FACEBOOK

BL-kupaszerda - Athénban az Eger

BL-kupaszerda - Athénban az Eger
hozzászólás, 2015.03.24.

A csoport utolsó helyezettjénél kellene nyerni, de Pireuszban ez nehéz...

Bajnokok Ligája, főtábla, 7. játéknap

A csoport

Szerda (időpontok helyi idő szerint):


18.00 Radnicski Kragujevác-Brescia

20.30 Pro Recco-Barceloneta

19.00 (magyar idő szerint: 18.00) Olympiakosz-Eger - DigiSport1, vlv (szöveges élő)

A csoport

1. Pro Recco 18,
2. Eger 10,
3. CNA Barceloneta 8,
4. Radnicski Kragujevác 6,
5. Brescia 5,
6. Olympiakosz Pireusz 4 pont


DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Azért utaztunk ki már hétfőn, a szokásosnál egy nappal korábban, hogy a meccsre mindenképpen kipihenjük az utazás fáradalmait. A szegedi vereség "rendbe tétele" volt most számunkra a legfontosabb feladat, azzal együtt, hogy egy teljesen új meccs kezdődik számunkra szerdán este Pireuszban.

Nagyon fontos a győzelem, mert bár ilyenkor még nem illik számolgatni, azért azt mindenki tudja, hogy a csoportunkból a Pro Recco mögött második helyen továbbjutó csapat nem kerülhet össze a final six elődöntőjében a Reccóval... Az is látszik, hogy a Barceloneta egyre jobb formában van, őket nem az motiválja, hogy bejussanak a final six-be, hiszen rendezőként bent vannak, hanem az, hogy a csoportban a második helyen végezzenek. 

ERDÉLYI BALÁZS (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Nyerni szeretnénk. Úgy érzem, a Szeged-meccsen kapott pofon jókor jött, szerencsére a bajnokság szempontjából nem számított, se előbb, se hátrább nem végezhetünk. Bízom abban, hogy az a vereség nem bénítólag hat ránk, hanem segít abban, hogy összeszedjük magunkat.

A hazai meccset egy góllal nyertük meg a görögök ellen, most is azt mondom, hogy azt a mérkőzést előbb "le lehetett volna zárni". Remélem, hogy a szerdai is hasonló meccs lesz, legalább is abból a szempontól, hogy az elején sikerül elhúznunk és aztán megtartjuk az előnyt, úgy, mint otthon.