FACEBOOK

Rió - vlv-játék 10.

Rió - vlv-játék 10.
hozzászólás, 2016.08.15.

Az olimpiai vízilabda-tornát végigkísérő játékunk tizedik fordulója.

A barcelonai és a kazanyi vb, valamint a tavalyi budapesti Eb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre, a kérdés publikálásának napján, éjfélig(!).

A kérdések a riói olimpián szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával kapcsolatosak.


A tizedik kérdés:

A döntés már megszületett, Szivós Márton hamarosan ismét kutyatulajdonos lesz. Azt mondják, a kutyások nagy többsége olyan ebet választ, amely hasonlít rá valamennyire. Lehet, hogy ez a legenda segít, lehet, hogy nem. Mit gondolnak, milyen kutyája lesz Marcinak?

1. szálkás szőrű tacskó

2. vizsla

X. agár


A válaszokat tehát ma (kedden) éjfélig várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre. Figyelem! Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!


A kilencedik kérdésre a helyes válasz: X.

Borgulya Richárddal járt együtt óvodába, általános iskolába, gimnáziumba és kezdett el vízilabdázni a KSI-ben Vámos Márton.


További tudnivalók:

Az eddigi tapasztalatok alapján jelentősen nehezítettük a játékosok dolgát, a kérdések nagy részére nem lelhető fel a válasz semmilyen nyilvános fórumon. Igen, vállaltan közelítünk a tippverseny felé, azt viszont ígérjük, hogy mind a kérdések, mind pedig a válaszok érdekesek lesznek.

A tavalyi játékhoz hasonlóan nem egy, hanem három díjat tűzünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítik el esélyüket.

Három ereklyét kínálunk, az egyik egy csapatzászló, ilyet ad át a csapatkapitány minden mérkőzés előtt, a bemutatást követően az ellenfél csk-jának, csak ezt aláírták a riói magyar csapat tagjai, Benedek Tiborral együtt..

Egy mostanában megismert feliratú ("We are Hunbelievable") pólót szintén aláírattunk a fiúkkal, a harmadik ereklye pedig a három évvel ezelőtti barcelonai aranyérem történetét feldolgozó könyv - Benedek Tibor szövetségi kapitány kézjegyével.

A csapatzászlót az kapja, aki a legtöbb helyest választ adja a 13+1 kérdésre. (Ha többen vannak, természetesen sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik tárgyat azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért (a zászlóért) már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.


A VLV OLIMPIAI ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL




Címkék:
vlv-játék Rió