FACEBOOK

Német Toni jól van

Német Toni jól van
hozzászólás, 2016.02.28.

Ez azért hír, mert az OSC centerét szombat este meccs közben vitték kórházba.

A játékos az OSC-Eger bajnoki első negyedében, 2:2-es állásnál sérült meg. A víz alatt rúgást kapott az oldalára, s azonnal segítséget kért, mert éles fájdalmat érzett, egyedül a medencét sem tudta elhagyni.

A helyszínen olyan hírek terjedtek el, hogy a bordatörés szinte biztos, ám az sem kizárt, hogy a játékos mája vagy lépe is megsérült

NÉMET TONI (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- Jól vagyok, köszönöm szépen az érdeklődést. Már szombat éjszaka alaposan megvizsgáltak és kiderült, hogy belső szerv nem sérült meg, a röntgen és a hasi ultrahang nem tudta megállapítani, hogy csak zúzódás történt vagy repedés is, de az biztos, hogy törés nincs. Ez a sérülés fájdalmas, de nem nagyon lehet vele mit kezdeni, folyamatosan fog javulni a helyzet. Rossz érzés lesz és sokáig tart majd, de tűrnöm kell. Hétfőn megpróbálok edzeni, szerdán pedig már játszani szeretnék.

Némt Toni sérülése egyébként már a meccsen eléggé visszavetette az OSC-t, Toni kiesése után Drasko Brguljan még megszerezte számukra a vezetést, de ezután zsinórban négy gólt kaptak és a meccs végéig már nem is sikerült utolérniük az egrieket. (Vincze Balázs vezetőedző az ideiglenesen leigazolt brazil centert nem nevezte a meccsre, amit utólag persze bánt.)

A történtek nehezen rekonstruálhatók, a mérkőzés M4-es közvetítéséből ezt lehetett megállapítani:

VLV-VIDEÓ (M4 Sport):


Német Toni sérülése



vlv-fotó, Monoki Nikolett felvétele

VLV-GALÉRIA A MECCSRŐL

VLV-TUDÓSÍTÁS NYILATKOZATOKKAL, GÓLOKKAL, VITATOTT JELENETEKKEL