FACEBOOK

Az új név: TEVA-Vasas-UNIQA

Az új név: TEVA-Vasas-UNIQA
hozzászólás, 2010.09.29.

Bemutatkozott szerdán a bajnoki címvédő 2010-11-es csapata és a piros-kékek új támogatója. A sajtótájékoztatón ott volt a csapat valamennyi tagja, köztük az összes "új szerzemény". A Vasas célja a bajnoki cím, a Magyar Kupa elnyerése és jó nemzetközi szereplés.

Jövőre ünnepli fennállásának századik évfordulóját a Vasas Sportklub, s a centenáriumot a vízilabdacsapat is szeretné emklékezetessé tenni a bajnoki cím újólagos megvédésével, valamint sikeres nemzetközi szerepléssel.

A célok eléréséhez új, tekintélyes támogatót sikerült megnyerni az UNIQA Biztosító Zrt. személyében, s a támogatási megállapodást a sajtótájékoztatón írta alá Othmar Michl vezérigazgató és Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke. A szerződés két évre szól, s ugyancsak a 2012-es, londoni olimpiáig érvényes megállapodást kötöttek a játékosokkal.

A Vasastól négy olimpiai bajnok távozott (Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel és Varga Dénes), s érkezett kettő (Kiss Gergely és Steinmetz Barnabás), valamint a világ és Európa-bajnok horvát válogatott kapitánya Miho Boskovics és az amerikai válogatott center Jeff Powers.

Markovits László szerint kivételes helyzetben van a vízilabdacsapat, amelyet az elmúlt évtizedben "hihetetlen szponzori háttér segít", s hogy a tíz év sikerei nagy mértékben a támogatóknak köszönhetőek. Az ügyvezető elnök az MTI kérdésére elmondta, hogy a hazai bajnokság és kupa megnyerése alapvető elvárás, miként a nemzetközi porondon minimális cél az Euroliga negyeddöntőjébe jutás.

VLV-FOTÓK:


TEVA-Vasas-UNIQA-sajtótájékoztató - VLV-képek

VLV-VIDEÓK:


Földi László a sajtótájékoztatón


Markovits László a sajtótájékoztatón


Othmar Michl a sajtótájékoztatón


A szerződés aláírása


Patay Árpád a sajtótájékoztatón


Miho Boskovics a VLV-nek


Jeff Powers a VLV-nek


Steinmetz Barnabás a VLV-nek