FACEBOOK

Villámigazolás - Jenson Button a Kemény-csapatban!

Villámigazolás - Jenson Button a Kemény-csapatban!
hozzászólás, 2011.06.22.

Váratlan bejelentést tett Beck György csapatvezető a válogatott szerdai edzését követő sajtótájékoztatón: a magyar csapat jövő csütörtöki edzésén vízbe száll Jenson Button, a Forma-1 egyik sztárja, a McLaren 2009-ben világbajnok brit pilótája.

A hírt vízilabda-szakmai szempontból nyilván nem kell túlértékelni - Biros Péter és Varga Dumi helye egyelőre biztosnak tűnik a csapatban -, mivel azonban a Forma 1 jelenleg világszerte egy hangyányival népszerűbb a pólónál, nem lennék meglepve, ha a média komoly erőkkel képviseltetné magát az érdekesnek ígérkező jövő heti gyakorláson.

Egyébként a Vodafone magyarországi főnöke természetesen a jövő hét végi Vodafone Kupa sajtótájékoztatóján csigázta fel a médiamunkások érdeklődését. Kemény Dénes szokás szerint "bejelentette", hogy a magyar válogatot a torna megnyerését tűzi ki célul, miként ez a terv az e hét végi korfui tornára (ahol a görögök és az oroszok mellett vb-csoportbeli ellenfeleink, a spanyolok lesznek a torna részvevői), majd a sanghaji vb-re is.

Varga Dénes a sajtótájékoztatón úgy értékelt, hogy nagyon komoly szakmai munka folyik a szigeten - mire a mellette ülő Kemény Dénes a nyílt színen azonnal megveregette a vállát...

Muszáj megemlíteni, hogy a sajtótájékoztató végeztével Illés Roland vállmasszázsban részesítette a válalkozó kedvű újságírókat. Kevés ilyet láttunk, talán azért, mert a gyúróval idejekorán sikerült tisztázni, hogy az általa szükségesnek ítélt kemény kézzel végzi majd dolgát.

A VODAFONE KUPA PROGRAMJA

2011. július 1., péntek

17:30  Németország-Oroszország

19:00  Magyarország-Görögország

2011. július 2., szombat

17:30  Görögország-Oroszország

19:00  Magyarország-Németország

2011. július 3., vasárnap

9:30   Görögország-Németország

11.00  Magyarország-Oroszország

TUDNIVALÓK A JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATBAN


vlv-képek az edzésről



vlv-képek a sajtótájékoztatóról

VLV-VIDEÓK:


Beck György köszöntője


Kemény Dénes köszöntője


Kemény Dénes a világbajnokságról


Varga Dénes köszöntője


Farkas Anna köszöntője


Beck György váratlan bejelentése




2 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk33255
2011.06.22. 17:34

+1 Daret :D:D

Daret hozzászólása
Daret33254
2011.06.22. 17:27

Vilmos, Cambridge hercege is jöhetne pólózni. A köpenye már megvan hozzá!