FACEBOOK

Sok boldogságot a hercegi párnak!

Sok boldogságot a hercegi párnak!
hozzászólás, 2011.04.27.

Elindult Londonba az a díszcsomag, amely a magyar pólóbarátok, a szövetség és a főszponzor Vodafone Magyarország nászajándékát tartalmazza. Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője pénteken lesz. Fürdőköpenyre már nem lehet gondjuk.

Mint a múlt héten megírtuk, különleges ajándékkal kedveskedik a magyar pólós világ a brit királynő unokájának és kedvesének. Vilmos herceg és Kate Middleton pénteken köti össze életét, s mivel a hercegi sarj rajong vízilabdáért (maga is művelte) a konkrét anyagi értéket tekintve nem drága, de ereklyeként mégis felbecsülhetetlen értékű ajándék indult útjára Londonba, a "házasulandó feleknek" címezve.

Már a díszdoboz látványán érdemes elidőzni. Ha kibontják, ezer százalék, hogy örülni fognak, hiszen a magyar válogatott hivatalos fürdőköpenyének hátuljára a keresztnevüket hímezték. Emellett egy tabló is van a csomagban: a zsinórban harmadik magyar olimpiai aranyérmet megnyert csapat pekingi csoportképe Kemény Dénes szövetségi kapitány és Beck György csapatvezető aláírásával.




3 régi hozzászólás

bobi hozzászólása
bobi32993
2011.04.28. 16:24

Szép ajándék,de nem inkább a csapatnak kellett volna aláírnia vagy esetleg nekik is,mint Beck Györgynek,akinek azért,legyünk őszinték, óriási érdemei nincsenek az olimpiai érmek elérésében?! Az elmúlt évek médiájában Kemény Dénes maga a csapat...

cowk hozzászólása
cowk32990
2011.04.28. 09:10

Daret, en elegedett vagyok, ha az \'A\' betusrol van szo. van egy masik \'A\' betustol is, az is jol birja. mondjuk ezek 2-3 evesek mar, lehet most ratyibbakat arulnak

Daret hozzászólása
Daret32986
2011.04.27. 16:33

Sok boldogságot nekik! Remélem az A...a jobb minőségű köpenyt adott az ifjú párnak, mint amelyet a márkaboltban árulnak. Eléggé gyenge minőségű, amit a pórnépnek kínálnak. Saját tapasztalat: 4 hónapja van meg, ritkán használom, de már most látszik rajta, hogy egy kínai köpeny tartósabb porttéka. (Ár-érték arányt megint nem sikerült eltalálnia a gyártó cégnek.)