, Bálint. Vezetőedző: Vincze Balázs
Eger: Szécsi - Gerritse, Lőrincz, Mezei, Hosnyánszky, Kovács G., Naganuma, Varga II. Zs. 1, Seman, Binder, Chilkó, Bundschuh 2, Biros 2. Vezetőedző: Gerendás György
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Gól - emberelőnyből: 2/7, ill. 2/7
Kipontozódott: Kovács G. (23.p.)

Az Eger kezdett jobban és Bundschuh két góljával már 2:0-ra vezetett. A hazaiak még az első negyedben egyenlítettek, majd fokozatosan elhúztak, az utolsó negyed nagy részében három góllal vezettekl és lényegében sima győzelmet arattak.

MOLNÁR TAMÁS a vlv-nek:

- Úgy érzem, hogy a meccs képe alapján megérdemelten nyertünk. Szerintem nagyon nagy iramot diktáltunk mind védekezésben, mind támadásban. Különösen védekezésben nagyon masszívak voltunk és hogyha elkerüljük azt az egy-két hibát, amit elkövettünk, elöl pedig belövünk még néhány helyzetet, akkor a kétgólosnál nagyobb is lehetett volna a különbség. Elégedetlenek azért nem lehetünk, hiszen megvertük a tavalyi bajnokot, ez az elmúlt években a Szegednek nem sikerült. Én úgy érzem, ez is mutatja a csapat erejét. Ezen az úton kell továbbmenni és akkor nagyon szép szezon elé nézhetünk.

Hétfő este a mérkőzés összes gólja a TiszapArt Televízió jóvoltából.

SZÉCSI ZOLTÁN az egri klub honlapjának:

- A hét kapott gólból hármat el lehetett volna kerülni, csak a szemeket kellett volna kinyitni. Sajnálom, hogy így alakult, de ezt a meccset beáldoztuk a jövő érdekében. Tíznapos edzőtáborból jöttünk az átállással is voltak problémáink. Bízom, benne, hogy a mai vereséget tudjuk ennek a kárára írni A vereség okainál nem a játékkal voltak problémák, hanem egyéni dekoncentráltság, butaságok voltak. Jó a Szeged, itt senki nem mehet biztosra.

VLV-VIDEÓ (gólok a TiszapArt Televízió jóvoltából):

0:1 - Bundschuh első gólja


0:2 - Bundschuh második gólja


1:2 - Somogyi gólja


2:2 - Younger első gólja


3:2 - Juhász ötméteresgólja


3:3 - Biros ötméteresgólja


4:3 - Kiss Csaba gólja


5:3 - Lehmann gólja


6:3 - Molnár Tamás gólja


6:4 - Biros második gólja


7:4 - Younger második gólja


7:5 - Varga II. Zsolt gólja


Kiss Csaba nyilatkozata

- Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a tavalyi bajnokot sikerült megvernünk! Nem csak azért, mert ők a tavalyi bajnokok, hanem attól függetlenül, hogy sok minden kicserélődött az Egerben, borzasztó erős csapat. Látszott, érződött rajtuk: nem azért jöttek ide, hogy pontokat hullajtsanak. És ezért van igazán nagy értéke ennek a győzelemnek, amit természetesen nem szabad túlértékelnünk, mert még így is voltak hibák, elkerülhető gólok. Ezeket ki kell küszöböljük, mert ismerve a bajnoki ellenfeleinket és a BL-ellenfeleinket is, borzasztó kemény időszak vár ránk. Úgyhogy most örülhetünk egy picit, aztán készülünk a következő feladatra.


Iványi Aurél-képek


A forduló többi mérkőzéséről szóló hírünk.

SZABÓ ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

Címkék:
Szeged-Eger

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs34364
2011.10.17. 14:49

Gratulálok a Szegednek! Ha már így alakult a BL-sorsolás, lesz még néhány alkalom visszavágni. Hajrá Eger!