FACEBOOK

OB1: OSC-FTC 6:10

OB1: OSC-FTC 6:10
hozzászólás, 2018.04.21.

Az FTC megtette, amit megtehetett és most hátradőlve várhatja, hogy az Eger vagy az OSC lesz-e az ellenfele a bajnoki döntőbe jutásért (ez a vasárnapi Eger-Szolnok meccsen dől el.) Mindkettővel szemben 6:0-ról kezdheti az elődöntőt... vlv-tudósítás a Kondorosiból.


OB1 középszakasz, 8. forduló

OSC-FTC 6:10 (1:3, 2:3, 1:4, 2:0)

G.: Hegedüs 2, Bundschuh, Burián, Drasko Brguljan, Ubovics, ill. Vámos, Varga Dániel 2-2, Sedlmayer, Pohl, Madaras, Nikics, Német T., Manhercz K.

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

Az FTC Varga Dénes, Stefan Mitrovics és Szirányi Balázs nélkül játszott.

Ezzel az eredménnyel a Fradi elérte, hogy bármilyen eredmény születik a vasárnapi Eger-Szolnok meccsen, mindenképpen 6:0-as előnnyel kezdi jövő szerdán az egyik fél 7. pontjáig tartó bajnoki elődöntőt. Az ellenfél vagy az Eger vagy az OSC lesz.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot az OSC-stábnak, Buza Balázsnak.

0:1 - Vámos első gólja

0:2 - Sedlmayer gólja

1:2 - Bundschuh gólja

1:3 - Pohl gólja

1:4 - Madaras gólja

2:4 - Burián megúszásgólja

3:4 - Hegedüs első gólja

3:5 - Vámos második gólja

3:6 - Nikics gólja

3:7 - Német Toni gólja

4:7 - Drasko Brguljan gólja

4:8 - Varga Dániel első gólja

4:9 - Varga Dániel második gólja

4:10 - Manhercz Krisztián gólja

5:10 - Hegedüs második gólja

6:10 - Ubovics gólja




TÓTH LÁSZLÓ (A-Híd OSC-Újbuda):

"Jobb volt a Fradi, csak gratulálni tudok nekik - a szerdai kupagyőzelmükhöz és a mai mérkőzéshez is. Ez van, csináljuk tovább, még nem tudjuk, hogy kivel fogunk játszani."

BISZTRITSÁNYI DÁVID (A-Híd OSC-Újbuda):

"Sokkal több volt benne. Nagyon sajnálom, mert azt gondolom, hogy az idei évben most volt igazán esélyünk megverni a Ferencvárost. Részben a hiányzóik miatt, részben azért, mert bár kupát nyertek és az eufória pluszt adott nekik, de utaztak, így másként is elsülhetett volna. Mi ezt nem tudtuk kihasználni. Sajnálom, csalódott vagyok, de gratulálok a Fradinak - a LEN Kupa-győzelemhez is. Sok sikert nekik is. Gondolom, hogy ezek a hetek nem az OSC-ről szólnak, hanem a magyar sport más kitűnő klubcsapatairól, akár kézilabda, kosárlabda, úgyhogy örülünk annak, hogy ilyen csapataink vannak, mint a Dunaújváros, a Ferencváros, a Sopron meg a Győri ETO."

VARGA ZSOLT (FTC-PQS Waterpolo):

"Az biztos, hogy volt mentális és fizikai fáradtság is, bár azt gondolom, hogy erre nagyon jól reagáltunk. Pár kulcsjátékos kiesett, így hirtelen, még az utolsó pillanatokban is, ezért sokat kellett játszani a fiatalabb játékosaimnak. Szerintem nagyon jól reagáltak erre a helyzetre, jól mentek, fizikálisan is jól bírták, különösen örülök, hogy András (Gárdonyi András - a szerk.) ma nagyon jól védett, megadta a stabilitást hátul a védelemben, ami jó volt. Azt kértem a meccs előtt is, hogy próbáljuk meg, hogy öt-hat gólnál ne kapjunk többet. Ez sikerült, ennek nagyon örülök."

GÁRDONYI ANDRÁS (FTC-PQS-Waterpolo):

"Csatlakoznék Zsolthoz, nagyon tetszett a fiatalok hozzáállása, nagyon küzdöttek, mentek, annak ellenére, hogy ők is utaztak és lejátszottak szerdán egy kupadöntőt. Összeállt a védekezésünk, így én is tudtam, hogy hova fognak érkezni a labdák, ez is hozzájárult a jó teljesítményhez. Jól játszottunk."



vlv-fotók

Címkék:
OSC-FTC