FACEBOOK

Összefogás Annácska gyógyulásáért - kupakgyűjtésbe kezdett a DVSE

Összefogás Annácska gyógyulásáért - kupakgyűjtésbe kezdett a DVSE
hozzászólás, 2015.03.15.

A debreceni vízilabdaklub az elmúlt években többször hirdetett széles körű összefogást rászorultak megsegítéséért. Most egy három és fél éves rákbeteg kislány gyógyítására gyűjtenek.

Mindenki segítheti az akciót, aki összegyűjti a háztartásban fellelhető üdítős, illetve ásványvizes flakonok kupakjait, s eljuttatja a klubhoz.

 A Debreceni Vízilabda Klub Cseh Anna gyógyulása érdekében buzdít összefogásra.

A kislány 2011. szeptemberében született, s 2014. júliusában hasi neuroblastomát, vagyis hasi tumort diagnosztizáltak nála. Azóta több műtéten is átesett, ám az erősebbnél erősebb kezelések ellenére áttétek keletkeztek nála, ami tovább nehezíti a helyzetét.

Az őssejt-transzplantáció előtt álló Annácska a helyi beszámolók szerint igazi szuperhősként küzd, minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon, mert, mint mondja, már csak nagyon kicsit beteg, és alig várja, hogy óvodába és úszni járhasson, hogy minden ugyanolyan legyen, mint régen.

A DVSE most kupakgyűjtő mozgalmat indít, hogy minél több embert vonjon be a segítséget jelentő akcióba. A műanyag kupakokat hétfőtől a Debreceni Sportuszoda portáján, az erre a célra kihelyezett dobozban, illetve a DVSE második emeleti, 303-as irodájában lehet leadni.

Az összegyűlt kupakokat a kislánynak és családjának ajánlják fel, azokért egy műanyagfeldolgozó fizet majd, s az így kapott pénz segíti a gyógykezelést.

Budapesten két helyen is le lehet adni a kupakokat, egy írószerboltban: IV. Klauzál út 2. és IV. Szent Imre út 1.