FACEBOOK

BL-start két győzelemmel

BL-start két győzelemmel
hozzászólás, 2015.09.18.

A Szolnok és az OSC is magabiztos győzelemmel vette a második BL-selejtezőkör első akadályát. Öt nyilatkozat a két magyar csapat meccséről.

BL-selejtezők

A csoport, Athén (Görögország)

Vouliagmeni (görög)
Brescia (olasz)
Montpellier (francia)
A-Híd OSC Újbuda

Szeptember 18. péntek

Vouliagmeni-Brescia 6:10 (0:1, 1:2, 2:4, 3:3)
G.: Kriszoszatisz 3, Delagrammatikasz, Kapocisz, Papadogkonasz, ill. Rizzo 3, Molina, Bertoli 2-2, C. Presciutti, N Presciutti, Ubovics

Montpellier-OSC 3:11 (1:3, 0:1, 1:3, 1:4)
G.: Bátori 4, Salamon, Decker Á. 2-2, Német T., Graham, Hegedüs

VINCZE BALÁZS (A-Híd OSC Újbuda) a vlv-nek:

- Nyilván egy ilyen végeredményt csak jónak lehet értékelni és tényleg elégedett is vagyok, sokkal összeszedettebben játszottunk, mint két héttel ezelőtt. Különösen a védekezésük volt elég megbízható. Ilyenkor is vannak hibák, de azokat lehet egy-egy jó megoldással, blokkal, egy váltással vagy egy védéssel javítani és ezek a mai mérkőzésen megvoltak, ez eredményezte azt, hogy csak három gólt kaptunk.

Egy lépést tettünk a felé, amiért jöttünk, ezen a napon mást nem is tudtunk tenni, csak azt, hogy komolyan vesszük a Montpellier elleni mérkőzést. Ez megtörtént, egy jó eredménnyel. Nem azt mondom, hogy jó játékkal, a meccs középső szakaszában másfél negyedig döcögött a támadójátékunk, de a védekezés rendben volt akkor is.

Holnap a Brescia jön és szerintem nagyon éles meccset fogunk játszani velük. Vacsora után a mai meccsükről megpróbálok összerakni egy anyagot, amit aztán holnap, a délelőtti edzés után átnézünk a fiúkkal.

NÉMET TONI (A-Híd OSC Újbuda) a vlv-nek:

- Nagyon jó meccs volt, odatettük magunkat, agresszíven kezdtünk, valósággal lecsaptunk rájuk, ezzel szerintem meg is leptük őket. Sokáig 4:1 volt, ott a második negyed elején valahogy megállt a góllövés, nem tudom, mi történt, de az utolsó negyedben megint nekikezdtünk. Összességében elégedett vagyok, de biztos, hogy holnap több kell, nagyobb odafigyelés. Az lesz az igazi erőfelmérő.

JÁSZBERÉNYI GÁBOR (Montpellier) a vlv-nek:

- Félidőig vagy a harmadik negyed feléig jól birtuk, aztán meghaltunk... Sokáig viszonylag szoros volt, de aztán elkezdtük érezni, hogy két játékosunk hiányzik, a túlnyomó többség pedig nagyon fiatal, az OSC felőrölt minket, lefordultak, jól játszottak. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok!


A csoport további programja:

Szeptember 19., szombat

18.00 Vouliagmeni-Montpellier
19.30 Brescia-OSC

Szeptember 20., vasárnap

10.00 Montpellier-Brescia
11.30 OSC-Vouliagmeni


Fotó: OSC


E csoport, Hannover (Németország)

Hannover (német)
Budva (montenegrói)
Radnicski Kragujevác (szerb)
Szolnoki Dózsa Közgép

Szolnok-Budva 19:5 (1:2, 8:0, 5:2, 5:1)
G.: Gocics, S. Mitrovics 4-4, Vámos, Jansik D., Mezei 2-2, Madaras, Alekszics, Younger, Varga Dénes, Kis G., ill. P. Cetkovics 2, Vujasevics, S. Cetkovics, Gyurgyics

A meccs nagy részében Decker Attila védte a Szolnok kapuját, Nagy Viktor az utolsó negyedben állt be. Nem szerepelt (nem is volt nevezve) a csapattal Hannoverben lévő Fülöp Bence és Hangay Zoltán.

CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa Közgép) a vlv-nek:

- Nem ismertük az ellenfelet, csak abból tudtunk kiindulni, amit az előző fordulóban mutatott, s akkor szoros meccsen kapott ki a Veronától és döntetlent játszott a Nagyváraddal. Ehhez képest én egy jóval gyengéb csapatot kaptam, mint amire számítottam. Mondom ezt akkor is, ha az első negyed után 2:1-re még ők vezettek. Már akkor látszott a meccs képén, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Komolyan vettük a mérkőzést, ez volt a dolgunk, mostantól a holnapi, aztán pedig a holnaputáni mérkőzésre koncentrálunk.

DECKER ATTILA (Szolnoki Dózsa Közgép) a vlv-nek:

- Sima volt. Azért az elején "bele kellett pörögnünk", ez volt az első tétmeccsünk ebben a szezonban, csak egy kétkapunk volt eddig, az OSC-vel. Azt gondolom, hogy teljes mértékben jól sikerült, nyilván az ellenfél nem volt olyan erős, mint mi. Fiatalok, egy darabig jól pörögtek, de aztán elfáradtak és kijött a két csapat közötti különbség, ami ma 19:5 lett. Örülünk a nagy arányú győzelemnek, holnap a Kragujevác következik, amely meggyengült, azt gondolom, hogy holnap is csak a győzelem jöhet szóba, meg hát persze vasárnap is, de az nehezebb mérkőzés lesz, mert az erőviszonyokat látva a Hannover erősebb.

Hannover-Kragujevác 14:7 (4:2, 3:2, 1:3, 6:0)
G.: Radovics 7, Schlotterbeck, Bukowski, Ban, Esteany Esforzado, Tóth B., Bolovics, Paunovics

Szeptember 19., szombat

16.45 Kragujevác-Szolnok
18.00 Hannover-Budva

Szeptember 20., vasárnap

10.15 Kragujevác-Budva
12.00 Hannover-Szolnok


F csoport (Rijeka)

Primorje Rijeka-Marseille 13:12 (5:3, 2:4, 3:2, 3:3) (az egyik játékvezető Vogel Gábor volt)
G.: Radu 4, Muslim, Boskovics 3-3, Burics, Krapics, Echenique, ill. Crousillat 4, Dino, Kovacsevics 2, Camarasa, Olivon, Khasz

Duisburg-Szpartak Volgográd 14:14 (3:3, 3:3, 3:4, 5:4)
G.: Real 5, Schüler 4, Grohs, Bakulo 2-2, Illinger, ill. Rekecsiniszkíj 4, Jurcsik, Kalturin 3-3, Liszunov 2, Asajev, Bicskov

Szeptember 19., szombat

19.00 Primorje Rijeka-Szpartak Volgográd
20.30 Duisburg-Marseille

Szeptember 20., vasárnap

09.00 Marseille-Szpartak Volgográd
10.30 Primorje Rijeka-Duisburg


G csoport (Busto Arsizio)

Sabadell-Jadran Herceg Novi 6:7 (0:2, 0:0, 5:2, 1:3)
G.: Soler 3, Escribano 2, Cabanas, ill. Randics 4, Ukropina, Kovacsics, Pjesivac

Verona-Nagyvárad 8:10 (2:2, 4:3, 0:3, 2:2)
G.: Somma, Petkovics, Deserti 2-2, Jelacs, Razzi, ill. Negrean, Chioveanu, Popoviciu 2-2, Markovics, Cupics, Dunca, Gheorghe

Szeptember 19., szombat


17.30 Nagyvárad-Herceg Novi
19.00 Verona-Sabadell


Szeptember 20., vasárnap

10.00 Nagyvárad-Sabadell
12.00 Herceg Novi-Verona