FACEBOOK

Universiade - Bátori vitte a magyar zászlót

Universiade - Bátori vitte a magyar zászlót
hozzászólás, 2015.07.04.

Ünnepélyesen megnyitották a kvangdzsui Universiádét. A magyar küldöttség élén Bátori Bence világbajnok vízilabdázó vitte a magyar zászlót.

BÁTORI BENCE a vlv-nek:

- Nem tudtam előre a feladatról, az ünnepség előtt vártunk, amikor odajöttek hozzám a magyar delegáció vezetői és megkértek, hogy én vigyem a magyar zászlót a bevonulásnál. Nagy megtiszteltetés ez, örömmel vállaltam. Rögtön megbeszéltük, hogy a csapat mögöttem lesz.

- Milyen volt maga az esemény?

- Ha jó tudom, 44 ezer fős a stadion és telt ház volt, felejthetetlen élmény. Nem volt rövid program, délután négykor indultunk el és este fél 12-kor értünk vissza. Sokat ácsorogtunk, talán két órát ültünk közben, de mindez nyilván eltörpül amellett, hogy mekkora élményt jelentett ez a program.

Körülbelül fél kört mentünk a stadionban, utána leültettek minket, rengeteg beszéd volt, műsor, hosszú volt a program, viszont utána szerencsére viszonylag hamar hazaértünk.

- Nem tudom, neked beugrott-e, de a babona szerint legalábbis az olimpiai játékokon nem hozott sikert, ha a megnyitó ünnepségen vízilabdázó vitte a magyar zászlót...

- Szóba került ez, de azt gondoljuk, hogy az Universiadékra ez a babona nem érvényes... :-)


Megnyitó Ünnepség - 28. Nyári Universiade

A Magyar Egyetemi Csapat bevonulása a 28. Nyári Universiade Megnyitó Ünnepségén.További részletek: http://www.mefs.hu/universiade2015#egyetemisport #universiade #gwangju #hungary

Posted by Egyetemi sport on 2015. július 3.




A magyar csapat következő mérkőzését magyar idő szerint 11.30-kor játssza, az ellenfél Ausztrrália

EREDMÉNYEK, NYILATKZATOK KVANGDZSUBÓL, FOLYAMATOSAN