FACEBOOK

Molnár Tamás a Reggeli Startban

Molnár Tamás a Reggeli Startban
hozzászólás, 2015.10.01.

A szegedi "klubfőnök", Molnár Tamás szerint akár a Ferencváros, akár a Szeged esélyes lehet a végső győzelemre az Eurokupában.

A háromszoros olimpiai bajnok elfogadhatónak nevezte csapata szerdai 13:10-es győzelmét a francia Strasbourg ellen, de csak azért, mert ez volt a torna nyitánya. A játék képe némi csalódást okozott számára, ami pedig az eredményt illeti szerinte 6-8-gólos győzelem is lehetett volna ebből a mérkőzésből.

A Szeged számára hízelgőnek nevezte, de egyben érzékeltette, kicsit "turpisságnak" tartja, hogy az FTC rendezőként úgy állította ösze a torna programját, hogy a két magyar csapat szombat este találkozzon. Ugyanis a mezőny hét tagú, emiatt minden csapatnak van egy olyan napja, amikor két mérkőzés kell játszania, s a Szeged számára ez a nap éppen a szombat lesz, aznapi második mérkőzésükön találkoznak a Fradival...

A bajnokságban tavaly ötödik lett a Szeged. Most Sedlmayer Tamás és Manhercz Krisztián személyében két jó játékos érkezett, akik csak most kapcsolódtak be a felkészülésbe, mert a junior vb-n szerepeltek, Pellei Frank pedig Szentesről tette át székhelyét Szegedre. A mezőnyből tavaly kiemelkedett három csapat és a többi klub között Papesz szerint idén nem lesz akkora a különbség, a szakember a tavalyinál több meglepetésre számít.

Klubjának anyagi helyzetével kapcsolatban Molnár Tamás úgy fogalmazott, hogy nincsenek égető problémák, amit az is bizonyít, hogy új játékosokat tudtak igazolni. Reményét fejezte ki, hogy hamarosan új szponzort tudnak bejelenteni, ami a további munkához elengedhetetlen.

A teljes beszélgetés: