FACEBOOK

BL: Herceg Noviban játszik pénteken a Szolnok

BL: Herceg Noviban játszik pénteken a Szolnok
hozzászólás, 2019.10.17.

Tévés meccsen, először szerepel idegenben a Szolnok az új BL-szezonban. Az előjelek kedvezőek és nagyon fontos lenne elhozni a három pontot Montenegróból... A BL-főtábla A csoportjának meccsei pénteken lesznek, íme a menetrend és nyilatkozatok:


Bajnokok Ligája, főtábla

A csoport

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT 

2. forduló, október 17., péntek (időpontok helyi idő szerint)


19.00 Jug Dubrovnik-Barceloneta

19.00 Olympiakosz-Sintez Kazany

20.30 Jadran Split-Spandau 04

19.00 Herceg Novi-Szolnok - Sport 2, vlv (szöveges élő)

ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) a vlv-nek:

- Hála a jó istennek, nem voltak komolyabb problémáink az elmúlt időszakban. A játékosok egy része a válogatottnál volt, de mindenki egészséges, Dusko Pijetlovics küszködött egy kis betegséggel, de most már ő is jól van, szerdán már edzett a csapattal.

Mit lehet várni a meccstől? Én mindenképpen egy "herceg novis" mérkőzést várok. A Herceg Novi az utóbbi néhány évben mindig nagyon kemény, agresszív, gyors, pörgős csapat volt, nagyon sok lefordulás van a játékukban, mennek, nem félnek senkitől. Erre számítok, fizikálisan nagyon ott lesznek a mérkőzésben, mint mindig, az agresszív védekezésükből próbálnak majd lefordulni. 

Szóval tudjuk, hogy mi vár ránk, volt is időnk felkészülni, a szokásos módon, agresszíven fogunk mi is vízbe szállni és az első pillanattól kezdve nagyon keményen fogunk játszani. Tudjuk, hogy van gyenge pontjuk, ahogy nekünk is, amire pedig ők számítanak, remélem, mi ezt jobban fogjuk tudni kihasználni.

A győzelemért hajtunk, nagyon-nagyon jó lenne három pontot hazahozni Herceg Noviból, de ha ez nem sikerül, akkor legalább egyet. 


Petar Radanovics (Jadran Herceg Novi) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Ez a második hazai meccsünk és megint nagyon nehéz lesz... A csapatom nagyon kimerült, mivel tíz nap alatt három kemény meccset játszottunk. Ugyanakkor nagyon fontos mérkőzés ez a számunkra, mindent megteszünk hogy megszerezzük első pontjainkat a BL-főtáblán. A Szolnok nagyon jó csapat, kiváló egyéniségekkel, de van egy kis előnyünk, hiszen itthon játszunk."

MARKO PETKOVICS (Jadran Hercg Novi) csapatkapitány a LEN sajtószolgálatának:

"Számunkra ez egy nagyon fontos meccs. Mindent megteszünk, hogy keményen védekezzünk és abban bízunk, hogy az emberelőnyös játékunk eredményesebb lesz. Az első pontok nagyon fontosak, ha sikerülne megszereznünk azokat, az nagyot lendítene rajtunk. A csapat készen áll, annak ellenére, hogy nagyon nehéz meccseink voltak az elmúlt időszakban a Jadranska Ligában és a BL-ben a Jug Dubrovnik ellen." (A BL-főtábla első fordulójában a Jug Dubrovnik 12:7-re nyert a Herceg Novi otthonában - a szerk.)

PETAR TESANOVICS (Jadran Herceg Novi) kapus a LEN sajtószolgálatának:

"A védekezés nagyon fontos lesz, magas szinten kell teljesítenünk, hogy a lehető legkevesebb gólt kapjuk. Tudjuk, hogy a Szolnoknak nagyon jó játékosai vannak és a magyarok híresek a jó támadójátékukról. Jól kell védekeznünk, a támadásban kialakított helyzeteket pedig ki kell használni, különösen a 6:5-ös szituációkban."

SZATMÁRI KRISTÓF (Szolnoki Dózsa) a LEN sajtószolgálatának:

"Két fontos meccset nyertünk a legutóbbi időszakban, egyet a Miskolc ellen a hazai bajnokságban és egyet a Sintez Kazany ellen a BL-ben. Szeretnénk folytatni ezt a győzelmi sorozatot. Jól felkészültünk erre az összecsapásra, kemény, durva meccsre számítunk. Nem titok, hogy a három pont megszerzését célozzuk meg."


A B csoport mérkőzései szombaton lesznek.

A BL-FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE