FACEBOOK

Egyenlített a Vasas - mindent eldöntő ötödik meccs következik!

Egyenlített a Vasas - mindent eldöntő ötödik meccs következik!
hozzászólás, 2008.04.12.

Izgalmas csatában, hazai pályán kiegyenlítette hátrányát a Vasas, így a Honvéddal vívott bajnoki elődöntő 6:6-ra áll. Egyetlen mérkőzés dönt, azt szerdán 20.00 órai kezdettel rendezik meg a Kőér utcában - ha igaz, már televíziós közvetítéssel. Szombat este hosszabbítás után nyert a Vasas, s a vendégek erősen túlzottnak tartották a két csapat kiállításszáma közötti különbséget. Gólok és a két csapat négy-négy játékosának nyilatkoza.

Vasas-Honvéd 11:10 (2:2, 2:2, 1:2, 4:3/2:1, 0:0) - hosszabbítás után
Komjádi uszoda, v.: Németh A., Fekete B.
Vasas: Nagy V. - Mátyás, Varga Dénes 2, Varga Dániel 4, Steinmetz Á. 3, Steinmetz B. 1, Kovács R., Tóth M. 1, Katonás, Kincses, Takács B., Heinrich, Hőna. Edző: Földi László
Honvéd: Gergely - Gór-Nagy 1, Szivós 2, Kovács O., Molnár, Kiss G. 4, Fodor 1, Bárány 1, Vindisch, Vári, Paján, Hárai 1, Székely B. Edző: Kovács István
Gól – emberelőnyből: 16/7, ill. 10/2
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Kovács O. (29. perc), Szivós (35.), Steinmetz B. (35.), Mátyás (35.), Takács B. (36.), Vári (37.)
Kiállítva cserével, végleg: Székely B. (16.), Molnár T. (30.)

Élő közvetítésünk itt elolvasható

A 8 pontig tartó páros mérkőzés állása 6:6.

Vass László fotói a meccsről

A Duna Televízió tudósítása


vlv-videók:

Vasas-kapufa

Újabb Vasas-kapufa

Szivós-gól

Ötméteres, Varga Dénes

Steinmetz Ádám gólja Tóth Márton passzából

Fodor pattint...

Steinmetz Barnabás gólja

Hárai Balázs gólja

Kiss Gergely első gólja

Varga Dániel "besurranó gólja"

Kovács Róbert ötméteresét Gergely védi

Kiss Gergely gólja - 4:5

Varga Dániel - 5:5

Szivós Márton lövése a kapufáról a gólvonalra pattan

Kiss Gergely büntetője - 5:6

Steinmetz Ádám távolról a jobb alsóba bombáz

Szivós Márton megúszik és belövi a ziccert

Steinmetz Ádám gólja - 7:7

Varga Dénes gólja - 8:7

Tóth Márton gólja - 9:7

Gór-Nagy Miklós gólja


Hosszabbítás: Szivós lövése a blokkról megy ki

Varga Dániel góljával vezet a Vasas a hosszabbításban

Bárány Attila pöcköl...

Varga Dániel hatalmas - mint kiderült, győztes - gólja

Honvéd-előny - Nagy Viktor véd

Steinmetz Ádám érvénytelen gólja

A meccs vége

További videók:

Fodor Rajmund nyilatkozata



Gergely István nyilatkozata



Hárai Balázs nyilatkozata



Szivós Márton nyilatkozata



Steinmetz Ádám nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Nagy Viktor nyilakozata



71 régi hozzászólás

szer hozzászólása
szer6894
2008.04.17. 12:37

Macskako: nekem nem lesz attól depresszióm, hogy a Dominó nem jutott tovább, és százas papírzsepit is csak azért fogok venni, mert most fogyott el otthon (és nem, nem azért, mert kisírtam a szememet a Honvéd miatt... :P). gratu a Vasasnak! nem volt arányos? szerintem olcsón megúszták. mondom, ha rajtam múlik, senki nem megy medence közelébe sem többet, aki ilyet csinál. de erről nem vagyok hajlandó vitatkozni, egyrészt mert régi sztori, másrészt, mert ezek szerint elrétően szocializálódtunk és felesleges. ha valaki ilyen szintű sérülést okoz másnak, az örüljön, ha nem csukják le érte. az ilyenre nálam egyszerűen nincs mentség és kész.

macskako  hozzászólása
2008.04.17. 06:28

Szer : nem tudom leirni elegSZER ,nem volt aranyos a buntetes. na,mind1. Most sztem szaladj ki valami 6-kor nyito uzletbe,s vegyel egy 100-as PZS -t :)) Eldolt a domino . Ja, az 5. meccen 5-5 -nel,es 7-7 -nel tetszett a 2 dr. /Molnar es Kiss ,,mutatvanya " / ? 2 ki-ki meccs,mind2 a Koerben ,mind2 alkalommal VASAS gyozelem ! Irj,amit akarx !!!

szer hozzászólása
szer6828
2008.04.16. 14:03

macskako: nagyon jól tették, hogy eltiltották azokat az embereket! már ne is haragudj, de mégis mi ez már? az már nem sport, amit ők műveltek, az már büntetőjogi kategória és örüljenek, hogy ennyivel megúszták. felnőtt, felelős embereknek kéne, hogy legyen ennyi önmérsékletük, ha pedig nincs, nos, akkor ha rajtam múlna a medence közelébe sem engedném egyiket sem, soha többet, az tuti. de senkit, aki másnak ilyen sérülést okoz! és vissztérve a tárgyhoz, még midnig semmilyen összefüggést nem látok a kettő között.. könyörgöm... hat évvel ezelőtt történt dolgokról beszélünk... ez már nevetséges. és úgy gondolom, hagy a Domino igenis sírjon csak, ha úgy érzi, hogy hátrányos megkülönböztetésben részesül és vessék csak be minden tekintélyüket az olimpiai bajnok játékosaik, mert ha tényleg úgy van, ahogy érzik, és nem kapnak egyenlő elbírálást, akkor az ellen igenis tenni kell, mert nem tisztességes, és nem azért edz egyik csapat sem, hogy aztán a bírok megakadályozzák a fair küzdelmet. mondom: megítélni nem tudom, hogy múltkor tényleg nem volt-e igazságos a bíráskodás, de feltételezem, hogy nem a ujjukból szopták a dolgot. vagyis nem fogom őket meghazudtolni a nélkül, hogy láttam volna a meccset. az pedig, hogy a vasas szurkolók ennyire gyűlölködőek a dominós játékosokkal szember szomorú és csakis az ő értelmi képességeiket jelzi fényesen. és már valaki írta, én pedig megismétlen: sajnálom a vasas játékosait, akiknek ilyen szurkolóik vannak. őszintén. azt gondolom, hogy mindkét csapat nagyszerű és értékes játékosokból áll, akik minden elismerést megérdemelnek, és bármelyikük is fog ma nyerni, remélem, hogy egy jó meccset fognak játszani. mindenesetre hajrá Honvéd! :)

g hozzászólása
g6825
2008.04.16. 13:16

nyugodtan menj el, az elődöntőben még egyszer sem volt teltház

utó hozzászólása
utó6824
2008.04.16. 13:14

Elmennék a meccsre, de nem tudom, beférnék-e. Ahhoz viszont elég messze van a Kőér, hogy felesleges odacaplassak. Szerintetek?

aja hozzászólása
aja6821
2008.04.16. 12:17

Most már ne vitakozzzunk tényleg :) HAjrá Vasas!

Csak a Honvéd! hozzászólása
2008.04.16. 10:16

A Vasas játékosai nem fogják a bírók ténykedését kommentálni, az biztos. Nézzük meg az utóbbi 5 Vasas-Domino, mérkőzés kiállításainak arányát. És ebből az adatból mindenki le tudja vonni a megfelelő következtetéseket. üdv Misu

Vikcó hozzászólása
Vikcó6808
2008.04.15. 20:32

Jóestét! A Honvéd nem gusztustalan...hajrá fiúk holnap este!

t hozzászólása
t6806
2008.04.15. 18:17

Alig várom a holnap estét. Csak egymást Ne bántsák a játékosok! Hajrá magyarok, hajrá Honvéd!!!!!!!!!!!!

ajaj hozzászólása
ajaj6804
2008.04.15. 17:31

"FotoVass 2008-04-14 20:46:04 Hello, Macskakô! Akkor végszóként: A Vasas szurkolói minden további nélkül felemlegethetnek 4-5-6 évvel ezelôtti sérelmeket a mai napig, de a Domino-s játékosok nem tehetik szóvá az elmúlt hétvégén történteket. Igaz? Semmi jogalapjuk nincsen rá, mert 2002-ben egyszer, valamikor, valaki... Azért nem jó ez így..." Kedves FotoVass! Nem probléma ha a Dominonak szuurkolsz, de azért ezek a dolgok nem állják meg a helyüket. A szurkolók azt mondanak, amit akarnak, szívük joga, a játékosok viszont már nem tehetik meg ugyanezt. A VAsas szurkolóknak ezzel van bajuk, engem nem érdekelnek régi sérlemek, de adott két kiváló csapat, abból az egyik ha kikap gratulál az ellenfélnek és ha kérdezik sem foglakozik a bírókkal. A másik csapat, amelyben elvileg olimpiai bajnok, világklasszis sportmeberek vannak, nem így tesz, hanem hisztériázik és csalást kiállt. Nos ezért gusztustalan csapat ez a Domino Honvéd és ezért remélem, hogy nem ők jutnak a döntőbe.

Birge hozzászólása
Birge6801
2008.04.15. 15:36

Nem vagyok elfogult mert, nem vagyok sem Vasas,sem Domino szurkoló. Én az egyetemes magyar vizilabdát imádom. Nekem éppúgy kedves Steinmetz Ádám mint Szívós Marci, vagy a Varga testvérek is mint Kiss Gergő! Egy elődöntő óhatatlanul feszültségekkel teli.A két csapat között hosszú évek óta nagy rivalizálás folyik. Ez rendben is van valahol.Egy nagyon fontos dolog van! Ne ismétlődjön meg az a pár évvel ezelőtti ocsmány verekedés! Ezek a fiúk a válogatottban együtt kell hogy küzdjenek a nyáron az olimpián! Az olimpia is elég fontos dolog. Akkor egy csapatban lesznek, egymásért is kell tudniuk hajtani, küzdeni! Szóval azt szokták mondani, hogy nyerjen a jobbik! (Mondjuk némelyik bíró rossz és következetlen bíráskodása mellett nem biztos sajnos ez a tétel sem.) Minden esetre, hajrá!

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 13:35

T.Reus ! Sztem nem estem Neked,de Te tudod. De ha mar Orwell felmerult,van egy masik idevago idezet : ,, Mindenki egyenlo,de vannak egyenlobbek . " . Ertheted Marcira ,ertheted Dr.Kiss nyilatkozatara ,stb. Amiert emitt halvanyan fog az a bizonyos ceruza ,kb. ugyanazert mas csapatoknal jobban ranyomjak ! Ez az ami zavar ,s nem csak engem. / Tenyleg ne ragozzuk a dolgot ,de : ha anno SOMA mondott volna ilyesmit,amit 2 hete Dr.Kiss ,akkor Somat eltiltjak . Kiss Gergely pedig jatszott a kovetkezo meccsen is ... Erre irtam ,hogy vannak egyenlobbek . / Legjobbakat . Udv !

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 13:04

T.Nagy Testver ! Nincs mit. Ami jar,az jar . Tovabbi jo munkat ! Tiszteletem .

Reus hozzászólása
Reus6789
2008.04.15. 12:37

Macskako! Nem azt mondtam hogy Szivós Márton "szent tehén" (miért nem rózsaszín párduc? az menne a magentához...), csak azt próbálom jelezni h más sem az...nem írok Dumiról mert láthatóan neked teljesen mind1 miket írogatok, fölöslegesen meg nem koptatom a billentyűzetet. Varga Dénes a kedvenc játékosom....Marci mellett...ezt jó ha tudod...de nem rajongó vagyok hanem szurkoló, látom a hibákat és láttam az ütéseket is.... Jah és nem kell nekem esni, ha nem reagálok, nem vagyok rákötve a számítógépre, nem nézegetem percenként. Sztem azt a bizonyos regényt nagyon nem kéne ide keverni, de ti tudjátok. További jó szurkolást!

Nagy Testvér hozzászólása
2008.04.15. 09:11

Köszönet, Macskakő

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 01:00

Nagy Testver . Ahova irtam,/2 helyre/ oda ismetelten. Bar,megjegyzem semmi bantot nem irtam,csak kerdest tettem fel . udv.

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 00:26

T.Nagy testver . Nem mocskoltam sehol. Feltettem egy kerdest csupan.

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 00:25

T. Domdodom !! Sztem Te nem ertelmezted helyesen ,amit en irtam . Sot ,sztem meccsre sem jartal,az altalam emlegetett utobbi 6-7 evben . Nem mki galacsinhajto bogar a dominonal sem .Xoval nem allitottam ilyet. Pl. Biros Petyat soha nem szidtuk korusban,mig a dominoban jatszott. Kovacs Golya Zolit ,a kapust sem,pedig O a VASASbol igazolt a dominoba /amikor CSITA visszajott a VASASba . Ertheto dontes volt Golyatol ./. Bereczkit sem. Sorolhatnam . Ellenben pl. : Kovacs O.,Sugar,Kiss ,s az azota masodedzokent tevekenykedo Toth Imre,na meg persze Vari altalaban ,,kapja az ivet " . Vajon mi lehet az oka mindennek ??? Ez utobbi figurak ,altalaban kimutogatnak,kidumalnak az amugy sem nyugodt szurkolokat hergelik ,s ebbe neha beszall meg a Novak Feri ,,bacsi" is . Egyeb kerdes ??? Mas : napjaink VASAS csapata . Termeszetesen nagyon boldog voltam tavaly juniusban amikor 18 ev bojt utan ismet bajnokok lettunk . Sot az idei szereplesre is buszke vagyok. Final Fourban van a csapat!! Ugy hogy a csoportban megelozte a JUG Dubrovnik es a domino csapatat is :)))) /Tdod,semleges birok voltak az EL meccseken ./ Mindenkeppen dicseret illeti a gardat !! Neha valoban hullamzik meg a teljesitmeny ,de azt mondjak,hogy teher alatt no a palma . Na,most akkor nohet . Nyaron,ha sikerulne egyutt tartani tobbe-kevesbe ezt a remek csapatot/,meg sok oromet szerezhetnek ezek a gyerekek a VASAS drukkereknek . Viszont ami anno tortent,azt nem lehet ,sot NEM SZABAD elfelejteni ! Speciel en nem is tudnam ,s ezzel vagyunk meg igy nehanyan !!! Hajra VASAS !!!! udv !

Nagy Testvér hozzászólása
2008.04.15. 00:10

Ja, és akkor ugye megköveted a vlv-t ott, ahol elhamarkodottan bemocskoltad...

macskako  hozzászólása
2008.04.15. 00:07

T.Nagy Testver !! Soroztel ?? Minden meg van bocsatva !! :))

Nagy Testvér hozzászólása
2008.04.14. 23:59

"ricsericsebeatricsehórukkhórukk!"

Nagy Testvér hozzászólása
2008.04.14. 23:58

Macsek és T.Misi. Előzetes moderálás van, én pedig ma este söröztem! (Úgy hallom, Te is szoktál.)Nem kell minden mögött összeesküvést keresni!

Kopeti hozzászólása
Kopeti6754
2008.04.14. 23:26

Kedves xxx! Ha már ilyen kedvesen megszólítottál, hidd el nagyon szívesen végignézném semleges szurkolóként ezt a nagyszerű csatát a két csapat között, de sajnos a honvéd játékosok megnyilvánulásai miatt nem megy. Kiss Gergő azt sugallja, hogy le van zsírozva a bajnokság, Fodor nagyképűen (már csak a rágó hiányzott a szájából) "tényeket" közöl és azt állítja, hogy ebből az csak az Eger profitál. Talán igaza, tavaly nyáron leültek az okosok egy asztalhoz és eldöntötték, hogy az Eger a Szegeddel kerül össze az elődöntőben és 3 meccs alatt kiveri őket, míg a honvédnak a Vasassal két meccsel többet kell játszania, de bíz muszáj. Komolyan mondom egyszerűen hihetetlen, nem tudom elhinni, hogy ilyen nyilatkozatok napvilágra kerülhetnek. Az Eger, Szeged, Vasas játokasai száját miért nem hagyják el ilyen nyilatkozatok. Az Eger a Szeged ellen minden elődöntős meccsen 2-3-4 fórral mindig többet kapott a stat szerint, még szegeden is, és a Szeged játokasai még sem erre fogták a vereséget, nem gyártottak összeesküvés elméleteket, érdekes nem? Talán így is lehet veszíteni, embere válogatja. És még egy: az általam lentebb leírtak minden szavát vállalom, ha más a véleményed írd le, de légy szíves ne kérd tőlem, hogy vegyek vissza. Jó szurkolást!

Táncsics Mihály  hozzászólása
2008.04.14. 22:52

Tisztara ,mint 1846-ban ... Engem is azert csuktak le ,mert a fejeseknek nem tetszo dolgokat irtam . Nincs uj a Nap alatt ...

Gergőke hozzászólása
2008.04.14. 22:40

A döntő vasárnap kezdődik és nem pénteken, kamurajmi!

Macskakoves ut hozzászólása
2008.04.14. 22:09

,,Csak terden allhat,o a szo !!" Mar itt is cenzura van ???

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 21:47

Meg mindig semmi ... Eljen a velemeny nyilvanitas szabadsaga !!! Mi van ?? A ,, temobil " itt is szponzor ???

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 21:34

T.Reus !! Meg mindig semmi ... Pedig mar 2x is irtam Neked ! Ugy laccccccik ,,Marcika " szent tehen . It's not my fault !

dömdödöm hozzászólása
2008.04.14. 21:33

Macskakő!!! Ha újabb lemezt nem tudsz feltenni, mint piadesztálra emelni, és szent tehénnek tartani a Vasast, miközben a másik oldalon mindenki aljas galacsinhajtó bogár, akkor kár fitogatatnod ezt újra és újra... Már mindenki ismeri a véleményedet! De spec én már rettenetesen unom, hogy állandóan a Honvéd játékosain élezed a nyelved, miközben egy évekkel ezelőtti történeten keseregsz... Ami azért is gáz, mert a mostani Vasas már rég nem uaz a csapat, mint akkor, de már elértek valamit, és ahelyett, hogy ennek örülsz még mindig ott tartasz mit csinált egy ifjú titán akkor... Olybá tűnik ezzel mintha a mostani dolgok nem számítanának, mert azzal negyed ennyit sem fogalalkozol...

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 21:16

T.Reus ! Kb. feloraja reflektaltam a hozzaszolasodra . Eddig meg nem ert ide ,az oldalra . Pedig nem is irtam csunyat ,,Marcikara" ... ,,Nagy testver mindent lat " /G.Orwell / Udv !!

FotoVass hozzászólása
2008.04.14. 20:46

Hello, Macskakô! Akkor végszóként: A Vasas szurkolói minden további nélkül felemlegethetnek 4-5-6 évvel ezelôtti sérelmeket a mai napig, de a Domino-s játékosok nem tehetik szóvá az elmúlt hétvégén történteket. Igaz? Semmi jogalapjuk nincsen rá, mert 2002-ben egyszer, valamikor, valaki... Azért nem jó ez így...

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 20:21

T Reus ! Nem ertelek ,komolyan .Probalod menteni,a menthetetlent. Hatulrol,pleknibol odanyomni egyet,majd elhuzni a verbe ??? Ha 21,ha 26,ha 31 eves valaki, ez akkor is gerinctelenseg !!!! De ha mar odanyomott,miert nem maradt ott ... ???? Legyunk objektivek ? O.k.,legyunk. . Mondj egy ilyen hasonlo sztorit a kis Vargarol ?? Odanyom ,ha arrol van szo. Nem kosarlabda,vizilabda . Mikor nyomott le valakinek hatulrol,mondhatni orvul ,s aztan tipli . Mikor ?? Tovabbi szep estet ! Udv !

Reus hozzászólása
Reus6742
2008.04.14. 19:16

Macskako! 2002-ben Szivós Márton 21 éves volt (1981-es)...annyi amennyi most Varga Dénes...csak ő Vasasos...ugye nem kell leírnom a Duminak mennyi "balhéja" volt...legyünk már kicsit objektívek...köszönöm!

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 16:23

Illetve K.Oliver KSI neveles . Mea culpa . Tevedtem . A mondandom lenyegen mit sem valtoztat .

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 16:17

Hello FotoVass !! Ok-okozati osszefugges volt az elozmenyek es a verzo fej kozott . Az egeszben az a tre,hogy aki kezdte ,az nem kapott /Szivos M./ . Hatulrol odanyomott Varga Tamas tarkojara ,majd elpucolt . (Idevag egy idezet,anno a Dinamit egyuttes /hu,vagy 25 eve volt / enekelte : ,,Mit erdemel ki kozetek beall,balhera lazit,s ha balhe van kiszall ?! " Szivos kb. ezt csinalta ... ) Mondjuk az ,hogy Kovacs Oliver ,Sugar,es Kiss kapott ,az valahol ertheto volt . Mind3 jatekos minden golnal,minden szamukra kedvezo iteletnel ,,be-beszolt " a mieinknek . Az meg vegkepp kivagta a biztit nalam,hogy Kovacs Oliver egy golja utan beugatott egy Nemeth Zsoltnak,a VASAS kapusanak,aki mar akkor Europa Kupa gyoztes volt ,amikor Oliverke meg azert kapart,hogy beferjen a Spartacus ifibe ... Kerdes : Pelle,Bereczki,stb. miert nem kapott ??? Mindezek utan a 4 VASAS jatekos feleves eltiltast kapott,mig ,,Marci" egy honapot . Hm... Motoszkal bennem a kerdes: ha mondjuk Marci ezt a tettet , pl. mint Kovacs II Marton koveti el ,lehet hogy vastagabban fogott volna az a bizonyos ceruza ?? Na,de ily patinas vezeteknevvel ,plane hogy magentas ... Na,mind1. Igazad van. Parttalan a vita. Viszont az ,hogy pont a domino sirjon ,az nekem tovabbra is vicc . Legjobbakat ! Udv !

FotoVass hozzászólása
2008.04.14. 15:40

macskakô: várjál, megnézem az archívumomat... Ott voltam, fotóztam is... De akkor még kezdôként csak a szebbik részét figyeltem az eseményeknek.... Na, az az affér nincsen megörökítve, sajnálom. Van viszont Sugárról, az utsó meccsrôl, vérzô fejjel, amit Varga II Zsolti tett, mellesleg országos nagy haverok voltak addig ôk ketten...

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 15:14

T.FotoVass !! Irhatok egy hasonlo peldat en is ?? 2002 majus 18. ama bizonyos 4. donto meccs . Sugar / marmint a domino jatekos Sugar,persze ,s nem a westel vezer ,az a VIPben ult ... :)) / majd letepte Varga Tamas fejet . Horvath Csaba mit itelt ??? Paros kiallitast , ami Varga Tamasnak a 3. hibaja volt ,cserevel vegleg !! Azt nem fotoztad le veletlenul ?? Persze,ez egy ilyen sportag ,vagom. Amugy a 2 doktort sem kell felteni e teren . Emlekszel a tavalyi meccsre / axxem 2. donto meccs volt/ ,amikor dr.Kiss gergely viz felett olyan odautott Kovacs Robinak,hogy a VASAS polosa egy hetig ment egy iranyba ?? Nem fujtak semmit a sporik ,pedig akkora ,tiszta utes volt ,hogy meg Stevie Wonder is meglatta volna ,ha O all feher ruhaban a medence partjan ... Parttalan vita ,adom. Mki fujja a sajat velemenyet . Szerdan eldol majd,hogy melyik csapat jut a bajnoki finaleba . Remelem a VASAS !!! Udv !

FotoVass hozzászólása
2008.04.14. 14:59

Nem kívánok nagyon belefolyni itt mindenféle parttalan vitába, de azért arra emlékeztetnék minden Vasas drukkert, akik a Domino-s durvaságokról írogatnak, hogy a piros-kékeknél sem rózsaszín tüllszoknyás balerinák pancsolnak a vízben. Van erről egy jó képem is (ez itt a reklám helye, bár Ti, gondolom, amúgy is megnézitek a fotókat... :-) ), amikor Steinmetz Ádám szorongatja Kiss Gergely torkát. Megjegyzem, ennél a helyzetnél a bekkelő Kiss Gergely állt ki... Csak oda akarok kilyukadni, hogy mindkét csapatban bevetnek minden eszközt, hogy a céljaikat elérjék. Ez a póló... Az objektivem segítségével közelebbről látom a párharcokat, mint ti a leláton, higgye el mindenki, hogy Szivós Marci vagy Molnár Tamás sem saját magát karmolássza véresre a meccs közben. De legalább Faragó Tónó nem hiányolhatja a férfiasságot a csapatokból ezután... :-)

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 11:11

T.fogak csikorgatasa ! Ahogy mondani szokas nem zorog a haraszt . Dr.Kissrol az a hir jarja,hogy ... Mondjuk a kommentarok zomet nem ideznem,amelyeket nehany VASAS havertol hallottam ez ugyben . A legfinomabb az volt ,maradjon ott ahol eddig volt ,ne jojjon. Ha jon,ugy jar majd mint Ian Rush ,a LIVERPOOL egykori golgyarosa . Gyonyoru liverpooli evek utan ,1987-ben a Juventusba igazolt . Egy szezon utan visszamenekult a Poolhoz . Bar,fantasztikus labdarugo volt,megsem fogadta el a Juve drukkertabora . /Ugye itt nem szabad megfeledkezni az 1985-os POOL-Juve BEK dontorol ... :(( / Lehet hogy a ,,Doktor ur" is belelep ugyanebbe a folyoba ?? Ova intenem ettol. Nehez lenne igy jatszania . Udv !

macskako  hozzászólása
2008.04.14. 10:17

T.szer !! Van igazsag abban,amit leirtal . Csak,tudod ha akkor 2002-ben nem veszik el a bajnoksagot /ezaltal a teljes TAROLAST abban az evben : MK,KEK,Magyar Szuperkupa mar zsebben volt ,az OB I-et elvettek ... / attol a VASAStol,/ + 4 alapembert fel evre el is tiltottak ,mig a verekedest kirobbanto ,,Marcika" meguszta 1 honappal ... / nem hiszem hogy akar itthon,akar Europaban azt azt koveto 1-2 evben megallithatta volna barki is a VASASt . Kb. ennyi koze van . A masik dolog : a domino sir a sporik miatt ??? Na,ne . Ez kb. olyan mintha a spanyol focibajnoksagban a Real Madrid sirna . Azok is mindig egy fovel tobben vannak a palyan ... Udv !!! Ja: HAJRA VASAS !!!

fogak csikorgatasa hozzászólása
2008.04.14. 09:58

kedves siras-rivas: Te nem erdemled meg, hogy olyan jo csapatnak szurkolhass, mint a Vasas. A Te agyi kapacitasoddal egy ilyen szinvonalu csapathoz nem ersz fel. Sajnalom a Vasast, hogy ilyen szurkoloi is vannak. Mert jobbat erdemel. A tenyekhez: a 10 kapott kiallitasbol 4 darab paros kiallitas volt azaz NEM VOLT EMBERELONY. Marad 6. Ebbol 2-t beloni tenyleg nem jo, senki nem is mondta, hogy jol hasznalta ki a Domino a forjait. Csak egyet kellett volna meg beloni rendes jatekidoben es akkor a jatek kepenek megfelelo eredmeny szuletett volna, 9:10 es a Vasas keszulhetne teljes erobedobasal a Final Four-ra. Hogy egy nagyszeru eredmenyt produkaljon semleges medenceben, ahol vegre nincsen hazai csapat. Talan lenne esely... De meg egy csata jon a Dominoval, lugozodnak ki a sracok tovabb, aztan, esetleg, a dontoben egy gyilkos sorozat az Eger ellen. Mert az nem lesz leanyalom, sem a Vasasnak, sem a Dominonak, akarki is jatszik a dontoben. Ha a Vasas, akkor az Eger hozza a hazai meccseit, es bajnok lesz, hidd el. Mert a Vasasnak egyszeruen KOTELEZO jol felkeszulni a FF-re az egyetemes magyar polo erdeke ez. De ezt neked nem kell megerteni, menjel frocsogni a T-mobilra nyugodtan, Teged ez elegit ki, immaron 6-7 eve. Barcsak a Vasas szponzora lenne jovore a T-Mobile, ugy megneznem az arcodat, ahogyan megnyulik... Vagy, ha mondjuk Kiss Gergo vagy Molnar Papesz oda igazolna veletlenul... Mit mocskolodnal akkor???

Katka6 hozzászólása
Katka66726
2008.04.14. 09:36

Szeretném a Szövetségi Kapitány figyelmébe ajánlani a szombati mérkőzésen történteket. Tudom, hogy ott volt, végig nézte a meccset, de mivel a másik oldalon ült, nem biztos, hogy látta, és hallotta a "bebetonozott válogatott" játékosok beszólásait. Azt hiszem, hogy nem volt méltó a meccshez és nem volt méltó ahhoz hogy Ők büszkén viseljék a nemzeti színű mezt!!! Meg kéne tanulni, hogy azért mert a bírók döntése nem egyezzik az Övékével, tisztelni kéne ŐKET, NEM VISSZABESZÉNI FOLYAMATOSAN. Remélem, nem bántottam meg senkit!!! Jó szurkolást, és tiszta,becsületes játékot kívánok mind két csapatnak!!!!

sírás-rívás hozzászólása
2008.04.13. 18:24

A Honvédosok ne a sok iállítás miatt sírjanak, a fórkihasználásuk 10/2. Másodszor az még nem jutott eszébe gyiküknek sem, hogy talán azért van ennyi kiállítás, mert két-három játékosuk ara van kiképezve hogy az ellenfelet aprítsák?! Hasonlítsuk már össze a Steinmetz-Takács-Mátyás bekk hármast a Kovács-Paján-Vári hármassal. Nézzük már meg hogy hogyan bekkel Steinmetz Barna és hogyan mondjuk Kovács Olivér! Kiss Gergő megtapsolata a bírót, Szívós végig pofákat vág, Székely kiszól a játékvezetőnek, aztán meg mennek sírni a kamerába. Érdekes az is, hogy ötmétereseknél mit művel Papesz...ennyit a sportszerűségről. Mellesleg amíg a T-mobile vette nekik a bajnokságot addig minden rendben volt, most meg nem tudják hova tenni a szitut, hogy nem ők a kis kedvencek. A Honvédosok azt mondták a 2002-es bajnoki döntő negyedik meccse után, h nem a bírón múlt, ha a Vasas belövi a helyzeteit nyer. Hát jó. Akkor szombaton is kuss legyen, a hosszabbításban három fórt kaptak, egyet sem lőttek be. Ennyi.

xxx hozzászólása
xxx6721
2008.04.13. 17:41

Y! Személyi hiba kiállítás helyett de lényeg ugyanaz...a többire kéne reflektálni...pl. ha jól emlékszem tegnap este még a Vasas szurkolók is elismerték h nekik fújtak...köszönöm azoknak akik ezt megtették. Semmivel nem lett kisebb a csapatuk ettől! Remélem minél feljebb menetelnek a F4-ban. Mindkét csapatnak árt ez a felfogás a bírók részéről. Víz feletti ütés nálunk is volt...csak azt a Miki kapta... Kopeti! Vegyél vissza légyszives....a Honvéd drukkerek eddig is mindíg sportszerűen szurkoltak az Egernek és nem mocskolták az Eger játékosait...sok lett tőletek a fővárosi csapatokat hergelő drukker, a Vasast is külditek néha olyan helyekre...ez nem szép... t! A Magyar Kupa a Honvédé?:) szer! Kár a gőzért, de én egyetértek veled:). Pláne h kinnt voltam és véletlenül még a statot is láttam... Már vártam mikor jön elő a "sipákoló Honvédosok" jelzős szerkezet...ezek a sipákolós játékosok jól megizzasztották tegnap a piros-kékeket...kössz Rajmi a gólt! Amíg így játszanak tőlem járókeretes öregurak is lehetnek. Kit érdekel...a gól mellé nem az életkor kerül...

Vizisport17 hozzászólása
2008.04.13. 16:53

Vasas szurkoló lévén az alábbiakat láttam a meccsen: Nem játszottunk jól, de volt tűz, a Dominó egész összeszedett volt, de a játékosai minden ítéletet kommentáltak a bírók felé. Inkább a játékkal foglalkoztak volna. Rajmi, a bírókat tapsolta 9-7-nél, de később mikor nekik találtak lehetőséget már ezt el is felejtette. A nyilatkozatok ugyanolyanok mint a bíróknak való kiszólások, meg vagytok sértődve, ha kikaptok ? Abban igaza van a Rajmundnak, hogy a pénteki döntő korai, de a szövetségtől mit várunk ?Ugyanolyan dilettán módon rakták össze a programot, mint amilyen dilettánsak a bírók és a zsűriasztal. Besürítették a Len kupát, Euroligát és a rájátszást. Nem baj Dominó még nincs eldöntve semmi, vagy tévedek ? Valaki írja meg, hogy a kapusról kijövő labdát bepöccintő Ádi gólt, miért nem adták meg. Na persze a 2 méterrel ne jöjjön senki...

y hozzászólása
y6719
2008.04.13. 16:10

Kedves xxx ! Meséld el Te hol jártál ? 17 kiállításból, hogy lehetett már a hosszabbitás előtt 20 a Honvédnél?

y hozzászólása
y6718
2008.04.13. 16:04

Nekem kicsit furcsa, hogy mióta nem a témobil a szövetség fő támogatója, azóta lehet fújni a Dominó ellen is. A Dominósok, még nem jöttek rá erre és azt hiszik továbbra is lehet verekedni, majd kiállítják az ellenfelet. Egyébként volt már meccs ahol Kovács István elismerte, hogy jobb volt az ellenfél, vagy ha kikap a Domonó, akkor az mindig a biról hibája ( akár magyar, akár nemzetközi szinten )

Kopeti hozzászólása
Kopeti6716
2008.04.13. 13:51

Szanalmas! Én egri szurkoló vagyok, de igazad van szánalmas, szánalmas és szánalmas. Amit a Honvéd játékosok nyilatkoznak az igazán szánalmas. Amíg jóformán egyeduralkodók voltak a magyar mezőnyben minden rendben, tökéletes volt. Amióta kiegyenlítődött a magyar bajnokság, azóta ezek a szegény, szerencsétlen, mindenki által csak bántott, "sértődött" játékosok csak sírnak, sírnak és sírnak. Ez igazán szánalmas. További sok sikert mindkét csapatnak.

t hozzászólása
t6715
2008.04.13. 13:34

Én azt szeretném, hogy a Vasas minél fényesebb érmet hozzon haza az FF-ről. A Honvéd nyert már Magyar Kupát ezért az Egernek odaadnám a bajnokságot. De legesleginkább a pekingi olimpia zárónapján magyar himnuszt szeretnék a vízipóló eredményhirdetésén./ Ugye nem vagyok nagyon naiv./ Mindehhez persze higgadtabb szurkolók sem ártanának...

 celebesz hozzászólása
2008.04.13. 13:15

szanalmas...nak: hát, a Vasasnak tényleg nem megy - de a Dominónak még annyira se. Van 3-4 igen jó játékos (mind fiatal és igen nagy tehetség: ez a mázlijuk), azon felül meg jórészt sipákoló öregekkel van tele, akik pólózás helyett (az olyan fárasztó!) még mindig azt várják, hogy a bírók majd nekik fújnak, mint régen. Így már nem lehet bajnokságot nyerni! (Molnár Papesz a víz fölött, könyékkel orrba vágta Varga Danit. Nem szólt a síp, így Varga Dani kicsi szédülés után már fordult is, azonnal úszott a túloldalra bekkelni - nem hisztizett a bírónak kiállítást kunyerálva. Úgy tűnik, a Vasas hozzáállása nem csak szimpatikusabb, de célravezetőbb is.)

szer hozzászólása
szer6713
2008.04.13. 13:09

egyébként pedig mivel nem voltam kint a meccsen én sem, nem tudom, hogy igaza van-e a Honvédosoknak és tényleg nem volt-e kiegyenlített a bíráskodás, de azt gondolom, hogy ezen a téren az ide írogatók közül nem én vagyok az egyetlen. és ha már nem voltatok ott és nem láttátok a saját szemetekkel a meccset, ami alapján önálló véleményt formálhattatok volna, akkor mégis milyen jogon hazdtoltok meg olimpiai bajnok játkosokat? ők így érezték, és hangot adtak neki. nem hiszem, hogy hazudnak. de még ha ti így is hiszitek, akkor sem túl etikus névtelenül fikázgatni őket egy internetes honlapon, csak mert nem nekik drukkoltok. mert abban biztos vagyok, hogyha mondjuk egy vasas játékos nyilatkozott volna hasonlót, nem lett volna belőle ekkora felháborodás részetekről. de akárki nyilatkozik ilyet, nem hiszem, hogy bárkinek fel kéne háborodnia rajta (maximum a szintén ugyanazon a meccsen játszó más játékosoknak van erre alapja), miután ő az aki megéli az egész történetet, nem ti. ennyi.

szer hozzászólása
szer6712
2008.04.13. 13:00

macskako: nem értem, hogy mi köze a mostani meccseknek az 5 évvel ezelőtt történtekhez. vagy szerinted úgy helyes a dolog, hogyha egyszer elrontottak, vagy nem megfelelően csináltak valamit, onnantól kezdve már legyen mindig ugyanolyan szarul, csak egyszer az egyik csapatot favorizáljuk egyszer a másikat? persze, ez is egy vélemény. én inkább azt szeretném, ha azért mert szerinted egyszer kivételeztek a Honvéddal, most nem kezdenék el ezt csinálni a Vasassal, hanem inkább normálisan vezetnék a meccseket ezentúl. ha védekező példaként hozzuk fel valami rossz dolog mellett, hogy "de régen is így volt", akkor sehova se jutunk soha.

celebesz hozzászólása
2008.04.13. 13:00

Vicces, ahogy a Dominósok a kiállítások miatt sírnak. Régen, ha bárki más (BVSC, Vasas, Eger) ilyesmit csak megemlített, teljesen felháborodtak :D Ráadásul igen gyengén lövi a Vasas a fórokat (de mitől?! miért?!?)... Az is mókás, hogy Rajmund szerint felháborító, hogy ezen az ágon ilyen kemény elődöntő-sorozat után kell majd a döntőt játszani.... Ilyen igazságtalanságot!!!! Rémes, hogy a hős Honvédosokkal is megeshet az, ami más mezei pólóssal. :D :D :D Tessék jól pólózni, és ha valami nem jön össze, akkor azt nézni, hogy mit csináltak rosszul. Mert abból lehet tanulni. Gergely Pista helyében pl. sokszor visszanézném, hogy kaphatta be azt az utolsó gólt :D :D :D

Sándor hozzászólása
2008.04.13. 12:47

a lényeg az lenne hogy a nemzetközi bírófelfogáshoz alkalmazkodjunk hiába rossz az ottani felfogás...szal ott bizony úgy álnak hozzá hogy ha egyik félnek befújtak bármennyire is jogos kiállításokat akkor a másik oldalon is "illik" fújni, ez azért is van mert tökigazságos ítéletek nincsenek (ahhoz 10 bíró kéne +videóbírók akik a víz alatti felvételeket is néznék)

macskako  hozzászólása
2008.04.13. 11:41

T.szanalmas ! Ugy latom nem vagod 100 %-ig a dolgokat . A Kasas fele VASASt (2003-04 - es szezon) sokan /igy en sem / sirja vissza senki . Tudniillik SEMMIT sem nyertunk a 2 Kasassal . Azt a 2002-es VASASt viszont sokan !!! Magyar Szuperkupa,Magyar Kupa,Kupagyoztesek Europa Kupaja diadal ,mindezt 4 honapon belul !!! Az pedig,hogy az OB I-et nem sikerult ,az nem a VASAS csapatan mult ... Egy dologban egyetertunk azert : a magyar sporikrol alkotott velemenyedet osztom en is . A mai VASAS sokra hivatott ,csak olykor meg hullamzo a teljesitmeny . Remelem ezen sikerul valtoztatni. Udv

Szanalmas.... hozzászólása
2008.04.13. 10:55

... Hogy 2x14 sportolo (plusz a szakvezetok) kemeny, megfeszitett munkajanak eredmenyet 2 amator feher ruhas donti el. ... Hogy nehany Vasas drukker meg mindig 3-4-5 evvel ezelotti meccseket emleget fel, megpedig azert, mert a Kasas-fele Vasas ota nem tudnak felemlegetni semmit, ugyanis azota az o csapatuk a favorizalt. ... Hogy nehanyan elhiszik, hogy a Vasas jobb csapat. Pedig csak sajat magukat csapjak be. Sajnos nincsen jo formaban a Vasas, az elmult 4 meccsuk megmutatta. Es ez a Final Four-ra nezve szomoru, remelem addig szereznek egy kis energiat. A bajnoki dontokbol nem fognak tudni, ha esetleg benyomjak oket a dontobe. ... Hogy nem a nagyszeru meccsekrol irunk itt, hanem mindig, allandoan es visszateroen a magyar jatekvezetokrol. Ok a magyar vizilabda legnagyobb ellensegei.

macskako  hozzászólása
2008.04.13. 10:47

T.szer . En TENYEKET irtam. Te szemelyeskedsz . Tovabbra is fent tartom a velemenyem : az utobbi evekben tortentek utan a domino ne birozzon . Ami 2 peldat leirtam Neked meg tegnap este ,azok valoban igy tortentek . Irhattam volna meg ,de terjedelmi okokbol nem tettem . Ja,meg valami : Dr.Kiss Gergely 2 hete elhintette a sirast itt a vlv.hu oldalon,illetve a Sportban is . Birozott ,osszeeskuves elmeletet szott . Ha pl. a VASAS egykori edzoje Somossy Jozsi nyiltakozott volna hasonlo hangnemben kb. 6-7 evvel ezelott ,ugy eltiltjak mint a huzat . Dr.Kiss Gergely pedig jatszhatott a kovetkezo meccsen is . Ennyit meg az ,,egyenlo elbiralasrol " ... Tovabbi kellemes vasarnapot . HAJRA VASAS !!! Udv

szer hozzászólása
szer6706
2008.04.13. 10:33

c: ööö... nem. :) de szerintem egyikünk nem ismeri a demagóg szó jelentését. szinte csak tényleket írtam le, aminek bárki utánanézhet, aki nem csak váktában háborogni akar, hanem érdekli, hogy tényleg mi van.

Vitya hozzászólása
Vitya6705
2008.04.13. 10:18

Steinmetz Ádám nyilatkozata firefox-al és operával sem nézhető meg... IE-t meg jóérzésű ember nem használ;-)

xxx hozzászólása
xxx6704
2008.04.13. 10:06

szer! Egyetértek! Hosszabbítás: "Szivós Marcit egy páros kiállítással kipontozták az első három perc közepén, ekkor már nem volt se Székely Bulcsú -uszodából is kiküldték mert ugye ő olyan rendbontó alkat-, se Molnár Tamás, se Kovács Olivér. Egyre fogyott a kispad,Vári Attila is kipontozódott, így már csak Bisztritsányi Dávid és Bárány Attila ücsörgött a kispadon, hiszen már csak ők ketten voltak bevethető cserék vendég oldalon." A másik oldalon Steinmetz Ádám mikor kapta az első személyi hibáját? Lehet tippelni...20 kiállítása volt a Honvédnak, 10 a Vasasnak a hosszabításig...jah és mindezt a Brutalitás szülte??? 2 víz feletti ütést is láttunk, a bírók nem...a visszütés persze végleg csere...no comment...érdemes nézni kicsit a statot...pl. a 3as emberelőnyt...mikor egymás után addig fújták háromszor a 30 másodpercet a Vasasnak míg gólt nem lőttek...a Honvédtól meg az utolsó támadásnál elvették a labdát...Ádi "hattyú halála" Oscar díjat ér, kár h nemzetközi szinten már nem eszik meg...csak a Komiban... Vagy a labda nincs a közelben de befújom a fórt játék is...kabaré volt... Nem értem ha ennyire fontos volt miért nem lehetett döntetlenre kihozni a hosszabítás végére...vagy az ötösök miatt? Lehet h az már nem ment volna síppal...? Pff...

ez nem matek hozzászólása
2008.04.13. 09:41

Valaki küldjön a szabálykönyvből egy példány, amiben le van írva, hogy a kiállitási aránynak x-nek kell lennie, vagy esetleg az alapján kell adni fórt, hogy hány olimpiai arany van a csapatnál... Egyebként a 17-10 nem az emberelőnyök aránya, hanem a személyi hibáké, ami csalóka,mert volt két cserés kiállitás is, ami csak két fór, de hat személyi hiba. Az pedig bennne van a könyvben, hogy viz feletti rugásért cserével( esetleg csere nélkül) kell kiálitani... Azt nem értem, hogy miért kellet a biroknak 5-6 évet várni, hogy jól vezessenek a Honvéd meccseken??

ne reklamálj ha kevesebb kiállítást kapsz, szerezz többet. hozzászólása
2008.04.13. 09:35

nem is a honvéd ellenében, csak általánosságban jegyzem meg, hogy a kiállításokat a pólóban is a mutatott akciók alapján adják. ergo: AZ HOGY NEM UGYANANNYI KIÁLLÍTÁST KAP A KÉT CSAPAT, NEM JELENT SEMMIT! hacsaknem azt, hogy a több kiállítást kapott csapatnál jobb a center, hatékonyabban mozognak le az ellenfélről, szabályosabban védekeznek, vagy éppen más szisztémát védekeznek. egy konkrét példára lefordítva az is lehet a mostani különbség egyik oka, hogy Steinmetz Ádám most nagyon hatékony volt, míg Molnár leginkább a verekedéssel törődött megint. amúgy nem láttam most a meccset, szóval akár az is lehet, hogy nincs igazam, de van egy érzésem, hogy igen. hát ennyi szerintem, ja meg még annyi, hogy ha a honvéd nem hagyja abba ezt a sértődött hozzáállást akkor idén nem lesz döntős

zsoci hozzászólása
zsoci6701
2008.04.13. 08:27

Tudjátok, egy ilyen meccs után meg teljesen fell vannak spannolva a játékosok, nem csoda, ha a DOMINOsok most nem emelt fővel vesztettek. Majd néhány nap múlva lehigadnak, szerintem.Egyébként ki megy ki szerdán?

szer hozzászólása
szer6700
2008.04.13. 08:18

ööö... nem. :) vagy szerintem egyikünk nem tudja, hogy mit jelent a demagóg... szinte csak tényeket írtam le, aminek bárki utánanézhet, aki nem csak vaktában háborog, hanem tényleg érdekli, hogy mi van.

Gaben hozzászólása
Gaben6698
2008.04.13. 07:05

A Steinmetz Ádám, Molnár páros kell megint az uj olimpiai aranyhoz !!!

Gaben hozzászólása
Gaben6697
2008.04.13. 07:04

A Steinmetz Ádám, Molnár páros kell megint az uj olimpiai aranyhoz !!!

c hozzászólása
c6693
2008.04.13. 01:11

szer, azert remelem Te is erzed, hogy ez eleg demagog hozzaallas a dolgokhoz =D

szer hozzászólása
szer6690
2008.04.13. 00:24

macskako, meg a felette lévő kedves hozzászólás írója: miért vagytok annyira meglepve, hogy a honvédosok elégedetlenek? hattal több kiállítást kapott a vasas, és dupla annyi büntetőt /ami igaz, hogy ez esetben egyel jelent többet, de így azért hatásosabb... :)/. miért ne mondhatnák, hogy elégedetlenek? mellesleg nem tudom min vagytok felháborodva, miután a legutóbbi reklamációjuk eredménye az lett, hogy a Vasas hárommal több kiállítást kapott az azt követő meccsen... tényleg, olyan nagy előnyhöz jutott a Honvéd, hogy csak na... arra meg inkább nem is szólok semmit, hogy te két meccs és egyetlen kis gólnyi különbség alapján nyilvánvalónak titulálod, hogy melyik a jobb csapat a kettő közül... nem vagyok normális, már megint minek is vitatkozok feleslegesen láthatóan elveszett emberekkel...?

BB hozzászólása
BB6686
2008.04.12. 23:22

Gratulálok mind a kettö csapatnak.. De be kell vallanom örülök hogy nyert a Vasas mert igy még akármi lehet és nagyon remélem hogy a Vasas megnyeri a köv rájátszást.. és Egerben fognak kezdeni! Én Eger -Vasas döntöt szeretnék! HAJRÁ EGER!!!!

harmincan vagytok.p....harmincan vagytok! hozzászólása
2008.04.12. 22:51

Na a Domino játékosok hatalmasat hisztiztek ma is, kell az előny szerdára nekik. Szánalmas, hogy válogatott és olimpiai bajnok sportolók ennyire ne tudjanak EMELT FŐVEL veszíteni. Nagyon megérdemlnék, hogy ne kerüljenek be a döntőbe.

macskako  hozzászólása
2008.04.12. 22:09

Hajra VASAS !!! Szep volt fiuk !!!!!!! A domino lazad a birok miatt ????? Nafene .Az elmult 6-7 ev utan meg van ..... hozza ???? Csak 2 pelda,de ezt mar axxem leirtam masutt: 1. 2002 majus 18.-an nem lazadtak . / VASAS -domino a Komiban ,hattal tobb fort kapott a Honved ,s 6 VASAS jatekost kipontoztak!! Hoxxabbitas utan 1 gollal nyert a domino . A ,,tuloraban " a VASASban mar Plezer Janika jatszott centert ... / Akkor miert nem lazadtak a magentasok ???? 2. 2003 marcius ,MK elodonto 2. meccs ,Komi . /Az 1. meccset a Koerben a domino nyerte 4 gollal . / : VASAS - domino 10 - 5 !!!!!!!!! Forok : 4 a VASAS javara ,14 a domino javara !!!! Tizzel tobbet kapott a domino,IDEGENBEN !!!!!!!! Akkor miert nem lazadt a dominos brigad ?? MEG VALAMI , HATHA OLVASSA 1-2 ember : iden 2 alkalommal talalkozott a VASAS es a Domino az Euroligaban . Mindket alkalommal kulfoldi birok vezettek a meccseket . A Komiban ,,x " volt,mig a Koerben a VASAS nyert 6-5 aranyban !!!! Tehat megallapithato, semleges birokkal,egyenlo feltetelek mellett melyik a jobb csapat . Udv !!