FACEBOOK

Magyar-ausztrál kétkapu

Magyar-ausztrál kétkapu
hozzászólás, 2015.07.13.

Megkezdte a közös felkészülést a magyar és az ausztrál válogatott. Hétfőn este kétkapuztak a Margitszigeten.

A nyári program vlv-fotóinak minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

A meccs jó iramú, küzdemes játékot hozott, a szoros küzdelem végén 8:7 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. A kétkapuk szokásos menetrendje szerint gól után a támadó csapat emberelőnyben jöhetett ismét.

A találkozón magyar (Kun György) és ausztrál bíró vezetett, Flahive ugyanis a csapattal együtt itt maradt a Vodafone Kupa után - így tehát játékvezetői részlehajlás nem kerülhetett szóba.

A meccs elején játszott a sérüléssel bajlódó Hosnyánszky Norbert is, aki - Benedek Tibor tájékoztatása szerint - néhány nap alatt várhatóan teljesen rendbe jön.

A nap azzal zárult, hogy Nagy Ádám a többiek elé tárta süteményeit abból az alkalomból, hogy a hétvégén másodszor volt először válogatott.

A két csapat kedden este 17 órai kezdettel "rendes" mérkőzést játszik az állítólag csodálatos környezetű miskolctapolcai strandon. A Meccset a DigiSport közvetíti.

VLV-VIDEÓK:


Benedek Tibor a vlv-nek


- Szervusz, Tibor! Túl vagyunk az első kétkapun az ausztrálokkal. Ez egy parázs meccs volt, aminek a végén eggyel sikerült nyerni, de mi a véleményed, hogyan értékeled?

- Jól úsznak.:-)

- Jól úsznak?

- Rettentően jól úsznak, igen.

- Azt meg lehet tanulni.

- Meg.:-) Jó volt, szerintem egy nagyon jó edzés volt, jól tudtunk gyakorolni pár olyan dolgot, amit előre elterveztünk. Holnap azért, amikor tétre megy, órával, eredményjelzővel, akkor már másfajta mérkőzésre számítok. Ez egy jó kis edzőmérkőzés volt.

- Beszélj egy kicsit a sérültekről! Mennyire komoly a probléma, Hosinál például?

- Igazából már csak Hosi válla fáj egy kicsit, de szerintem egy-két napon belül ő is jól lesz.

- A csapathirdetés után észlelsz valami változást a hangulatban? Egy kis lenyugvást, vagy minden ugyanolyan, mint volt?

- Nem, a csapathirdetés mindig egy mérföldkő. A játékosok egyfelől megnyugszanak, másfelől pedig felszabadulnak egy kicsit és elkezdenek jobban figyelni egymásra, hiszen már tudják, hogy kivel fognak együtt játszani.

- Érezted ezt most már itt a kétkapun?

- Igen.

- Köszönöm szépen! Holnap találkozunk!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Decker Attila a vlv-nek


- Szervusz Attila! Gratulálok, jó kis meccset játszottatok itt az ausztrálokkal. Tét nem volt, de talán a presztízs. Hogy értékeled, milyen volt?

- Azt gondolom, hogy válogatottban egy edzőmeccs az mindig presztízs. Ahogy itt hallottam a számlálást, egy góllal sikerült nyernünk, ezért boldog vagyok, hogy a végén ugye azon múlt akkor ezek szerint…

- Igen, védtél egy olyat, hogy kétszer szerintem... egy kicsit lehet, hogy bent is volt.

- Igen, nem tudtam, hogy ezen fog múlni, de ezek szerint ezen múlt, úgyhogy nagyon örülök neki. És azt gondolom, hogy jó edzőmeccs volt.

Nyilván a holnapi egy hivatalos mérkőzés, úgyhogy megyünk tovább és csináljuk, két hét van még hátra. A legfontosabb meccsig talán három és fél, addigra kell összekapnunk magunkat.

- Milyenek az ausztrálok?

- Jók, és egyre jobbak. És minden nemzet egyre jobb, úgyhogy nekünk is egyre jobbaknak kell lennünk.

- De ti is egyre jobbak vagytok.

- Igen, azért mondom, hogy nekünk is egyre jobbnak kell lennünk, ez egy ilyen tendencia most, azt gondolom, hogy mindenki erős.

- Holnap este ráadásul közönség előtt lesz a meccs, tehát ez egy komolyabb történet.

- Igen, egy jó strandos meccs, úgy hogy Miskolctapolcára várunk mindenkit szeretettel, megpróbálunk megfelelni az elvárásoknak.

- Köszönöm szépen, jó pihenést!

(Lejegyezte: János)



vlv-képek