FACEBOOK

Sokan voltak az oroszok, de hiába...

Sokan voltak az oroszok, de hiába...
hozzászólás, 2015.12.22.

Újabb kemény napon van túl a 19-es Eb-keret. Riportunk a Komjádiból.

Az edzőmeccsen készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Két tornatermi és két vizes edzés fért bele a keddi napba - egyik sem volt rövid.

A fiúkhoz csatlakozott a még mindig gyengélkedő Jansik Dávid, aki minden gyógyulási folyamatot megpróbált belezsúfolni a hétfői napba, kedden pedig már végig a csapattal volt.

A délelőtti erőnléti edzést Horváth Ferenc tartotta, délután pedig Egressy János speciális nyújtásgyakorlatai terhelték meg a fiúk szervezetét. Délelőtt "sima" vizes edzés volt (nekünk legyen mondva...), este pedig szabályos edzőmeccs Vogel és Kun sporik játékvezetése mellett. (A lelátóról nézte a kétkaput többek között Horkai György és Faragó Tamás.)

Az oroszok nagyon sokan jöttek edzőtáborozni, egy fél csapatnyi játékos le sem vetkőzött, így is annyian voltak, mint a..., mint az...

Nagyon pörgött a játék, és rengeteg gól esett, jó néhány parádés megoldást is láttunk, Manó, Dumi, Erdélyi Balázs és Bátori Bence is elemében volt. A kapunkat kezdéskor Nagy Viktor védte, őt aztán Bisztritsányi váltotta, Lévai Marcira nyilván szerdán kerül a sor.

A meccset megnyertük, s mivel az oroszok is elég sok gólt lőttek, senki sem volt elégedetlen, amikor kiszállt a vízből.

Ők gyakoroltak ma együtt:

Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton, Nagy Viktor - kapusok,
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton - mezőnyjátékosok.


VLV-VIDEÓK:


Decker Ádám a vlv-nek


- Szervusz Ádi! Még egy napon túl van a csapat, na mondd el, hogy milyen volt ez a mai?

- Jó, hasznos. Szakmai szempontból szerintem megint sokat léptünk előre. Az amit gyakoroltunk védekezésben és a védekezésből való lefordulásba az nagyon jól működött. Fárasztó volt, mert két edzés között nem maradt sok időnk pihenni, de ezt is úgy gondolom, hogy jól vettük ezt az akadályt. Bízom benne, hogy a holnapi kétkapu az még jobb lesz. Az emberhátrányokat szeretnénk egy kicsit jobban rendbe tenni. Nagyjából ezt tudom mondani a mai napról.

- Fizikailag hogy bírjátok? Mondta Tibor tegnap, hogy ez az első három nap kemény lesz.

- Igen, ez így egybe hat edzés. Számomra eddig a legnehezebb az Egressy Jánossal történő gimnasztika. Azt nagyon szeretem, nagyon hasznosnak érzem, kicsit vissza kell rázódnom ebbe. Amúgy a vízi rész az úgy gondolom, hogy nem olyan megterhelő, bár ez a kétkapu ez eléggé pörgős volt és a koncentráció nagyon magas szinten volt. Eddig én még nem vagyok teljesen elfáradva, de nem akarom elkiabálni, majd meglátjuk, innentől még a harmadik edzés végén mit fogok mondani, de bizakodó vagyok, és nagyon jól érzem magam.

- Köszönöm szépen és jó pihenést!

(Lejegyezte: Kerbi)



Jansik Dávid a vlv-nek


- Szervusz Dávid! Tegnap hiányoztál és tudom, hogy most sem vagy teljesen jól, de játszottál, edzettél. Hogy vagy?

- Sziasztok! Úgy érzem, hogy a maximumot kihoztam abból az egy napból, amit ki lehetett, de száz százalékosan még nem sikerült meggyógyulnom. Viszont az Európa-bajnokságig kevés idő van hátra, tehát maximálisan kell pörögni. Délelőtt még egy kicsit erőtlennek éreztem magam, most úgy érzem, hogy kezdem átvenni a tempót.

- Játszottál, védekeztél a kétkapun. Hogy tetszett bent?

- Figyeltünk azokra a dolgokra, amiket Tibi kért tőlünk és úgy érzem, hogy ezt nagy vonalakban meg tudtuk valósítani, tehát gyakoroltunk.

- Holnap fogsz tudni játszani?

- Természetesen igen.

- Gondolom, szedsz valamilyen gyógyszert.

- Persze, igen.

- Jobbulást, gyors gyógyulást kívánok és találkozzunk holnap.

- Köszönöm szépen, itt leszek. Szia.

(Lejegyezte: Enikő)



vlv-fotók az edzőmeccsről