FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.15.

A rangadó utáni nyilatkozatok:

VARGA I. ZSOLT (FTC):

- Nekem ez egy rémálom volt. Teljesen mást vártunk, én sem tudom, hogy mi történt. Vissza kell nézni, most csak találgatunk. Remélem, hogy a klubvezetés még mellettünk áll. Valamilyen úton-módon ki fogunk jönni a gödörből, azt gondolom.

VARGA TAMÁS (FTC):

- Én nem tudom, mi a probléma, nem az én dolgom a felkutatása. Valami nem jó. Egyelőre nem tudom, hogy mi a baj, de baj van.

GERGELY ISTVÁN (Honvéd):

- Nagyon jól sikerült az eleje és nehéz hibát találni az egyéni teljesítményekben elöl is és hátul is. Az összkép ma nagyon biztató volt. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

SZIVÓS MÁRTON (Honvéd)
:

- Nagyon jól játszottunk! Gergely Pisti zseniálisan védett, jó volt a védekezésünk és ez adott egy olyanfajta magabiztosságot elöl, amit gólokra tudtunk váltani. Fizikálisan és taktikailag is a Fradi fölé kerekedtünk ma.

TÓTH MÁRTON (Honvéd):

-
Nem adtunk esélyt a Fradinak, ezért dicséret illeti a csapatot. Szeretnék külön gratulálni Székely Bulcsúnak az edzői bemutatkozáshoz, remélem, hogy ilyen sikeres lesz a jövőben is! Nagyon fontos mérkőzés volt ez a négybe kerülés szempontjából. Két vereség után nagy erőt ad egy ilyen nagyarányú győzelem.

GÓR-NAGY MIKLÓS (Honvéd):

- Biztosak voltunk abban, hogy nem szabad belemenni egy őrült játékba, amit a Fradi szeret kiprovokálni. Végig rettenetesen tudatosak voltunk és higgadtak - úgy gondolom, hogy ez látszott az eredményen is. Hihetetlenül szervezett és nagyon jó játékkal vertük meg a Ferencvárost.

SZÉKELY BULCSÚ (Honvéd):

- Most éreztem a saját bőrömön, hogy azért ez egy másik kávéház... A legfurcsább az volt, hogy előre kellett gondolkodni, nem úgy mint a vízben, ahol csak az adott pillanatra kell koncentrálni. Nagyon köszönöm a csapatnak, hogy ilyen profin álltak hozzá.