FACEBOOK

Itt a románok elleni Világliga-csapat

Itt a románok elleni Világliga-csapat
hozzászólás, 2015.03.05.

Benedek Tibor csütörtök este kihirdette a március 17-i bukaresti Világliga-mérkőzésre utazó magyar válogatott névsorát.

A csapat:

Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok)
Angyal Dániel, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Manhercz Krisztián, Német Toni, Salamon Ferenc, Varga Dánel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- Madaras Norbi, Szivós Marci, Gór-Nagy Miki pihen azok közül az "idősek közül", akik az eddigi Világliga-meccseken játszottak. Így szerepet kapnak ismét olyan fiatalok, akik bizonyítottak a Volvo Kupa mérkőzésein. Szeretném, ha ez nem egyszeri lehetőség lenne a számukra, továbbra is számítok rájuk, szeretném őket újra látni egy nagyon fontos helyzetben. Azt gondolom, hogy a romániai meccs sem lesz egyszerű, hiába nyertünk ellenük sok góllal itthon, ugyanúgy, mint a szlovákok ellen. Most egy más, idősebb, tapasztaltabb játékosokkal felálló csapattal fogunk találkozni, nehéz meccsre számítok.

A csapat március15-én, vasárnap találkozik és hétfőn utazik Bukarestbe, a kedd esti meccs helyszínére.

Információnk szerint a március 17-i, helyi idő szerint 18 órakor kezdődő mérkőzést a DigiSport élőben közvetíti. A vlv munkatársa a csapattal utazik.


Csütörtöki információ, hogy a Magyar Vízlabda Szövetség bejelentette: pályázik a Bajnokok Ligája férfi hatos döntőjének 2016. és 2017. évi megrendezésére. A waterpolo.hu tájékoztatása szerint a "2017-es Bajnokok Ligája döntő helyszíne már nem a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda, hanem a 2021-es vizes világbajnokságra készülő új, nagy nemzeti létesítmény lenne".