FACEBOOK

Nincs karácsony - edzés nélkül

Nincs karácsony - edzés nélkül
hozzászólás, 2015.12.21.

Teljes fél nap pihenőt kaptak a "kassaiak", az itthon maradtak annyit se - megkezdődött a komoly Eb-felkészülés Budapesten. A fiúknak még 24-én és 26-án is lesz egy-egy edzésük...

Az edzésen készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Délelőtt csak a korábban is magukban gyakorló játékosok edzettek, este már mindenki, tornaterem után kemény vizes edzés következett, amelyen egyedül Jansik Dávid nem vett részt, ezek szerint ilyen rövid idő nem volt elég a gyógyulásához. Vízben volt viszont Hárai Balázs, láthatóan egyedi edzésprogram alapján dolgozott.

Az edzésre komoly stábbal vonult ki az M4 Sport, volt is mit filmezni, a monoton úszást követően sok látványos játékelem, gyakorlat zajlott a vízben.

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Tizenhét nap van az Eb-ig, így természetesen minden napra jut valamilyen kitűzött cél és minden nap lépnünk kell valamit előre. Ma a legnagyobb előrelépés az volt, hogy a Kassán játszó csapat összekapcsolódott az itthon maradtakkal. Mindenki lelkes, motivált, szükség is van erre, mert ez a  hétfő-kedd-szerda nagyon fontos, komolyan kell venni, hogy aztán nyugodtan tudjam elengedni őket karácsonyi ünneplésre, ami azt jelenti, hogy december 24-én csak egy edzés lesz, 25-e teljes szünet és 26-án és 27-én is csak egyszer edzünk...  Így a hét első fele nyilván sokkal értékesebb, mint a második.

VLV-VIDEÓK:


Erdélyi Balázs a vlv-nek


 - Szervusz Balázs! Vége van a mai napnak, milyen volt?

- Picivel talán könnyebb mint az elmúlt három nap. Most egy edzésünk volt este, ugye azoknak akik játszottak Kassán. De attól függetlenül kemény esti edzésen vagyunk túl.

- Kassáról mesélj valamit! Három olyan meccs volt, amit simán nyertetek végül, de közben azért voltak döccenések.

- Voltak. Voltak hibák, amiket, én azt gondolom, hogy ha nem is nem mindet, de nagyon nagyon sokat ki tudtunk javítani, meg folyamatosan fejlődünk ezekben. Nyilván mi is tanulunk új dolgokat, azért ez hibákkal jár, de mindenképpen azt gondolom, hogy előreléptünk az elmúlt három napban.

- Milyen a hangulatotok? Karácsonyi hét van, a fél ország már pihen, nem dolgozik, rátok meg még elég kemény időszak vár.

- Megmondom őszintén nekem annyira nincsen karácsonyi hangulatom jelen pillanatban még, nincs is igazán erre most időnk ezzel foglalkozni. Örülünk hogy az emberek élvezik a karácsonyt. Mi dolgozunk.

- Jó, hát nektek január második felében lesz az ünnep. Reméljük.

- Igen.

- Köszönöm szépen, Balázs. Jó pihenést!

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Vámos Márton a vlv-nek


- Szervusz Marci! Gratulálok neked a kassai tornagyőzelemhez. Láttuk a gólokat is. Jól játszott a csapat, nem? Hogy értékeled?

- Jól. Hát, meglehetősen hajszolt túra volt. Ugyanis, ahogy megérkeztünk, mindenki a klubjától, még aznap elutaztunk Kassára és a pozitívum az, hogy egy ilyen hajszolt utazás után a három nap alatt, nem azt mondom, hogy nagyon nehéz ellenféllel, de közepes ellenfelekkel szemben ilyen jól tudtunk játszani.

- Hogy érzed, fejlődött a csapat ez alatt a három nap alatt?

- Szerintem igen, napról, napra. Össze is kovácsolódott, illetve a taktika, amit a Tibi kért, amit most elkezdtünk gyakorolni, az napról, napra látványosan javult.

- Neked hogy megy mostanában?

- Úgy érzem, hogy  magabiztos vagyok, ezáltal jól is érzem magam a vízben. Megpróbálom minden időmet arra fordítani, hogy kipihenjem magam, de egyébként jól megy és jól is vagyok köszönöm.

- Köszönöm szépen. Jó pihenést.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)


vlv-fotók az edzésről