FACEBOOK

Mindig ketten...

Mindig ketten...
hozzászólás, 2007.03.04.

Ebben a szezonban még egyszer sem tudott teljes csapattal  játszani a Honvéd, és most tovább folytatódik pechsorozat: Székely Bulcsú kézsérülést szenvedett, három hétre kidőlt a sorból.

Kezdődött úgy, hogy Biros Péter még a szeptemberi EB-n megsérült ezért gyakorlatilag az egész őszi szezont ki kellett hagynia. A november 11-ei Vasas elleni meccsen Vári Attila kapott három meccses eltiltást. November végén Fodor Rajmund sérült meg egy edzésen, és még mindig nem tud játszani. Biros Peti decemberben könnyű hazai mérkőzéseken újra vízbe szállt, sőt már a december 17-ei, Panionios elleni meccsre is nevezni akarták. Csak közben megint megsérült, ezúttal a tavaly tavaszi lovaglóizom sérülése újjult ki...

Biros Peti már jól van, teljeserőbedobással edz. Rajmi még mindig csak könnyedd edzéseket végez, ő várhatóan január végén játszhat újra.

Év közben persze nem csak ők hiányoztam: Hárai Balázs megfázás, hátsérülés és fülsérülés miatt hagyott ki egy-egy meccset; és Bárány Attila is kihagyta az első bajnokit.

És most az újabb rossz hír: Székely Bulcsú kézsérülést szenvedett, három hétre kidőlt a sorból!

Gyakorlatilag két hiányzó mindig van, teljes kerettel idén még nem játszott a Honvéd. Reméljük tavasszal már nem lesz gond...


Más: a január 10-ei, Posillipo elleni meccsen egy spanyol és egy montenegrói bírót kaptunk, Jose Maria Teule és Mario Brguljan személyében. A meccset a Rai Sport Sat élőben közvetíti, 19:00-tól.

Változás: mivel az MTV műsorára tűzte a Honvéd-Szeged bajnokit, így nem január 31-én, szerdán, hanem február 3-án, szombaton játszák le, 16:30-tól.