FACEBOOK

Kemény Dénes meghívottjai január 10-11-re

Kemény Dénes meghívottjai január 10-11-re
hozzászólás, 2011.01.04.

Kemény Dénes szövetségi kapitány a hagyományoknak megfelelően a vlv-t tájékoztatta elsőként arról, hogy kiket hív meg a magyar válogatott első idei edzőtáborozására. Ezúttal két fiatal újonc lesz, továbbá az itthon játszó Kiss Gergely máris visszatér, Kásás Tamás pedig január 23-án csatlakozik a társasághoz.

Mint a szövetségi kapitány korábban elmondta: keretet csak a bajnokság befejezése után, a közvetlen vb-felkészülés kezdetekor hirdet, addig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi ki a meghívókat.

Az első idei közös gyakorlás a szentendrei Vízes Nyolcas uszodában lesz, január 10-11-én.

A meghívottak:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Fülöp Bence, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc,  Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

Az első idei összetartás alkalmával három közös edzés lesz, kettő hétfőn, egy pedig kedden. A sajtó számára január 10-én, hétfőn 11-től 12.30-ig nyilvános lesz az edzés.

A január 23-24-25-i összetartásra jönnek a "külföldiek" is: Kásás Tamás, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes.

KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:

- Nagy várakozással tekintek az edzések elé. Tekintettel arra, hogy tavasszal sokszor fogok találkozni a fiúkkal, úgy gondolom, hogy ennyi edzésnek már lehet kézzelfogható haszna a pillanatnyi forma szempontjából és a nyári erőállapotot illetően is. Tehát ennyi edzést már meg lehet tervezni úgy, hogy kettős hozadéka legyen a közös munkának: azonnali és hosszabb távú. Egyébként könnyen előfordulhat, hogy később még olyanok is kapnak meghívót, akik nem szerepelnek a most közzétett 16-os listában, illetőleg nincsenek a külföldről hazahívott négy játékos között.

A most ismertetett keretből a Vasas játékosa, Fülöp Bence és a honvédos Salamon Ferenc nem szerepelt még a magyar válogatottban.