FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.17.

A LEN Kupában mindkét magyar csapat hatgólos előnnyel utazott el a nyolcaddöntő visszavágójára. A teljes program és nyilatkozatok:

A LEN Kupában mindkét magyar csapat hatgólos előnnyel utazott el a nyolcaddöntő visszavágójára.

2010.12.18., szombat

18.00 Hornets Kosice-Honvéd

GERGELY ISTVÁN a VLV-nek:

- Hatgólos előnnyel megyünk ki, mindenképpen arra számítok, hogy továbbjutunk. Jó lenne győztesen hazatérni, de megmondom őszintén, az sem hozna senkit zavarba a csapatból, ha egy-két gólos vereséggel térnénk haza továbbjutóként. Pufi sérült, van néhány játékos, aki a betegség határán van, azt mondom, most van itt az idő, hogy bizonyítsanak azok a játékosok, akik általában keveset szerepelnek. A hatgólos előnynek elég kell lennie még akkor is, ha Kassán az elmúlt szezonban, az Interligában sokan "buktak" a magyar csapatok közül is.

19.30. Cattaro-FTC

VARGA TAMÁS a VLV-nek:

- Természetesen győzni megyünk, s a továbbjutás mindenképpen meg kell, hogy legyen. Nem lesz könyű, játszottam Kotorban, tudom, hogy milyen ott a hangulat, milyen a hely miliője. A hat gólnak elégnek kell lennie, de meg kell mondanom, nem tudom, hogy a Ferenvcvárosnál történt dolgok milyen hatással vannak a játékosokra, milyen állapotban vannak fejben és egyáltalán. Én a magam nevében és szerintem mindenki nevében azt tudom mondani, hogy a jelenlegi állapotot is figyelembe véve száz százalékot, maximális teljesítményt fogunk nyújtani a győzelem érdekében.

A többi mérkőzés:

18.00 Rokava Koper (szlovén)-Sintez Kazany (orosz) (az oroszok egygólos előnnyel utaztak a visszavágóra)

18.00 Nagyvárad (román)-Florentia (olasz) (az olaszok négy góllal nyertek az első meccsen)

19.00 Panioniosz (görög)-Vouliagmeni (görög) (a Panioniosznak csak a pontot kell feltenni az i-betűre, miután idegenben két góllal győzött)

20.00 Posillipo (olasz)-Marseille (francia) (a franciáknak egygólos előnyüket kellene megvédeniük)

20.30 Brescia (olasz)-Spandau 04 Berlin (német) (a továbbjutás már eldőlt, miután a Brescia idegenben 19:8-ra győzött)

20.30 Savona-Galatasaray (török) (a Savona négygólos előnyben van a hazai meccs előtt)