FACEBOOK

Németország-Magyarország: 5-11

Németország-Magyarország: 5-11
hozzászólás, 2007.03.04.

Péntektől vasárnapig közösen készül a magyar csapat a németekkel Magdeburgban. Ma este egy új szponzot, valamint a felújított helyi uszoda átadása adott elég okot, hogy hivatalos mérkőzést is tartsanak.

A három olasz légiós még mindig nem állt Kemény Dénes rendelkezésére, ők hétfőn kapcsolódnak be a munkába. A szokásos két "kieső" ezúttal Biros Péter és Molnár Tamás volt, hogy a helyükön másokat tesztelhessen a kapitány.

A mérkőzés nehezen indult be, hiszen a félidőben csupán egyetlen góllal vezettünk (egy hete ilyenkor, a kolozsvári tornán már négy gól volt az előnyünk). A második félidőben azonban már előjött a két csapat közti különbség, és egy "könnyed" 1-4-es és 1-3-as negyedekkel 6 góllal legyőztük a hazai gárdát.


Németország-Magyarország: 5-11 (1-1, 2-3, 1-4, 1-3)
Bírók: Hausche (német), Németh Attila
Németország: Tchigir - Politze 1, Nossek 2, Schlotterbeck, Kreuzmann, Savic, Mackeben Csere: Müller, Oeler 1, Schrödter, Naroska, Kieloch, Schertwitis 1
Szövetségi kapitány: Stagen Hamm
Magyarország: Nagy V. - Szivós 2, Varga Dániel 3, Steinmetz Á. 1, Fodor, Kiss G. 2, Benedek Csere: Gór-Nagy 1, Kis G., Kiss Cs. 1, Varga Dénes 1, Hosnyánszky, Hárai
Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 6/3
Ötméteresből: –, ill. 1/0

A fiúk holnap érkeznek haza. Hétfőtől a Margitszigeten készülnek tovább, ezúttal a horvátokkal lesznek közös kétkapus edzések.