FACEBOOK

Rió - vlv-játék 13 + 1.

Rió - vlv-játék 13 + 1.
hozzászólás, 2016.08.20.

Az olimpiai vízilabda-tornát végigkísérő játékunk utolsó fordulójához érkezett.

A barcelonai és a kazanyi vb, valamint a tavalyi budapesti Eb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból áll, tehát utolsó fordulójához érkezett. Minden nap feltettünk egy kérdést és megadtunk három választ, amelyek közül az egyik volt helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kellett, s kell az utolsó fordulóban is eljuttatni a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre, a kérdés publikálásának napján, éjfélig(!).

A kérdések a riói olimpián szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával voltak kapcsolatosak.


A 13 + 1. kérdés:

Benedek Tibor emlékezete szerint 22-szer látta édesapja, a Kossuth-díjas Benedek Miklós híres darabját, a Budapest Orfeumot. Melyik dal volt a kedvence?

1. Csingilingi, csengő, két Kroncsi egy Pengő

2. Stux, maga vérbeli párizsi lett

X. Gyere, te niemand!


A válaszokat tehát ma (szombaton) éjfélig várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre. Figyelem! Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!


A tizenharmadik kérdésre a helyes válasz: X.

Bizony, Varga Dénes egy családi nyaralás során elveszett az olaszországi Velencében, rendőrök találtak rá és gondolán vitték vissza családjához.


További tudnivalók:

A korábbi tapasztalatok alapján jelentősen nehezítettük a játékosok dolgát, a kérdések nagy részére nem lelhető fel a válasz semmilyen nyilvános fórumon. Igen, vállaltan közelítünk a tippverseny felé, azt viszont ígérjük, hogy mind a kérdések, mind pedig a válaszok érdekesek lesznek.

A tavalyi játékhoz hasonlóan nem egy, hanem három díjat tűzünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítik el esélyüket.

Három ereklyét kínálunk, az egyik egy csapatzászló, ilyet ad át a csapatkapitány minden mérkőzés előtt, a bemutatást követően az ellenfél csk-jának, csak ezt aláírták a riói magyar csapat tagjai, Benedek Tiborral együtt..

Egy mostanában megismert feliratú ("We are Hunbelievable") pólót szintén aláírattunk a fiúkkal, a harmadik ereklye pedig a három évvel ezelőtti barcelonai aranyérem történetét feldolgozó könyv - Benedek Tibor szövetségi kapitány kézjegyével.

A csapatzászlót az kapja, aki a legtöbb helyest választ adja a 13+1 kérdésre. (Ha többen vannak, természetesen sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik tárgyat azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért (a zászlóért) már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.


A VLV OLIMPIAI ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL
Címkék:
vlv-játék Rió