FACEBOOK

Rossz hír a sportág rajongóinak: megszűnik a FINA TV!

Rossz hír a sportág rajongóinak: megszűnik a FINA TV!
hozzászólás, 2021.04.01.

Előfizetéses csatorna volt, de a vizes sportok kedvelőinek nagy szolgálatot tett a FINA hivatalos "tévécsatornája", amely már nem fogad új regisztrálókat, s április végével megszünteti működését.


A FINA csütörtökön hivatalos emailüzenetben tájékoztatta a FINA TV előfizetőit arról, hogy a szolgáltatás április utolsó napján megszűnik. Az éves előfizetéssel rendelkezők arányos visszatérítést kapnak.

A FINA TV az elmúlt 10 évben hivatalos jelleggel, de (havi vagy éves) előfizetésért szolgáltatott élő internetes és telefonos appal elérhető közvetítéseket a vizes sportágak FINA által rendezett versenyeiről. Az adott tartalmat később is meg lehetett nézni.

Az oldalon jelenleg is látható a tízéves múltnak a lenyomata, az első verseny, amelynek meccseit megtekinthették az érdeklődők, a 2011-es sanghaji vizes világbajnokság volt.



Hat vizes sportág világversenyeiről összesen több mint 300 órányi felvétel volt itt megtekinthető visszamenőleg is, ez a tartalom májustól nagy valószínűséggel semmilyen módon nem lesz elérhető.

A vízilabda terén nemcsak a világbajnokságok meccseit, hanem a Világliga selejtezőit és a szuperdöntők programját is itt lehetett megtekinteni.

A FINA TV új előfizetőt már nem fogad, ha valaki megnézne egy felvételt, már nem irányítják át a fizetős regisztráció felületére, hanem a szolgáltatás megszűnéséről tájékoztatják.



A FINA TV-t információink szerint egy olaszországi, torinói székhelyű cég üzemeltette. Nem tudni, hogy a bezárásnak mi az oka, a FINA csütörtöki emailüzenetében későbbre ígér tájékoztatást arról, hogy a jövőben milyen módon lehet majd követni élőben, az interneten a vízes sportok legnagyobb eseményeit.


Az utolsó tartalom a magyar-spanyol női meccs, a program már valószínűleg nem bővül

Címkék:
FINA TV