FACEBOOK

horgaszplaza.hu - a legújabb Decker-vállalkozás

horgaszplaza.hu - a legújabb Decker-vállalkozás
hozzászólás, 2015.04.07.

Horgászboltot nyitott édesapjával a kapus Decker Attila. A bolt az interneten található és ha valaki Szolnokról rendel valamit, ne lepődjön meg, ha személyesen a világbajnok kézbesíti.

DECKER ATTILA a vlv-nek:

- Sokan tudják, hogy vadászom, de talán kevesebben, hogy gyerekkorom óta tart a "horgászőrület" nálam. Idővel elég sok ismeretre is szert tettem, talán mondhatom, hogy már eléggé értek hozzá, belevágtunk édesapámmal, hiszen ő szerettette meg velem ezt az elfoglaltságot.

Egyébként már vagy hat éve foglalkozunk horgásztermékekkel. Most nagy ugrást jelent a webshop elkészülte. Sokkal nagyobb a termékskála, több ezerféle horgászcucc választható és nagyon jó minőségűek.

- Honnan a horgászati szakismeret?

- Nekem aktív kikapcsolódás a horgászat, egész részletekbe menően tájékozódtam és személyes tapasztalataim is vannak. Szoktam tesztelni botokat, ezekről születnek blogbejegyzések, órákat el tudok beszélgetni bárkivel a horgászatról.

Magát a vállalkozást Apukám csinálja, de én is aktívan részt veszek benne, a telefonszámom is fent lesz az oldalon, bárki felhívhat horgászattal kapcsolatos kérdéssel, szívesen válaszolok. Lényegesnek tartom, hogy személyhez köthető az oldal, hiszen sok webáruház van, általában személytelenek, pedig fontos a vásárlók bizalma. Gyakran hallani panaszt a webes vásárlásokkal kapcsolatban, nem mindig érkezik meg az áru vagy nem úgy, ahogy megrendelték, nálunk minden zökkenőmentes lesz és erre én személyemben vállalok garanciát!


- Hogy oldjátok meg a termékek kiszállítását?

- Budapesten 5 ezer forintnál nagyobb értékű megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás, vidékre 9.990 fölött térítésmentes a postai küldés. Ha valaki esetleg Szolnokról rendel, szívesen kiviszem neki magam!

- Honnan van a termékkínálat?

- Hat-nyolc nagykereskedelmi céggel vagyunk kapcsolatban és ez nem egyszerűen üzleti viszony, hanem nagyon régóta ismerjük egymást az ott dolgozókkal, személyes, baráti a kapcsolat. Az online árukészlet részben nálunk található meg fizikailag is, részben pedig a nagyker partnereknél.

A horgászat nagyon fontos időtöltés, ha jól tudom, 350 ezer körül van a regisztrált, engedéllyel rendelkező horgászok száma, egyre közkedveltebb szabadidős elfoglaltságról van szó. A csapatomban is sokan a horgászat hívei, közéjük tartozik Cseh Sanyi, az edzőnk is, de például Kis Gabival is bármikor lehet beszélgetni horgászatról, ez mindig jó téma.

- Egy keresztkérdés: csontkukac van nálatok?

- Élő csalit nem tudunk árulni, hiszen a postai továbbítása kicsit macerás lenne...

Az oldal egyébként még bővül, ami már most látható, az a nagyobb kategóriák köre, ahogy telik az idő, jön a kiegészítők széles területe, de már most nagyon nagy a választék.

- Lesz még valami hozzád kötődő különlegesség az oldalon?

- Azt tervezem, hogy blogot és videoblogot is rendszeresen frissítek majd rajta, természetesen nem vízilabdás, hanem horgász témákkal. Leírom, GoPro kamerával megörökítem az élményeimet és megosztom az olvasókkal. Talán még egy rendszeres olvasótábor, a horgászat barátaiból álló közösség is kialakul az oldal körül. És mondom, szívesen adok tanácsot is bárkinek, ha horgászattal kapcsolatos kérdéssel felhív.

- Sok sikert kívánok a kezdeményezéshez!



HORGASZPLAZA.HU