FACEBOOK

Szeptember 12., szombat: II. Vízilabda expó

Szeptember 12., szombat: II. Vízilabda expó
hozzászólás, 2015.06.06.

A vízilabdasport tavaly debütált országos seregszemléje folytatódik, idén is lesz pólós expó Budaörsön, hogy találkozhassanak a sportághoz bármilyen módon kötődő emberek. Meg azok is, akik csak a jövőben fogják megszeretni a vízilabdát.

GERGELY ISTVÁN (ötletgazda és fő szervező) a vlv-nek:

- A tavalyi Vízilabda Nyílt Nap & Expo nagyon sikeres volt. A hazai pólósélet nagy találkozója lett, tényleg szinte mindenki eljött, aki számít - ahogy mondani szokás. Minden OB1-es klub jelen volt saját standdal, bemutatkozó anyagokkal, kisebb programokkal. A közönség élvezte a rendezvényt, a nap során összesen 2 ezer körüli volt a vendégek száma, most ennél is jóval több látogatóra számítunk.

- Milyen lesz a program a tavalyihoz képest?

- Folyik a szervezés. Az már biztos, hogy egy kicsit kevésbé lesz szakmai jellegű, mint tavaly. Igyekszünk némileg "populárisabb" kínálattal szolgálni, olyan ismert vendégek is lesznek, akik - egyelőre - nem állnak közvetlen kapcsolatban a vízilabdasporttal. Most egy kicsit olyanok körében is szeretnénk propagálni a sportágunkat, akik nem jártak még soha vízilabdameccsen, ezért a belső, jórészt szakmai témák napirenden tartása mellett a program kialakításánál igyekszünk nyitni a szélesebb közönség felé.

Két helyen zajlanak majd folyamatosan az események. a medencében egész nap meccsek lesznek, részben gálamérkőzések a legismertebb játékosok, olimpiai bajnokok, világbajnokok részvételével és a sportcsarnokban is egymást követik majd a programok, mint mondtam, a tavalyinál kicsit könnyedebb, nem annyira szakmai megközelítésben. Lesz különleges vendég, akinek a nevét egyelőre nem árulom el, de biztos vagyok benne, hogy szenzáció lesz, amikor bejelentjük. Már látogatható az expó új facebook-oldala is, itt folyamatosan közöljük majd a rendezvénnyel kapcsolatos híreket.

Újdonság még, hogy az expó partnere lett a UNICEF, tekintélyükkel a kezdeményezésünk mögé álltak, üzenetük olvasható a facebook oldalon.

- Már csak az a kérdés, hogy milyen időjárásra számíthatunk szeptember 12-én, szombaton?

- Jó lesz, már elkezdtem intézni.

- Sok sikert a szervezéshez!

A VLV RIPORTJA A TAVALYI, ELSŐ EXPÓRÓL