FACEBOOK

Túl az első zágrábi edzőmeccsen

Túl az első zágrábi edzőmeccsen
hozzászólás, 2015.12.28.

Négy kétkapu a terv, az első szoros küzdelmet hozott Zágrábban a horvát válogatott ellen hétfőn este.

A csapat vasárnap este utazott a horvát fővárosba. Hétfő délelőtt sátor alatt edzettek a fiúk, este pedig már igazi uszodában vívtak szoros csatát a horvátokkal.

Kedden délelőtt is lesz egy kétkapu a vendéglátóval, este pedig amolyan nem hivatalos találkozó, amire hírek szerint nézőket is várnak. Az utolsó meccs szerdán délelőtt lesz, annak végeztével indul haza a csapat.

A hétfő esti edzőmérkőzésen mindkét csapat sűrűn cserélt, a horvátoknál és nálunk is szerephez jutott mind a 16-16 játékos. Az első két negyedben Nagy Viktor védte a kapunkat, majd egy-egy negyed erejéig lehetőséget kapott Lévai Márton és Bisztritsányi Dávid is.

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Délelőtt gyakoroltunk, kicsit még az estére is készültünk. Az esti kétkaput hasznosnak értékelem, elég nagy iramot is diktáltunk, jó volt, az eredménynek nincs jelentősége, edzés volt. A két válogatott - horvát bírók mellett - egyenrangú félként kiélezett harcot vívott egymással. Fej fej mellett haladtunk, az elején a horvátok vezettek, aztán ezt behoztuk és így ment végig, szoros közelségben voltunk egymással. Fontos, hogy sokat tudtuk gyakorolni a hátrányos játékot is.

- Volt valami, amiben fejlődést látsz, amit most komoly ellenféllel szemben is meg tudtatok csinálni azok közül, amiket eddig csak edzésen tudtatok gyakorolni?

- Még nem úgy tudtuk végrehajtani ezeket a dolgokat, ahogy az oroszok ellen vagy a kassai tornán, de azért természetesen sok mindenben látható már most a fejlődés.


Ők edzőtáboroznak Zágrábban:

Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton, Nagy Viktor - kapusok,
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton - mezőnyjátékosok.



Köszönjük a képeket Katona Norbertnek