FACEBOOK

Vincze Balázs a Reggeli Startban

Vincze Balázs a Reggeli Startban
hozzászólás, 2015.04.14.

Az OSC csapata nem játszik nemzetközi szinten, de impozáns felkészülési programot bonyolít le a jó bajnoki szereplés érdekében. Nemrég jöttek haza Cataniából, pénteken itthon vívnak barátságos meccset a Mladost Zágrábbal, a jövő héten pedig Belgrádba utaznak gyakorolni. A vezetőedző, Vincze Balázs egy kicsit már a szezont is értékelte a Reggeli Startban.

A vezetőedző szerint a nagyjából egy éve kialakított csapat hozta azt, amit el lehetett várni tőle az első esztendőben. A BL selejtezőiben szépen meneteltek, elsőként kerültek tovább mindkét tornáról és a balszerencse ütötte el őket a főtáblára jutástól, hiszen a Szolnok csoportmásodikként végzett, így a két magyar csapatot összesorsolták.

A bevezetőben is említett felkészülési menetrend bizonyítja, hogy a klubvezetés mindent megtesz a sikeres szezonzárás érdekében, a többi a játékosokon múlik. A bajnoki elődöntőben az OSC az Eger-Honvéd meccs továbbjutójával találkozik majd, s az egyik fél második győzelméig tartó párharcot pályaelőnnyel kezdhetik. Ez Vincze Balázs szerint egy százaléknyi előnyt jelent, így 51:49 százalékos esélyt próbálnak majd érvényesíteni. Ha ez sikerül, akkor nagy valószínűséggel a Szolnok lesz a döntőbeli ellenfél, s ezen a megmérettetésen kiderül, hogy mennyire sikerül felkészülten nekivágni a szezon legfontosabb szakaszának és arra az egy-egy órára úgy motiválni a játékosokat, hogy tudásuk legjavát hozzák ki magukból.

Szó esik a Szombathy Pállal folytatott diskurzusban Bátori Bencéről, a góllövőlista második helyén végzett OSC-s játékosról is.

A teljes beszélgetés: