FACEBOOK

Évzáró csapatvacsora

Évzáró csapatvacsora
hozzászólás, 2014.12.21.

Évzáró vacsorára látta vendégül az idei világversenyeken részt vett válogatott játékosokat Benedek Tibor szövetségi kapitány vasárnap este.

Tulajdonképpen nem is nagyzolás, hanem tény, ha úgy fogalmazunk, hogy saját étterme volt a helyszín, hiszen Epres Panni és Benedek Tibor résztulajdonosa a belvárosi Trattoria Gusto étteremnek, amelynek különterme várta a legjobb magyar pólósokat vasárnap este.

Természetesen focaccia is szerepelt a menüben, majd más, paradicsomos és tejszínes tésztaféleségekkel (és beszélgetéssel) múlatták az időt a csapattagok. (Az eseményre a feleségek, barátnők is hivatalosak voltak. [Egész pontosan minden játékos egy feleséget hívhatott. Vagy egy barátnőt. Na, ebbe belebonyolódtam, de ennek nyelvtani oka van. Hagyjuk is.])



Némi hivatalos jelleget az kölcsönzött az estének, hogy egy alkalmas pillanatban Benedek Tibor szólásra emelkedett. Megköszönte a fiúknak ezt az évet és azt kérte, hogy a jövőben is hasonló hozzáállás, alázat jellemezze a mindennapi munkát és a mérkőzéseken nyújtott produkciót. Mint mondta: nyilvánvaló, hogy a közös tevékenység alatt kialakult barátságok később is megmaradnak majd, de a most következő két év nem pusztán arról szól, hogy mindenki jól érezze magát, hanem arról, hogy együtt elérjék a közösen áhított eredményt, eredményeket.



Válaszként a többiek nevében természetesen Varga Dániel csapatkapitány köszönte meg az egész esztendőt, s azt, hogy Tibor vendégül látta a csapattagokat erre az évzáró vacsorára. Apró ajándékokat is átadott: Tibornak ezentúl könnyebben megy majd a futás, mert egy távolságot és egészségügyi paramétereket is mérő berendezést kapott ajándékba (a fiúk hosszas tanakodás után döntöttek a speciális karkötő megvásárlásáról, remélve, hogy főnökük ennek tényleg örülni fog).

Mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy a 2014-es év közösen elvégzett munkájának az a kinagyított (és az átadott példányon az érintettek aláírásával ellátott) vlv-s fotó állít emléket Benedek Tibor számára, amelyen a nyár három világversenyének összes magyar hőse szerepel.