FACEBOOK

Most már az edzés is móka, kacagás

Most már az edzés is móka, kacagás
hozzászólás, 2015.07.24.

Vagy csak úgy tűnik? Riport az elutazást megelőző napról.

A nyári program vlv-fotóinak minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Egész kis úszást követően játékos edzést vezényelt Benedek Tibor pénteken a Margitszigeten.

A csapatot három részre osztotta, s ezután versengtek egymással a csoportok. Jellemző a hangulatra é az elszántságra, hogy az egyik csapat tagjai fennhangon azzal hergelték egymást, hogy "mi nem győzni akarunk, hanem alázni!"

A feladatok egyszerűnek tűntek, sőt, először maguk a csapatok mondhatták meg, hogy mit szeretnének, miben érzik a legjobbnak magukat. Jellemző, hogy Varga Dumi azonnal bedobta a víz alatti úszást. Háromszor úszták át a fiúk a medencét, széltében oda és vissza. Váltóversenyről lévén szó, egy kicsit nehezítette a továbbiakat a kapitány. Az éppen úszónak sapkát kellett viselnie, a váltótárs csak akkor ugorhatott a vízbe a partról, ha már fejébe húzta ugyanezt a sapkát.

Pillangóúszással is kellett teljesíteni egy teljes távot, majd újabb nehezítés következett: labdát is terelni kellett (közlekedés csak lábtempóval!), s persze a sapkával együtt azt is átadni a váltótársnak.

Ezután érdekes feladat következett. Az egyik kapu előteréből kellett átdobni a labdát a túloldali üres kapuba. Nehogy azt higgyék, hogy ez olyan könnyű!

A verseny lövőversennyel zárult, ahol a kapusok játszották a főszerepet.

Az egész olyan volt, mint (az idősebbek talán még emlékeznek) az egykori NDK-s játékos tévévetélkedő, a "Gyere velünk, csináld velünk, csináld jobban!" - csak persze egészen más.

Edzés végén aláírásfélóra várta a fiúkat, majd csapatképet készültek

Indulás Kazanyba - szombat délelőtt.

A VLV VB-ALOLDALA


VLV-VIDEÓ:


Váltóverseny az edzésen



vlv-képek

Címkék:
edzés