FACEBOOK

Szolnok-OSC következik

Szolnok-OSC következik
hozzászólás, 2016.03.04.

Szombaton teljes fordulót rendeznek a bajnokság felsőházában és alsóházában is. A tévés Szolnok-OSC rangadó előtt a két vezetőedzőt, Vincze Balázst és Cseh Sándort kérdeztük.

Bajnoki középszakasz

Az állás a 3. forduló után:


1. Szolnok 51,
2. Eger 45,
3. OSC 42,
4. FTC 39,
5. Honvéd 31,
6. Szeged 27,
7. BVSC 26,
8. Vasas 23 pont

Felsőház, 4. forduló

Március 5., szombat


18.30 Honvéd-Szeged - MVLSZ-stream

19.00 Eger-FTC

20.00 Vasas-BVSC

20.30 Szolnok-OSC - M4 Sport, vlv (szöveges élő)

VINCZE BALÁZS (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- A Szolnok ellen sok mérkőzésünk első szakasza alakult úgy, hogy jó pozícióba kerültünk, bízom abban, hogy holnap is jól kezdünk, aztán pedig - lesz, ahogy lesz. Természetesen szeretném, ha minél tovább partiban tudnánk lenni.

- Hogy álltok az emberekkel? Német Toni játszhat már?

- Most, egy nappal a meccs előtt úgy gondolom, hogy mindenki harcra kész, természetesen más kérdés, hogy száz százalékos teljesítményre alkalmas vagy nem. Most úgy számolok, hogy bevethető mindenki.

- Mennyire fáradtak a játékosok?

- Nyilván ebben az időszakban már mindenki fáradt, hiszen a válogatott olimpiai selejtezőtornája miatt összezsúfolódott a program. Nem egyszerű ez az időszak sem nekünk, sem másoknak, függetlenül attól, hogy BL-ben szereplő vagy ott nem játszó csapatról van szó.


CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa-Közgép) a vlv-nek:

- Ez egy rangadó, ráaásul hazai pályán játszunk. Magabiztos előnyünk van a középszakaszban, de azért mindig kellenek a három pontok. Ugyanúgy kezeljük ezt a meccset, ahogy az OSC elleni mérkőzéseket mindig. Természetesen minden csapatnak megvannak a maga sajátosságai, az OSC-nek is. Ezeket átbeszéljük és szeretnénk nyerni.

- Az OSC erős ellenfél. Felvetődik a kérdés - éppen a nagy előnyötötök miatt - hogy esetleg ilyen meccsen tudtok gyakorolni konkrét megoldásokat, amiket gyengébb csapatok ellen nem lehet tesztelni. Ilyesmi szóba jöhet szombaton?

- Talán szóba jöhetne, ha nem ebben az időpontban lenne ez a mérkőzés. Március 14-én, a Fradi elleni mérkőzésünkkel véget ér egy újabb szakasz, azt követően majdnem egy hónapig nem leszünk együtt, így nincs sok értelme most elkezdeni a Dubrovnik elleni április 16-i meccsre készülni.

Az elmúlt másfél évben próbáltunk egy irányba tartani, meccsről meccsre elemeztük is, hogy hol tartunk, s mára kialakult a Szolnok játéka. Úgy gondolom, hogy az Eb óta kifejezetten jó és eredményes teljesítményt nyújtunk. Új dolgot gyakorolnunk nem nagyon kell, azt szeretném, ha a középszakaszból hátralévő négy meccsen ugyanolyan elánnal, erőszakossággal játszanánk, ahogy az elmúlt egy hónapban tettük.

- Van-e gondod az összeállítást illetően?

- Jól állunk, se sérültünk, se betegünk nincsen.


Alsóház, 2. forduló

Állás az 1. forduló után:

9. Debrecen 23,
10. Miskolc 19,
11. Szentes 17,
12. Kaposvár 10,
13. Pécs 9 (130:158),
14. UVSE 9 (125:167),
15. Tatabánya 4,
16. KSI 3 pont

Március 5., szombat

11.00 KSI-Kaposvár

16.00 Tatabánya-UVSE

16.00 Debrecen-Szentes

17.00 Miskolc-Pécs