FACEBOOK

Szolnoki űrvízilabda a Kondorosin

Szolnoki űrvízilabda a Kondorosin
hozzászólás, 2015.05.15.

Az óriási motivációval vízbe szálló szolnoki klasszisok fantasztikus játékkal tönkre zúzták az OSC álmait a döntő második meccsén, a Kondorosi úti OSC-uszodában. Nyilatkozatok, fotók, gólok. Az Eger két meccs alatt begyűjtötte a bronzérmet és készülhet a BL final six-re. Fotók és videók a Népligetből is.

Bajnoki bronzmérkőzés

Ferencváros-Eger 7:12 (2:2, 1:5, 3:3, 1:2)
Népliget, v.: Petik, Fodor
FTC: Gárdonyi, Avramovics, Csapó M. 1, Katonás, Nyéki 1, Swift 2, Pohl. Cs.: Kolozsi, Regős, Jansik Sz. 1, Paján, Marnitz G. 2, Ernyey. Vezetőedző: Varga Zsolt
Eger: Mitrovics, Cuckovics 1, Hosnyánszky 1, Szivós, Vapenszki 1, Hárai 1, Biros P. 4. Cs.: Angyal 1, Zalánki 1, Lőrincz, Erdélyi 2, Bedő. Vezetőedző: Dabrowski Norbert
Gól - emberelőnyből: 1/10, ill. 6/15
Gól - ötméteresből: 2/3, ill. -
Kipontozódott: Swift (28. p.), ill. Angyal (21. p.)
Kiállítva cserével, végleg: Lőrincz B. (25.)

A párharcot az Eger nyerte 2:0-ra.


vlv-képek, Monoki Nikolett


VLV-VIDEÓK:

1:0 - Swift első gólja

1:1 - Hárai gólja

1:2 - Hosnyánszky gólja

2:2 - Nyéki gólja

2:3 - Biros első gólja

Gárdonyi véd

2:4 - Biros második gólja

2:5 - Erdélyi első gólja

2:6 - Zalánki gólja

3:6 - Jansik Szilárd gólja

3:7 - Vapenszki ejtésgólja

3:8 - Cuckovics gólja

3:9 - Biros harmadik gólja

3:10 - Angyal Dániel gólja

4:10 - Csapó ötméteresgólja

Mitrovics hatalmas védése

5:10 - Swift második gólja

6:10 - Marnitz ötméteresgólja

7:10 - Marnitz második gólja

7:11 - Biros negyedik gólja

7:12 - Erdélyi második gólja



Varga Zsolt a vlv-nek

- Szervusz Zsolt! Véget ért nektek is ez a szezon. Ez a két meccs viszonylag sima volt, de úgy összességében én nem gondolom, hogy bárki várta volna, hogy ilyen magasra eljut ez a Fradi. Hogy értékeled ezt a két bronzcsatát, és ezt az egész évet?

- Sok hiányérzet van bennem az utolsó két mérkőzésünkkel kapcsolatban, de az is tény, hogy egy olyan Egerrel játszottunk, amelyre az elején mindenki azt mondta,  hogy bajnokesélyes. Az, hogy ők nem a bajnoki címért játszottak, talán a sport szépsége, hishen az OSC ki tudta őket verni a bajnoki címért folyó párharcból. Ugyanakkor azt gondolom, hogy főleg a lenti mérkőzésünk volt olyan, amin nagyon dekoncentráltan kezdtünk, az Eger óriási lendülettel, szinte átgázolt rajtunk és két negyed alatt szinte eldöntötte a mérkőzést. Volt még ugye a végén ez a brutalitás, és ettől tényleg óriásivá vált a különbség. Itt a második mérkőzés már sokkal jobb játékot hozott, tényleg vízilabdára hasonlít már, amit mi is csináltunk, sokkal inkább játék volt. Nyilván, ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor..., pont azt számolgattam, hogy egy olyan négy gól bennünk maradt ma. Ami nem biztos, hogy elég lett volna ahhoz, hogy nyerjünk, de sokkal szorosabb eredményt szerintem tudtunk volna produkálni. Az egész évben - kétségtelen, - valóban körülbelül az ötödik-hetedik helyre voltunk pozícionálva. A negyedik hely volt az álom, ha tényleg minden összejön, akkor lehetünk negyedikek is. Ez sikerült, egy kicsit túlteljesítettük a célunkat, szerintem nagyon kiegyensúlyozott teljesítménnyel, amiben nyilván voltak hullámzások, de olyan mérkőzést, amit nekünk tényleg hoznunk kellett volna, talán kettőt veszítettünk el az egész évben. Ezért gratulálok a csapatomnak, tényleg jól teljesítettünk egész évben, kellett a koncentráció, rengeteg derbit játszottunk.

- Még egy utolsó kérdés: elindultok az Eurokupában?

- Elindulunk, így van. Ott is nyilván szeretnénk minél jobb helyezést elérni. Az tény, hogy sok olyan játékos van, aki az elmúlt években nem játszott európai kupában. Nyilván ez egy kicsit mindenkinek új lesz, de nagyon szeretnénk ezt a tapasztalatot is átélni.

- Köszönöm szépen, jó pihenést, és jó új szezont kívánok!

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Kerbi)



Dabrowski Norbert a vlv-nek


- Szervusz Norbi! Amit ebből ki lehetett hozni, azt két meccs alatt kihoztátok. Ilyen szempontból gondolom elégedett vagy. Értékeld légy szíves ezt a bronz döntőt!

- Én úgy gondolom, hogy ha már ez adatott meg idén nekünk a magyar bajnokságban, akkor bebizonyítottuk, hogy ezt is komolyan vesszük, motivált minket a bronzérem. Nyilván az előző mérkőzésen nem volt reális különbség a két csapat között. Én úgy gondolom, hogy a Fradi idén sokat fejlődött, de szerintem nem nagyképűség, hogy ez a mai mérkőzés volt jelen pillanatban a realitás.

- Most, gondolom, gőzerővel Barcelonára. Mi a terv, hogy készültök, és mi az amit vársz?

- Most kapnak a játékosok, meg jómagam is két nap pihenőt, amit nem is tudom mikor volt utoljára, hogy vízilabda nélkül töltünk két egész napot. Utána elkezdünk készülni. Azt várom, hogy megverjük a Jugot az első meccsen, erre felkészülünk, és utána a többit elmondom, ha ezen túl vagyunk. :-)

- Akkor beszélünk a Jug meccs után. Köszönöm szépen, jó felkészülést!


(Lejegyezte: Kerbi)



Paján Viktor a vlv-nek


- Viktor véget ért a pályafutásod ezzel a mai meccsel. Nem is tudom, mit illik ilyenkor kérdezni… Foglald össze, mi történt veled? :-)

- Összességében egy nagyon szép időszakot zárok most le. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy az életemben mindent a sportnak a vízilabdának köszönhetek. Barátokat, gyakorlatilag mindent. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érint meg a dolog, mert nagyon megérint, de túl kell lépni. Hál’ Istennek van egy olyan munkám a klubnak köszönhetően, amivel át tudok lépni az egyik helyzetből a másikba, és ez azért nagyon-nagy dolog. Emiatt kettős érzés van bennem. Egyrészt szomorúság, meg egy jó érzés, hogy tartozom valahova.

- Mit fogsz csinálni?

- A népligeti sportlétesítménynek vagyok a vezetője, immáron két éve. Két éve gyakorlatilag párhuzamosan csinálom a sport mellett. Sok volt.

- Ha visszanézel a pályafutásodra mi a legszebb emlék, ami először eszedbe jut?

- Nyilván az aranyérmek, amik egy olyan sikerkorszakban voltak, amikor a Honvéddal gyakorlatilag végigvertük Európát. Az az első emlék. A második emlék, ami ugyan nem ennyire fényes, és érmekben mérhető, de az itt töltött Fradi-évek. Ugyan érmek nem kísérték, csak egy Magyar Kupa-ezüstérem meg egy Szuperkupa 15 évvel ez ezőttről. Három éve gyakorlatilag a teljes összeomlás széléről evickéltünk vissza, és a sportértéke ennek legalább ugyanakkora, mint megnyerni egy bajnokságot.

- Én egy nagyon sikeres civil életet kívánok neked!

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Kerbi)



Hárai Balázs a vlv-nek


- Szervusz Pufi! Gratulálok a bronzéremhez, ami a nyakadban lóg.

- Köszönöm szépen! Először is szeretném azzal kezdeni, hogy egy gyerekkori barátom apukájának, Szegő Lajosnak ma van a temetése, pont egy időben volt a mérkőzéssel, és ezt az érmet szeretném neki ajánlani, mert nem tudtam ott lenni a temetésen. Nyugodjon békében!

- Pufi a mai meccsről mondj valamit! Elég simának tűnt a partról.

- Egyszer-egyszer feljöttek a vége előtt, az utolsó negyed előtt, ott egy kicsit kiengedtünk.

- 10:7-re...

- 10:7-re igen. De nem volt más lehetőségünk, mint hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, és így is álltunk neki. Úgyhogy nekünk muszáj volt megnyernünk, és ezért meg is nyertük.

- Mi lesz Barcelonában?

- Final six lesz Barcelonában. Azon belül pedig bármi előfordulhat, úgyhogy meglátjuk majd, hogy mi lesz. Bízunk benne, hogy onnan is éremmel térünk haza.

- Ez már valami. Vehetjük ígéretnek?


- Vehetjük ígéretnek, igen!

Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Kerbi)


Bajnoki döntő, 2. mérkőzés

OSC-Szolnok 5:12 (2:4, 0:4, 2:3, 1:1)
Nyéki Imre Uszoda, v.: Marosvári A., Németh A.
OSC: Bisztritsányi, Bátori, Kayes, Juhász, Hegedüs, Gór-Nagy 1, Bundschuh. Cs.: Decker Á. 2, Kovács G., Graham, Salamon 2, Szentesi, Drasko Brguljan. Vezetőedző: Vincze Balázs
Szolnok: Nagy V., Gocics, Madaras 2, Mezei, Varga Dénes 4, Mitrovics 2, Jansik D. Cs.: Vámos 2, Hangay Z., Alekszics, Tóth M., Varga Dániel 2, Kis G. Vezetőedző: Cseh Sándor
Gól - emberelőnyből: 4/11, ill. 5/11
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. 1/1

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2:0 a Szolnok javára. A következő mérkőzés hétfőn, 19.00 órakor lesz, Szolnokon.

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE


vlv-képek


VLV-VIDEÓK (DigiSport és vlv):

0:1 - Varga Dániel első gólja

0:2 - Vámos első gólja

1:2 - Salamon első gólja

1:3 - Vámos második gólja

1:4 - Madaras első gólja

2:4 - Gór-Nagy gólja

2:5 - Madaras második gólja

2:6 - Varga Dénes első gólja

2:7 - Varga Dénes második gólja

2:8 - Varga Dénes harmadik gólja

2:9 - Mitrovics első gólja

2:10 - Mitrovics második gólja

3:10 - Salamon második gólja, ötméteres

3:11 - Varga Dénes második gólja

4:11 - Decker Ádám első gólja

4:12 - Varga Dániel második gólja

5:12 - Decker Ádám második gólja



Vincze Balázs a DigiSportnak


- Nincs könnyű helyzetben Vincze Balázs és az OSC, emlékszem, amikor az első meccs után beszélgettünk, akkor még mondtad, hogy az a biztató, hogy nem esett szép a csapat, viszont itt inkább a második negyedben már ez látszódott, és hát ez is okozhatta, hogy nagyon korán kinyílt a mérkőzés.

- Igen. Nehéz erre mit mondani. Nyilván, amikor elindult a szezon, és mindenki látta a Szolnok keretét, akkor mindenki azt gondolta, hogy előre lefutott a bajnokság. Még van hátra egy, ki tudja hány mérkőzés, mi azért vagyunk, hogy minél több meccset tudjunk játszani. Nem nagyon volt esélyünk, tehát még annyi sem volt ma, mint amennyi volt az első mérkőzésen, hogy jól kezdtük volna. Megvoltak a lehetőségeink, jól kezdtünk támadásban, védekezésben, négy-öt percig tartott és az alatt az időszak alatt sem tudtuk azokat a lehetőségeinket - itt elsősorban a kiharcolt emberelőnyeinknek a befejezésére gondolok -, azokat befejezni. Nem mondom azt, hogy akkor nyertünk volna, csak valószínűleg nem két gól jelent volna meg a nevünk mellett a harmadik negyed közepéig, talán.

- Ennyire nehéz a Szolnok ellen játszani egyébként, vagy egész egyszerűen olyan fajta csalódás van benned, hogy többet tud a saját csapatod?

- Az első mérkőzés után azt éreztem, hogy többet tudunk, ezen a mai mérkőzésen úgy érzem, hogy a Szolnoknak a játéka abszolút domináns. A meccset visszanézve és visszagondolva; rengeteg olyan helyzet adódott, ami nüanszokon múlott. Ezen a mai mérkőzésen, nem az eredmény miatt, hanem egyáltalán, a támadásaink, vagy a védekezéseinkben nyújtott teljesítményeinkben a mi oldalunkról és a Szolnok oldaláról nyilvánvalóan látszott a különbség, nem lehet ezt máshogy mondani, ez a valóság. Gratulálok nekik, meg tudják valósítani azt eddig, ami ebből a játékoskeretből adódik, úgyhogy gratulálok Sanyinak, szép munkát végez, de hát bízzunk benne, hogy nem az utolsó mérkőzésre utazunk majd le Szolnokra. Megteszünk ott is mindent azért, hogy folytassuk a bajnoki döntőt, és büszke vagyok azért arra a csapat szempontjából, hogy a mai mérkőzésen is küzdöttek, hajtottak. Nyilván tudom, hogy a küzdés, hajtás az az amatőr szintet testesíti meg, ennél azért többet tudtunk néha hozzátenni, egész pontosan annyit, amennyit a Szolnok engedélyezett ezen a mai napon. Kiválóan játszott, még egyszer gratulálok a Szolnoknak, és emellett a saját csapatomnak is, hogy a 2014/15-ös bajnoki szezonban egyáltalán bajnoki döntőt játszunk, úgy, hogy kiváló szakemberek, és hozzáértő emberek egyáltalán nem vártak minket ide.

- Köszönöm szépen Balázs, és további jó munkát kívánok majd!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Vona Lilla)



Cseh Sándor a DigiSportnak


- Érkezik ifjabb Cseh Sándor. Sanyi, ha azt mondtad az első meccs után, hogy meglepett téged, hogy mennyire jól játszik a csapatod, akkor ez előtt a meccs előtt azt mondtad, hogy próbáljanak még egyszer meglepni? Mert talán ez a produkció még a legutóbbinál is jobb volt.

- Nem tudom, én ezt egyébként visszahallottam, és én nem mondtam azt, hogy meglepett engem a csapat teljesítménye, de nyilván jól játszottunk ott is, ma is nagyon jól játszottunk. Az az igazság, hogy szerintem ez egy nagyon nehéz szituáció lehet, mert az OSC-nek azért a második mérkőzésen, hazai pályán, kijön nagyon sok ember és mindenképp győzni akar, és akkor jön a Szolnok, és minden bejön neki az elején, és nagyon jól játszik. Én azt gondolom, teljesen normális, hogy ők ettől begörcsölnek valamennyire, mi pedig felszabadulunk. Mindenki tudja, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között, azt gondolom, hogy a 4:2, 5:2 után, ha ez egy normális mérkőzés, akkor az OSC megpróbált volna egy picit megállni, megnézni, mi lesz a harmadik-negyedik negyedben, csak ők annyira győzni szerettek volna, hogy utána már nyilván mi egyre jobban tudtunk "lubickolni". De száz szónak is egy a vége; ilyen kapusteljesítménnyel, ilyen csapatteljesítménnyel, és a játékosok ahogy ma játszottak - ez nagy boldogság, nyilván.

- Beszélhetünk valamiféle varázsszerről egyébként, vagy csak egész egyszerűen tényleg ennyire jól felkészült erre a döntőre mindenki a csapatnál?

- Az első két meccsre, mert 2:0, és háromszor kell győzni ahhoz, hogy bajnokok legyünk. Nyilván vannak olyan dolgok, amiket szívesen elmondanék a játékosokról, de nem teszem, mert alapvetően sehol nem tartunk még. 2:0-ra vezetünk, az a célunk, hogy a következő három meccsből egyet megnyerjünk.

- A következő ráadásul Szolnokon lesz, és ha már említetted, hogy az OSC-t kicsit a közönség is hajszolta, hát akkor a szolnoki mérkőzésen titeket fog a hazai publikum.

- Igen, és pont ezért gondolom, hogy a szolnoki mérkőzés, attól függetlenül, hogy milyen volt az első kettő, és hogy 2:0-ra vezetünk, nagyon nehéz lesz.

- Köszönöm szépen, és sok sikert kívánok a továbbiakra is, és gratulálok a mai győzelemhez.

(Lejegyezte: Vona Lilla)



Varga Dénes a DigiSportnak


- Varga Dénesnek is jár a gratuláció a győzelemhez, és a mérkőzés legjobbja címhez is. A DigiSport hagyománya, hogy a mérkőzés legjobbja mindig átvehet tőlünk egy üveg pezsgőt, fogadd ezt tőlünk Dumi, szeretettel. Kezdjük is úgy az értékelést, ahogy a mester is említette: két olyan mérkőzésen vagytok túl, ahol minden bejön a csapatnak, mindenki remekel, elöl-hátul

- Igen. Én nem gondoltam, hogy felül tudjuk múlni a múltkorit. Illetve - lehet hogy most egy kicsit igazságtalanul fogok hangzani -, de hogy az OSC alulmúlja a múltkori önmagát, mert alapvetően én úgy érzem, hogy kevésbé tudták tartani a lépést, és aztán egy kicsit el is kanyarodtak egy más irányba.

- Egyébként a mérkőzés előtt volt bennetek bármi félsz, olyan értelemben, hogy itt Újbudán nem volt egyszerű nektek sem játszani.

- Igen. Én azt jósoltam az előző meccs után, hogy meg tudjuk nyerni ezt a meccset is, de egy kicsit szorosabb lesz. Azt gondoltam, hogy fej fej mellett fogunk haladni, brusztos lesz, - amilyen egyébként volt is -, és a végén, talán az utolsó negyedben eldől.

- Ugye most jön a harmadik mérkőzés, és be is lehet fejezni a bajnoki döntőt. Nyilván hatalmas lesz a várakozás, rengetegen lesznek Szolnokon, ami azért mindig hordoz magában veszélyeket.

- Így van, és az is hordoz magában veszélyeket, hogy ez a meccs így alakult.

Biztos vagyok benne, hogy a harmadik negyed után már, egy kicsit azon volt az OSC, hogy elfelejtse, vagy egy kicsit túl legyen ezen a meccsen, és ebből kifolyólag arra következtetek, hogy a következő alkalommal tudnak valami olyat produkálni, amivel szorosabbá teszik a meccset.

- Köszönöm szépen és még egyszer gratulálok ehhez a mérkőzéshez, illetve ehhez a fantasztikus teljesítményhez, hiszen valóban a szolnoki csapat a bajnoki döntő második mérkőzésén is remekelt.

(Lejegyezte: Kerbi)



Decker Ádám a vlv-nek

- Szia, Ádi! Ez nagyon kemény volt. Mit érzel most?

- Kemény volt, de az eredmény az nem azt mutatja. Csalódott vagyok, mert nem erre számítottam. A végén látszott már, hogy nem kell teljes erőből játszaniuk. Az elején, az első két negyedbe beletettek mindent és hülyére lőttek minket. Nem tudtuk tartani a lépést ennyi kapott góllal. Megbeszéltük a meccs előtt, hogy próbáljuk meg tíz gól alatt tartani őket, ehhez képest az első negyedben megvolt szinte a fele. Úgyhogy abszolút a védekezésen ment el ez a meccs. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy szívből és kitartásból ma is jelesre vizsgáztunk, ez az egyetlen pozitívuma a mai meccsnek. Én úgy éreztem, az utolsó negyedig, bennünk volt a tűz, és haraptunk, csíptünk. Sajnos a vízilabdát nem tudtuk ma sem mögé tenni.

- Köszönöm szépen, jó pihenést!

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)



Bátori Bence a vlv-nek


- Szervusz Bence. Sajnos ilyenkor is nyilatkozni kell... Nagyon elment ez a meccs. Nagyon nagy különbség volt a két csapat között, főleg az első félidőben, gondolom, hogy nem ezt vártátok.

- Nem igazán tudok mit mondani. Az jut eszembe, hogy nagyon akartunk, nagyon készültünk, és a nagy akarásnak most sajnos nyögés lett a vége. Nem tudom, nehéz ilyenkor szavakat találni, de hát azért akkor is három nyert meccsig játsszák ezt a döntőt, és mi soha nem fogjuk feladni. Úgyhogy..., hatalmas pofon, de nem lehet mást csinálni, csak készülni a hétfői szolnoki meccsre. Az utolsó esély, biztos vagyok benne, hogy mindent meg fogunk próbálni.

- Én azt láttam, hogy a végére nagyon elfáradtatok, amit nem csodálok egyébként, mert hatalmas iram volt.

- Én annyira nem éreztem, hogy elfáradtunk volna, inkább azt, hogy amikor két negyedig ekkora volt a különbség, akkor utána már az utolsó három-négy percben mindenkinek világossá vált, hogy itt ma nem nyerhetünk, de az is, hogy itt még ennek nincsen vége.

- Nyilván nem lehet most elemezni ezt a meccset, de az ő elszántságuk, vagy mi volt benne, ami ennyire nagy különbséget okozott?

- Mi is elszántak voltunk, nagyon. Belemehetünk szakmai dolgokba; nagyon gyenge volt a védekezésünk, hát a támadásunk lehet, annál is gyengébb, de hát...nem tudom, most nem tudok mit mondani.

- Jó pihenést kívánok és jó felkészülést a következő meccsre. Köszönöm szépen.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Vona Lilla) 

Nagy Viktor a vlv-nek

- Viktor, gratulálok ehhez a teljesítményhez, nagyon odatettétek magatokat, te és az egész csapat is. Milyen volt ez így?

- Jó érzés volt végig a medencében lenni, meg ebben a csapatban játszani. Nagyon jól játszottunk, mindenki. Én azt láttam, meg azt éreztem, hogy tényleg mindenki akarja ezt a győzelmet, az egész meccsen, és elejétől a végéig hajtott, amikor már igazából mindegy volt, akkor is szívét-lelkét, utolsó energiáját, ami benne van, beleadta. És hát nagyon szépen köszönjük a szurkolóknak azt, hogy Szolnokról lelátogattak ide, és ennyien buzdítottak minket. Én biztos vagyok benne, hogy nekik is köszönhető az, hogy egészen az elejétől a végéig ennyire jól tudtunk játszani, tapasztaltuk, hogy van kinek játszani. És tényleg voltak betegségek, sérülések, de nem látszódott, én nem láttam semmit ebből. Csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek gratulálok és hát ez már..., kisétálunk az uszodából és nyilván megtörtént, ott a két győzelem a nevünk mellett, de holnaptól készülünk a hétfőire. Megpróbáljuk lezárni a bajnoki döntőt, az a célunk, hogy hazai pályán meg tudjuk nyerni az utolsó meccsünket, és akkor mindenki örül. Mármint, aki szolnoki érdekeltségű.

- Köszönöm szépen, és jó pihenést!

(Lejegyezte: Vona Lilla)

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Vegyesek voltak az előjelek, nem mindenki volt nálunk teljesen egészséges. Nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle, de nagyon összekaptuk magunkat a meccs első másodpercétől kezdve. Nem szeretném túlértékelni ezt a győzelmet, mert ugyanúgy "egyet ér", ugyanúgy kettő nullra vezetünk a bajnoki döntőben. De belülről is azt éreztem, hogy megvan a meccs, meggyőzőek voltunk, és pont így kell egy igazán jó csapatnak a bajnoki döntőben, az első pillanattól hozzáállni. Azt gondolom, hogy ez ebből a szempontból példaértékű volt. Nem elfelejtve, hogy van a következő meccs. 

- Lehet azt mondani, hogy nektek minden bejött, nekik meg nem, de nem ez látszódott a játékban. Látszott rajtatok, még a vízen kívüli mozdulataitokban is, hogy iszonyat motiváltság van bennetek.

- Az, meg nyilván meccs közben megjön a magabiztosság, ha működnek azok a dolgok, amiket gyakorlunk, amiket kitalálunk. Erre pontosan igaz, hogy amikor egy jó csapat lendületbe jön, akkor tényleg szinte lehetetlen megállítani. Ma ez volt.

- Egy kicsit úgy éreztem, hogy a végére már próbáltatok lassítani, meg tartalékolni. Nem kellett annyira támadni, mert nem kellett gólt lőni. 

- Két nap múlva ismét van egy mérkőzés, ez tudat alatt nyilván ott van, és ezért nem hajtasz, nem kockáztatsz. Szerintem ez normális dolog. 

- Volt 2:10 is. Téged ez meglepett?

- Egy kicsit meglepett. Azért annyira nem, mert mi nagyon kevésszer hoztuk ki az idén azt, amit igazán tudunk. Több van ebben a csapatban. Nem is igen voltunk rászorulva, ha meg kellett volna egyszer-egyszer, akkor nem sikerült kihozni. Ma viszont igen, és ezzel nem tudott mit kezdeni az OSC. De mondom még egyszer, ez ugyanúgy egy győzelmet ér, én már veszítettem el 2:0-ról is bajnoki döntőt. Ma örülünk, de holnaptól a hétfőre fókuszálunk. 

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)