FACEBOOK

A Szentes is erősített - Lukács Dénes a Reggeli Startban

A Szentes is erősített - Lukács Dénes a Reggeli Startban
hozzászólás, 2015.06.15.

Két montenegrói válogatott játszik ősztől Szentesen. A vezetőedzővel szerződést hosszabbítottak és engedélyezték neki, hogy elvállalja az egyiptomi szövetségi kapitányi posztot is.

Lukács Dénest az elmúlt bajnoki szezon alapszakaszának 9.fordulója után kérte meg az elnök, hogy térjen vissza Szentesre, a csapat ugyanis 0 ponttal állt. A tavasz jól sikerült, a vezetőedző azt mondja, ha nincs annyi elvesztegetett pont ősszel, akkor a tíz közé is be lehetett volna kerülni.

Szentesen jelenleg a vízilabda az első számú sport és igyekeznek megtenni mindent, hogy ne csak a női csapat miatt legyen így.

Az egyik új igazolás a balkezes Luka Szekulics, aki eddig a Herceg Novi csapatkapitánya volt. Ugyancsak Szentesre költözik a szintén montenegrói válogatott kerettag Radovan Latinovics.

Lukács Dénes óvatosan nyilatkozott a következő bajnoksággal kapcsolatos esélyekről. Mivel új rendszerű lesz a verseny, két csoportra osztják a mezőnyt az alapszakaszban, sokat számít majd, hogy kikkel kerülnek egy csoportba.

A vezetőedző felkérést kapott az egyiptomi válogatott szövetségi kapitányi posztjának ellátására, ezt a munkát "Szentesről" végzi majd, engedélyt kapott rá a klubelnöktől.

A teljes beszélgetés: