FACEBOOK

Ajándék a magyar válogatottnak

Ajándék a magyar válogatottnak
hozzászólás, 2015.05.14.

A keddi bajnoki döntőre érkező Varga Dánielt két lány várta a szolnoki Aréna bejárata előtt. A válogatott csapatkapitányának akartak átadni egy kis ajándékot.

VARGA DÁNIEL a vlv-nek:

- Nagy izgatottsággal, de büszkén nyomtak a kezembe egy jó vastag albumot. Annyit mondtak, hogy ezzel szeretnék kifejezni a férfi vízilabda válogatott iránti szeretetüket, elismerésüket, rajongásukat.

A döntő előtt nem sok időm volt arra, hogy elmélyedjek az album tartalmában, de az öltözőben néhány csapattársam azonnal belelapozott. (Egyébként a szerb játékosok is elismerően bólintottak, amikor látták, hogy milyen szép ajándékot kaptunk.)

Gondos, szép albumot fogok most a kezemben, úgy kell elképzelni, hogy mintegy 50-60 oldal, tele fotómontázzsal, idézetekkel, interjúrészletekkel, ezek az "illusztrációk" felidéznek szinte mindent, ami a csapattal az elmúlt két évben történt, már a 2013-as barcelonai világbajnokságon is és azóta a világversenyeken.

E mellett az album tartalmaz egy olyan történelmi áttekintést is, amely a 32-es olimpiai bajnok csapattal indul és eljut 2008-ig, majd ezután taglalja részletesen az elmúlt két esztendőt. Ráadásul egy "fejezet" 18 játékos elmúlt két évének részletes bemutatását is tartalmazza, egyéni megközelítéssel, szintén idézetekkel, fotókkal.

Ezt a szép ajándékot a válogatott kapta, de mivel még klubszezon van, kevesen látták az érintettek közül. Amikor újra együtt leszünk, júniusban, mindenkinek lesz lehetősége alaposan tanulmányozni.

Azt gondolom, ez egy újabb visszajelzése annak, hogy mennyien szeretnek minket és milyen elszántan drukkolnak a magyar válogatottnak. Ezúton szeretném megköszönni az ajándékot a csapat nevében Kecskés Fanninak és Hegedűs Zsófinak!