FACEBOOK

Német Toni visszatérhet!

Német Toni visszatérhet!
hozzászólás, 2015.06.15.

Az ostiai edzőtáborból vállsérülés miatt hazatért Német Toninál csak kisebb problémákat talált az orvosi vizsgálat, a center kedden visszatér a válogatott kerethez.

A center az olaszok elleni első edzőmeccs elején sérült meg, nagy fájdalmai voltak. Felvetődött a komolyabb elváltozás (ízületi tokszalagsérülés, rotátorköpeny-sérülés) eshetősége, ezért Toni másnap hazautazott Rómából. Innentől kezdve ő mondja el a folytatást.

NÉMET TONI a vlv-nek:

- Kezdjük ott, hogy késett a repülőm és közben alig tudtam becsekkolni, mert nem volt kiírva, hogy hova tették át a beszállást. Az utolsó pillanatokban sikerült feljutnom, a stewardess pedig szinte azonnal leöntött egy üveg vízzel. Leszállás után kiderült, hogy nem érkezett meg a csomagom...

A reptérről azonnal a kórházba rohantam, röntgen, MR következett, de már remegtem az idegességtől. Hála istennek, semmit nem találtak. Felkötötték a kezemet és ezután napról napra jobb volt. Úgy csináltam mindent, ahogy mondták, jegeltem, pihentettem.

Ma visszamentem, megnézte Hangody professzor úr és Tóni bácsi, mondták, hogy van egy ciszta a vállamban, meg egy kis porcleválás, de semmi komoly, nem is kell vele törődni, nem igényel beavatkozást, edzhetek. Úgyhogy a kórházból egyből mentem a cuccomért és a 95-ösökkel edzeni.

Az edzés végén Tibi is ott volt, csodálkozva látta, hogy már mindent tudok csinálni... Sajnálta, hogy nem tudott játszatni. Reggel megyek kétkapuzni a 95-ösökkel a Kondorosira az Universiade-válogatotthoz, este pedig már folytatom a munkát a válogatott kereténél.

- Milyen a hangulatod?

- Eleinte nagyon féltem, de ahogy napról napra javult a helyzet, egyre inkább bizakodtam. Most, hogy már Tibivel is beszéltem, jó a kedvem :-) Hála istennek, nagyob volt a riadalom, mint a baj.

- Akkor holnaptól teljes erőbedobás?

- Még azért óvatosan, mondjuk, 90 százalékosan...

- Sikeres visszatérést!