FACEBOOK

Megérdemelten kerültünk a könnyebb ágra - sajtótájékoztató

Megérdemelten kerültünk a könnyebb ágra - sajtótájékoztató
hozzászólás, 2017.07.22.

A fiúk egymásért is harcoltak, s megdolgoztak a csoportelsőségért. A negyeddöntőben várható ellenfél (bárki lesz az) legyőzhető - ha mi hozzuk azt, amit tudunk. A szövetségi kapitány és három játékos által tartott sajtótájékoztatón azt is megtudtuk, hogy az ausztrálok megköszönték, de nem fogadták el a sörmeghívást. vlv-tudósítás videókkal:

Támogatónk a HerbaDoctor

A fiúk szombat délelőtt kemény edzésen vettek részt, majd pihenőt kaptak, fél napot a családjukkal tölthetnek, vasárnap reggel folytatódik a közös munka. Három játékos és a szövetségi kapitány ebből a drága időből áldozott kicsit, hogy szombat délután sajtótájékoztatón összegezze a vb eddigi tapasztalatait.

Természetesen az elmúlt egy hétben történtek mellett szó esett a kedd este esedékes negyeddöntőről is. Mint ismert, aznap 20.30-kor a vasárnapi spanyol-orosz nyolcaddöntő győztesével játszunk. A reagálásokból Zalánki Gergőét idézzük, ő fogalmazta meg a legfrappánsabban azt, amit mindenki érez:

"Úgy gondolom, hogy ötből négyszer mind a két csapatot simán elvernénk. Igazából ezzel az a baj, hogy egy meccset kell majd játszani... Teljesen mindegy, hogy kivel játszunk, azt a meccset valahogy, bármilyen áron meg kell nyerni!"

Az alábbiakban a sajtótájékoztató szinte teljes felvételét közreadjuk.

A vlv hosszabb interjút is készített Märcz Tamással. Ebből kiderül, hogy a szövetségi kapitány megpróbált eleget tenni a sajtó képviselői előtt pénteken késő este tett ígéretének, s meghívta egy sörre az ausztrál csapat tagjait, akik számunkra kedvező eredményt értek el az olaszokkal szemben. Elvisz Fatovics szövetségi kapitány megköszönte a meghívást, de nem fogadta el, azt mondta: "Talán majd legözelebb..."



VLV-VIDEÓK:


Märcz Tamás a válogatott sajtótájékoztatóján


Manhercz Krisztián a válogatott sajtótájékoztatóján


Zalánki Gergő a válogatott sajtótájékoztatóján


Nagy Viktor a válogatott sajtótájékoztatóján


Kérdések és válaszok a válogatott sajtótájékoztatóján


A VLV VB-ALOLDALA A TOVÁBBI TELJES PROGRAMMAL, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL