FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.17.

Fény derült a Ferencváros szerdai gyenge teljesítményének egyik lehetséges okára: a csütörtök esti Telesportban a csapat vezetőedzője elmondta, hogy a szakosztályvezetés 24 órával a nagyon fontos rangadó előtt jelentette be: "úgy néz ki, hogy a szponzoráció elfogyott vagy megszűnt".

Az FTC szerdán hatgólos vereséget szenvedett a Kőér utcában, s a Magyar Televízió az eredmény magyarázatát kereste az esti Híradó utáni Telesportban sugárzott rövid riportban.

Ambrus Tamás szerint a bejelentés "nem volt szerencsés megnyilvánulás" ebben a formában. "Ilyen bizonytalan háttérrel nem lehet komoly hosszú távú terveket szövögetni" - mondta a vezetőedző.

Megszólalt a riportban Farkas József szakosztályelnök is, aki szerint a szponzorok fizettek, csak négy játékosnak csúszik a fizetése.

"Október 30-ig mindenki megkapta a bérét, most van egy 8-10 napos csúszás. Bízom benne, hogy a jövő héten meg fogják ők is kapni."

A Fradi csapata pénteken a montenegrói Kotorba utazik, hogy szombaton lejátssza a LEN Kupa negyeddöntőjének visszavágóját a Cattaróval. Az első találkozón a Ferenváros hatgólos előnyt szerzett.

Címkék:
Ambrus Tamás FTC