FACEBOOK

OSC-Barendrecht 20:6

OSC-Barendrecht 20:6
hozzászólás, 2016.09.30.

A holland csapat ellen az elvárt magabiztosságú győzelemmel kezdte hazai BL-selejtezőit az OSC péntek este és ezzel gyakorlatilag lerendezte a továbbjutást. Folytatás vasárnap, a Hannover ellen. Hamarosan nyilatkozatok és magyar gólok.

Bajnokok ligája, 1. selejtezőkör, B csoport, Budapest, Nyéki uszoda:

1. nap

OSC-Barendrecht 20:6 (5:2, 4:1, 6:2, 5:1)
G.: Nikics 6, Zalánki 5, Gór-Nagy 2, Bátori, Bundschuh, Hegedüs, Kovács G., Juhász Zs., Salamon, Seman, ill. Matthijs de Bruijn 2, Van Baarle, Van der Velden, Krijgsman, Twan de Kadt

VLV-VIDEÓK:

Nikics első gólja

Bátori gólja

Salamon gólja

Hegedüs gólja

Zalánki első gólja

Gór-Nagy első gólja

Nikics második gólja

Nikics harmadik gólja

Nikics negyedik gólja

Zalánki másdik gólja

Bundschuh gólja

Juhász Zsolt gólja

Nikics ötödik gólja

Gór-Nagy második gólja

Seman gólja

Zalánki harmadik gólja

Zalánki negyedik gólja

Nikics hatodik gólja

Kovács Gábor gólja

Zalánki ötödik gólja



Vincze Balázs a vlv-nek


- Gratulálok, Balázs! Az első meccs megvolt. Azt hiszem, hogy ilyesmire számíthattál...

- Köszönjük! Igen. Ismerve a holland klubvízilabdát, sokkal több ellenállásra nem is számítottunk, függetlenül attól, hogy a játékosnévsort böngészve igazán ismerős játékosra nem akadtam. Ennyit tudtunk kihozni belőle. Örülök annak, hogy húsz lett a vége, de nem hiszem, hogy különösebb jelentőséggel bírna, mondjuk a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban.

- Tudtatok valamit gyakorolni, volt-e egyáltalán ilyen cél?

- Mindenképpen azt, hogy a koncentrációt próbáljuk továbbra is magas szinten tartani. Ne a táblát nézzük, hogy mi az eredmény, hanem azt nézzük, hogy nekünk milyen feladatunk van. Annak, aki bent van a vízben, az a feladata, hogy a legtöbbet hozza ki magából védekezésben és támadásban. Ezt, úgy gondolom, hogy a mérkőzés egész időszakában megkaptam a srácoktól.

- Vasárnap nehezebb meccsetek lesz. Mire számítasz?

- Sokkal nehezebb meccs lesz, ez egyértelmű. Meglátjuk, hogy az a gárda mennyire rázódott össze. Most nyilvánvaló, az eddig lejátszott mérkőzések alapján azt mondhatom, hogy az OSC egyben van, de azért ilyen Hannover szintű csapattal még nem találkoztunk. A vízben kell majd megmutatni, hogy mennyire vagyunk egyben.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)



Bátori Bence a vlv-nek


- Szervusz, Bence! Ismét a dolgos hétköznapok... Vagy ez egy ünnep volt?

- Minden meccsnap ünnepnak, úgyhogy..., mondhatjuk. Igazából az volt a célunk, hogy játsszunk egy jó meccset, élvezzük a játékot és gyakoroljunk dolgokat a vasárnapi, Hannover elleni meccsre, amennyire lehet. Én személy szerint azt hittem, hogy kicsit nagyobb ellenállást fognak tanúsítani, de..., maradjunk annyiban, hogy nagyon jól játszottunk! :-)

- Azért ha egy edzéssel összehasonlítjuk, milyen volt ez ahhoz képest?

- Egy edzés nyilván erősebb, még ha egymás ellen kétkapuzunk is, sokkal, de hát ez egy Bajnokok Ligája selejtező volt, tehát ugyanúgy komolyan kellett venni és meg kellett csinálni.

- A németek és az idegenlégiósok azért keményebb ellenfelek lesznek, milyen meccsre számítasz a Hannover ellen?

- Jó, hogy mondtad az idegenlégiósokat, mert nem sok német van abban a csapatban. Úgy csináltuk a programot, hogy holnap este van a holland csapat és a Hannover meccse, előtte edzünk egyet, utána kijövünk, megnézzük, másnap reggel a meccs előtt talán még valami rövid vágást is nézünk belőlük. Biztos, hogy az egy sokkal keményebb meccs lesz, tavaly 11:11-es döntetlent játszottunk velük, az utolsó másodpercben kaptuk a gólt. Azóta erősödtünk, de ők is.

- Vasárnap találkozunk, jó pihenést!


A torna további programja:

Október 1., szombat

19.00 Barendrecht (holland)-Hannover (német)

Október 2., vasárnap

11.00 OSC-Hannover

A csoport első két helyezettje jut tovább.

A HÉTVÉGI EURÓPAI SELEJTEZŐK TELJES PROGRAMJA