FACEBOOK

Na, már csak egy nap a hétből!

Na, már csak egy nap a hétből!
hozzászólás, 2017.06.29.

A felkészülési időszak talán legfárasztóbb napján van túl a vb-re készülő keret. Az esti edzést követően Märcz Tamás és Bátori Bence nyilatkozott a vlv-nek:

Támogatónk a HerbaDoctor


A jelenleg a Margitszigeten készülő vb-keret:

Bisztritsányi Dávid, Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok),
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Gór-Nagy Miklós, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok).


VLV-VIDEÓK:


Märcz Tamás a vlv-nek


- Jó estét, Tamás.

- Szia Sándor!

-  Véget ért a ma esti edzés. Érdeklődöm, hogy telnek a napok? Most már a harmadik napja edzetek itt.

- A mai reggelen, ahogy már tegnap este is, érződött a fáradtság a játékosokon, örültek, hogy valamennyit könnyítettünk a délelőtti edzés programján. Kicsit rövidebb is volt, nem volt egész két órás, csak 1 óra 30- 1 óra 45 perces az edzés. Volt érdemi része, foglalkoztunk az emberhátrányos védekezéssel, az kemény 20-25 percet tett ki. Előtte volt egy átmosó úszás, majd bezárta egy viszonylag szabadabb egykapuzás a programot, ez utóbbi kicsit lazább volt.

Este egy hosszabb videózásba csaptunk bele így az edzés előtt. Majdnem egy órát ott töltöttünk, sőt inkább majdnem egy és negyedórát. Erre most szükség volt, hogy egy picit lássák a játékosok, mi történt az elmúlt héten, mi az, ami nem volt jó, s azt is, ami jól sikerült, volt olyan is azért, bőven, hála istennek. És a program szerint volt egy elég erős kétkapu - elsősorban azért volt erős, mert cserénk nem nagyon volt. Csak egy csere volt végül. A három centert forgatgattam. Volt egy kis húzódás is azért közben, ami egy picit megnehezítette a cseréket. Egy jó 45-50 percet két kapuztak a srácok egymás között. Jó iram volt, elfáradtak. Hát most már tényleg kifelé megyünk, van még holnap egy edzés és azzal le fogjuk zárni ezt a hetet. Ez egy fárasztó hét, de így is volt tervezve, hogy most azért kilesznek ettől a héttől a srácok. Program szerint haladunk.

- Köszönöm szépen.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Bátori Bence a vlv-nek


- Szervusz Bence! Nagyon elfáradt itt mindenki ennek az esti edzésnek a végén. Jó volt nézni az arcokat. :-) Nem kell, gondolom, altató nektek ma. Milyen volt ez a hét eddig?

- Szia Geyza! Üdvözlöm az olvasókat. Hát, nagyon kemény. Mondhatom. Főleg ez a ma esti, ez egy nagyon kemény kétkapu volt. Kevés cserével, jó brusztos volt. Tényleg jó fárasztó volt, de hát kell ez, muszáj. Muszáj így edzeni, muszáj ilyen terhelés után is kétkapuzni, hogy ilyen állapotban is be tudjuk gyakorolni a taktikát.

- Így leülepedve, hogy értékeled a görög tornát?

- Videóztunk. Utólag azért találtunk sok hibát, támadásban, védekezésben, de sok pozitív dolgot is, tehát jónak értékelem a görög tornát. Nagy munkába kezdtünk utána. Volt itt úszás, kemény kondi a héten, videóelemzés is és mint már említettem, egy nagyon kemény kétkapu.

- Holnap még egy edzés van. Mit csinálsz a hétvégén??

- Pihenek. :) Az biztos, hogy ez a hétvége teljesen a pihenésről fog szólni, mert kell a testnek, kell a fejnek. A holnapi edzés kemény lesz, mert reggel kondival indítunk Zala Gyurival 9-kor úgyhogy, hát, azt szokták mondani, hogy fél lábbal is kibírjuk, és utána itt a hétvége és a pihenés.

- Köszönöm szépen.

- Én is köszönöm.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)


vlv-fotók