FACEBOOK

BVSC-Eger 7:12

BVSC-Eger 7:12
hozzászólás, 2016.02.14.

A forduló utolsó meccsén az egriek elvitték a három pontot a Szőnyi útról. Nyilatkozatok és a meccs góljai.

A FORDULÓ EDDIGI TÖRTÉNÉSEI

A hétvégi forduló utolsó mérkőzésén:

BVSC-Eger 7:12 (3:4, 2:2, 1:3, 1:3)

G.: Ambrus F., Török B. 2-2, Csapó, Czigány, Pásztor, ill. Biros P. 3, Szivós, Hosnyánszky 2-2, Hárai, Lőrincz, Bedő, Angyal, Biros B.

A hazaiak a nagyszünetig nagyon jól tartották magukat, 5:6-nál azonban "elveszítették a fonalat", s mintha ezután már nem is bíztak volna abban, hogy megnyerhetik ezt a meccset. Az egriek profi módon éltek a lehetőséggel és bebiztosították a győzelmet.

VLV-VIDEÓK:

0:1 - Angyal Dániel gólja

0:2 - Szivós első gólja

1:2 - Csapó gólja

1:3 - Hárai csavargólja

2:3 - Czigány Károly gólja

Györke véd

Szivós két méter miatt érvénytelenített gólja

3:3 - Török Béla első gólja

3:4 - Biros Péter első gólja

Györke ötméterest véd

4:4 - Ambrus első gólja

4:5 - Hosnyánszky első gólja

4:6 - Szivós második gólja

5:6 - Török Béla második gólja

Mitrovics véd

5:7 - Bedő gólja

6:7 - Pásztor ötméteresgólja

6:8 - Hosnyánszky második gólja

6:9 - Lőrincz Bálint gólja

6:10 - Biros Péter második gólja

6:11 - Biros Péter harmadik gólja

6:12 - Biros Barnabás gólja

7:12 - Ambrus második gólja



Märcz Tamás a vlv-nek


- Nagyon sokáig jól tartotta magát a csapatod. 6:5-nél volt talán az, hogy volt lehetőségetek, és akkor leszakadtatok. Hogy értékeled ezt a meccset? Nem volt ebben egy kicsivel több?

- Én is úgy éreztem, hogy lehetett volna több is akár ebben a meccsben. Az egész biztos, hogy 6:5-nél, ahogy mondod, volt egy-két olyan emberelőnyös helyzetünk a harmadik negyed közepén, amiket nem tudtunk gólra váltani, és nem tudtunk tovább menni az Egerrel. Sajnos a támadásaink egyre haloványabbak voltak, mert Kovács Petit az első negyed körül valahol elvesztettük, és így nem volt energiánk.

- Megsérült.

- Igen, megsérült. Reméljük, hogy a jövő héten már biztos fog játszani. Megnéztem volna Petivel, azért azt gondolom, hogy Peti komolyabb gondot okozott az egri védőknek is. De nem vagyok elégedetlen. Számunkra ez az egri mérkőzés úgymond egy picit tét nélküli volt, de nagyon jó felkészülés a jövő heti két meccsünkre, ami pénteken és vasárnap lesz majd.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)



Dabrowski Norbert a vlv-nek


- Gratulálok, Norbi, három pontnál többet nem lehetett innen hazavinni! Hogy látod? Elégedett vagy?

- Szerintem ez egy értékes győzelem volt, ugyanúgy, mint a szegedi, de jelen pillanatban, ahogy álltunk, talán értékesebb is. Elégedett vagyok a három ponttal, de nyilván a játékkal nem. Illetve, inkább úgy gondolom, hogy ami ránk nem volt jellemző eddig, a védekezésünk teljesen szétcsúszott, úgyhogy többször váltani is próbáltunk meccs közben.

- Mi következik most nektek?

- Holnap délelőtt pihenő, este edzés van. Aztán jövő hét csütörtökön otthon a Szentest fogadjuk, a hétvégén pedig Szolnok-rangadó – gondolom, erre gondoltál. Még messze van nagyon...

- Akkor jó utat kívánok hazafelé, és gratulálok még egyszer!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Bedő Krisztián a vlv-nek


- Szervusz, Krisztián! Gratulálok, elvittétek a három pontot a Szőnyi útról, de azért 6:5 után volt csak sétagalopp ez a meccs...

- Nem volt egyszerű. Kicsit fáradtan kezdtünk, talán megnyugodtunk a kinti BL-mérkőzésünk után, hogy minden rendben van. De ez korántsincs is, dolgozni kell, ugye, minden egyes pontért. Elmondta félidőben Norbi, hogy bizony dolgozni kell, nem jön magától a jó játék, és úgy gondolom, hogy a félidőtől azért szerencsére sikerült kihoznunk magunkból azt a formát, ami végül elég volt a győzelemhez.

- Nemsokára újra találkozunk, milyen reményekkel mész este a szigetre, a válogatott edzésére?

- Remélem, hogy nem lesz olyan kemény az edzés – persze, ez csak álmodozás!:-) Biztos, hogy kemény lesz, de ez nem baj, erre is számítottam. Megpróbáltuk kipihenni a BL-mérkőzést, erre mostanában úgysem lesz idő. Így készültem, remélem, jól fog sikerülni az utazás.

- Mit vársz a keddi meccstől?

- Természetesen győzelmet! Az a kérdés, hogy mekkora győzelem lesz, remélem, nagyarányú.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Török Béla a vlv-nek


- Szervusz Béla. Nem tudok gratulálni, de a meccs nagy részében jól álltátok a sarat. Hogyan értékeled? Csalódott vagy?

- Nem vagyok csalódott. Nekünk nem ezeket a meccseket kell feltétlenül megnyernünk. Nekünk a tisztes helytállás a célunk és hogy megnehezítsük az ilyen szintű csapatok dolgát, gondolok itt a Szolnokra, az Egerre, akikkel eddig idén játszottunk.

Szerintem ez most is úgy volt, a félidőben 6:5 volt, ami nekünk egy egész jó eredmény. Most ennyi van a két csapat között, főleg úgy, hogy az egyik centerünk kénytelen volt kiszállni a meccsből, mert elég csúnyán felrepedt a szája. Ettől függetlenül az elképzeléseinket tudtuk gyakorolni egy jó csapat ellen, ami abszolút pozitívum.

- Hogy áll a csapatotok?

- Tök jól.

- Mire számítasz, hol végeztek?

- A csoporton belül, az év végén vagy a középszakasz után gondolod? Nem tudom. Most lesz két nagyon nehéz meccsünk. A Szeged ellen Szegeden, az egy abszolút rangadó lesz. Itthon meg tudtuk őket verni, azt szeretnénk megismételni. Utána, rá két napra a Tatabányával játszunk itthon, ami megint csak nem lesz egyszerű menet. Nekünk a Szolnok és az Eger elleni meccsek erre voltak felvezetők. Majd jövő hét vasárnap este fogom tudni értékelni, hogyan sikerült a felvezetés.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Enikő)