FACEBOOK

BL: kedden Dubrovnikban játszik a Szolnok - vlv-előzetes

BL: kedden Dubrovnikban játszik a Szolnok - vlv-előzetes
hozzászólás, 2019.12.02.

A 2016-os BL-győztes a 2017-es aranyérmessel találkozik kedden este a BL-főtábla hatodik fordulójában. A Jug Dubrovnik-Szolnok meccs helyszínére - hóesés közepette - autókkal utazott el itthonról a magyar csapat, Zágrábba simán meg is érkezett, onnan repülővel folytatta útját. Előzetesünk az A csoport keddi fordulójáról:


Bajnokok Ligája, főtábla 2019-20

A FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

A csoport

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT 

A MÁSODIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT


A HARMADIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A NEGYEDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

AZ ÖTÖDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

AZ ÖTÖDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT


6. forduló

December 3., kedd
(időpontok helyi idő szerint)

19.15 Barceloneta-Olympiakosz

20.00 Sintez Kazany-Spandau 04

20.30 Jadran Split-Jadran Herceg Novi

19.00 Jug Dubrovnik-Szolnok - Sport2, vlv (szöveges élő)

A Jug honlapja hatalmas Szolnok-csapatképpel "készíti elő" a keddi meccset (lásd címlapképünket), s cikkben mutatják be a magyar csapatot.

ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) vezetőedző a vlv-nek:


- Az ellenfelünk nemrég horvát kupadöntőt játszott és kikapott a Mladost Zágrábtól. Biztos, hogy motiváltak lesznek, nagy elánnal szállnak majd harcba, és hát..., mindenki tudja, hogy a dubrovniki uszodából eleve nagyon nehéz pontot, pontokat elvinni. Egyébként úgy tudom, hogy a Jugnál mindenki bevethető, a legjobb csapatukkal fognak kiállni kedden este.

Ami minket illet, természetesen készültünk rájuk, biztos vagyok abban, hogy az elejétől kezdve nagyon kemény mérkőzés lesz - mind fizikálisan, mind mentálisan. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Drasovics dobhártya-sérülése javul, de még mindig nincs velünk, rajta kívül mindenki egészséges.

Nehéz széria vár ránk, Dubrovnik után a Fradival játszunk Magyar Kupa-elődöntőt, ha sikerül, akkor a döntő következik, utána pedig a Spandau 04 a BL-ben. Mivel folyamatosan keményen edzettünk, úgy gondolom, készen áll a csapat ezekre a megmérettetésekre.


VJEKOSZLAV KOBESCSAK (Jug Dubrovnik) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Még két meccs van hátra a szünetig és minden egyes próbatétel jelentős fontosságú. Szeretnénk megőrizni második helyünket a csoportban, hogy jó pozícióban jussunk majd be a final eightbe."


LUKA LOZINA (Jug Dubrovnik) a LEN sajtószolgálatának:

"Természetesen nem lesz könnyű meccs. A formánkat tekintve voltunk lent is és fent is, bízom abban, hogy kedden a legjobbunkat nyújtjuk majd. Az ellenfél nagyszerű csapat, sok egyéni klasszissal, de mi otthon vagyunk és nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy hibázzunk."


JANSIK DÁVID (Szolnoki Dózsa) a LEN sajtószolgálatának:

"Nem kétséges, hogy a Dubrovnik a legerősebb csapatok egyike a Bajnokok Ligájában. Keményen készültünk ere a meccsre, tisztában vagyunk azzal, hogy a jó eredmény eléréséhez száz százalék feletti teljesítményre lesz szükség. A Barceloneta három góllal vezetett ellenük a második negyedben és a végén mégsem tudott pontot szerezni. Mindent bele kell adnunk, hogy erősítsük a helyzetünket a csoportban."


A B csoport mérkőzései szerdán lesznek, a Fradi a Mladost Zágrábot, az OSC a Pro Reccót fogadja (vlv-előzetes kedden).

Címkék:
BL