FACEBOOK

Pásztor Mátyás és Török Béla máltai bajnok

Pásztor Mátyás és Török Béla máltai bajnok
hozzászólás, 2015.08.23.

Pontegyenlőség után "szuperdöntőn" nyerte meg a másodosztályú máltai bajnokságot a MarsaScala csapata, színeiben két BVSC-s játékossal, Pásztor Mátyással és Török Bélával, akiknek gratulálunk!

Pásztor Mátyás így nyilatkozott a mérkőzés után a BVSC honlapján:

- Nagyon érdekes meccs volt a tegnapi, helyenként fordulatos, míg mi elhúztunk két negyed után 9:3- ra, kicsit lelassultunk és már szinte mindenki azt hitte, hogy megvan a bajnoki cím, mehetünk ünnepelni, hát nem teljesen így volt, hiszen két perccel a vége előtt csak egy gól volt az előnyünk, de végül sikerült megnyerni ezt a nagyon kaotikus mérkőzést ( Marsaxlokk- MarsaScala 14:17 ) és bajnoki címet ünnepelhetett a csapatunk!!!! Az ünneplés közvetlenül a meccs után számomra nagyon szimpatikus volt, a szurkolók, az edzőnk, a játékosaink mindenki boldog volt és megdöbbentő volt látni, hogy mennyire együtt van ez a klub, szinte olyan mint egy nagy család. Az utolsó mérkőzés szintén a Marsaxlokk ellen lesz szerdán.

TÖRÖK BÉLA a vlv-nek:


- A nyári szezon elején a saját csapatunk a harmadik, legjobb esetben a második helyre rangsorolt bennünket. Ehhez képest a megnyerhető három címből kettőt megnyertünk, köztük a legfontosabb a bajnoki győzelem a helyieknek óriási katarzist jelentett és hát a hangulat magával ragadó volt  :-). Tehát tegnap nagyon nagy volt a boldogság :-)

Az első osztályban szombaton rendezték meg a kupadöntőt, az "egri" Vapenszkit soraiban tudó San Giljan 13:12-re legyőzte Biros Péter csapatát, a Neptunes-t (Biros két gólt lőtt).



Fotók: facebook