FACEBOOK

Rémálom!!

Rémálom!!
hozzászólás, 2011.06.10.

Pénteken készült fotónk nem manipulált - Kiss Gergely valóban a montenegrói válogatott sapkájában szórta a gólokat Baksa László és Nagy Viktor hálójába. Megmagyarázzuk.

Pénteken a Margitszigeten folytatta felkészülését a magyar válogatott.

Az írországi túra után a játékosok egyetlen nap pihenőt kaptak, pénteken már a montenegrói csapat várt rájuk.

A kétkapuzás ezúttal furcsa keretek között zajlott: két részre oszlott mindkét csapat és a két kapu előtt egyaránt az emberhátrányos védekezést/emberelőnyös támadást gyakorolták a játékosok.

Három magyar, Kiss Gergely, Steinmetz Ádám és Bundschuh Erik a montenegróiak között szerepelt és ottjártunkkor a kapukat is mindig magyarok védték. Mint megtudtuk, néhány játékos egészségügyi problémája miatt érkezett 11 bevethető pólóssal a vendégcsapat, így "kölcsönjátékosként" villámigazolással "privatizálták" az említetteket. Amikor érdeklődtem, miért éppen hármójukat, az volt a válasz, hogy Gerit és Ádit montenegrói kötődésük miatt, Eriket pedig "csak úgy".

Mindenesetre rendkívül furcsa látvány volt Kiss Gergelyt a magyar védőfal előtt csípőig kiemelkedve látni, amint a montenegróiak jól ismert sapkájában lóbál és gólt lő...

(Fotógalériánk megtekintését ezért gyenge idegzetű olvasóinknak nem is merjük ajánlani, s annyit mindenképpen meg kell jegyeznünk - már csak az új médiatörvény előírásai miatt is - hogy a galériában "a nyugalom megzavarására alkalmas" képek láthatók!)

Steinmetz Ádám természetesen kedélyesen beszélgetett egykori montenegrói játékostársaival - nem állítjuk, hogy meg tudjuk állapítani, mikor csevegett Darko Brguljannal és Mikor Draskóval (noha csak unokatestvérekről van szó), de ez a probléma várhatóan szép lassan megszűnik majd, amikor Drasko arcát ősztől megismerjük a Vasas-meccseken produkált gólöröme segítségével.


vlv-képek




 

3 régi hozzászólás

Daret hozzászólása
Daret33231
2011.06.11. 10:37

Mikor Drasko?

szerk hozzászólása
szerk33228
2011.06.11. 00:56

erre szokták azt mondani, hogy no comment

Hewson hozzászólása
Hewson33227
2011.06.10. 23:18

\"Drasko arcát ősztől megismerjük a Vasas-meccseken produkált gólöröme segítségével.\" - ez mit jelent?? A tisztelt szerk. tud valamit? A Vasa honlapján nem olvastam ilyet, és tudtommal a vlv-n azóta sem volt összegző átigazolásos cikk...erről eddig nem volt szó...?