FACEBOOK

Fodor pecázik és értékel

Fodor pecázik és értékel
hozzászólás, 2007.03.25.

A magyar válogatott csoportelsőként kiharcolta a negyeddöntőbe jutást, így most van három nap feltöltődni, felkészülni a következő, szerdai meccsre. Mára szabadnapot kapott a csapat, Fodor Rajmund pecázni megy néhány társával, de azért reggel még szakított időt arra, hogy röviden értékelje az eddigi teljesítményt és elmondja véleményét a legjobb nyolc közötti ellenfelünkről döntő német-amerikai meccs esélyeiről.

Hogy értékeled a csapat teljesítményét, amit a csoportmeccsek alatt nyújtott?

Az első két meccsen több-kevesebb hibával játszottunk, de jól. Tegnap egy-két játékelemben nem az elvártat nyújtottuk, voltak apróbb hibák, aminek úgy érzem a két bíró is oka volt. Az egész meccsre rányomta a bélyegét (amiről egyébként az egyéni oldalamra írt blogban is írok), hogy a két bíró közel 20 kontrafaultot fújt és konkrétan szétfújták az egész meccset. Sajnálnám, ha a későbbiekben is hasonló lenne a bíráskodás!

Hogy sikerült az átállás? Hogy bírtátok az időeltolódást?

Minden simán ment.

Mit gondolsz a nyolc közé jutásért vívott Egyesült Államok-Németország meccsről? Szerinted melyik csapat lesz a negyeddöntőben az ellenfeletek?

Nehéz megmondani. Háromesélyesnek tartom, de mindenképpen küzdelmes, szoros meccsnek ígérkezik. Úgy gondolom, 65 százaléknyi  esélyt adható arra, hogy az amerikaiak nyerik a meccset, de ha a németeknek sikerült megfelelően koncentrálni, akkor elkaphatják a sémákban játszó amerikai válogatottat.

2 régi hozzászólás

Mindless hozzászólása
2007.04.27. 16:42

Kedves Matild! Rajmi blogol itt is. Ha megnézed, az utolsó blog is az ő nevéhez fűződik.

Matild hozzászólása
2007.03.25. 11:24

Miért nem blogolsz párhuzamosan ide is?!?